Gerçekten şu durumda sadece suriyelileri tutmaları komik geldi. Yardımın dini dili ırkı olmamalı. Tabi yardım deprem vergilerinden yapılmalı halktan değil o ayrı mesele

Gerçekten şu durumda sadece suriyelileri tutmaları komik geldi. Yardımın dini dili ırkı olmamalı. Tabi yardım deprem vergilerinden yapılmalı halktan değil o ayrı mesele

Milliyetçi olduğumuz doğru ama insani konularda her ülke düşmanlık göstermeden yardım eder, bizde Yunanistan'a, Yunanistan bize bu tür konularda yardım ediyor. Para konusunda haklı, deprem vergisi toplamı 90 milyar lira Erdoğan kişisel serveti ise 400 milyar dolar deniliyor ama bu para halka ulaşamıyor aç gözlü bürokrat sınıfı yüzünden. Türkiye zengin bir ülke değil orada saçmalamış. Bu durumda dünyanın en zengin ülkesinde bile olsa yardım lazımsa edilir, bu düşmanlığı asıl ırkçılık.
İnsanların iyileri ve kötüleri var bizim insanımızda olası bir israil veya yunanistan depreminde oh olsun hak ettiler diyecekler olucak ellbette, bu kadar vicdansız olmamalıyız savaş geçmişte olmuş politikacılar olmasa halklar arasında düşmanlıkta olmayacak.
Cevap
6Cevap
Bazıları böyle maalesef
Türkiye'ye onlarca ülkeden çeşitli yardımlar geldi. GAG'daki bir iki tane sapığın ne düşündüğü önemli değil.
Bu manyaklardan bir bizde yokmus herkes de varmis buna sasirdim...
Bu adam Iraklı. Girlsaskguys. com dan biliyorum.
Mozambik seviyesine gelince herkes böyle vuruyor.
Cahil oldukları çok belli
Onlar yabancı sayılmaz... Komşu çocuğu..
Komik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?