3 gün önce iki 20 liğimi çektirdim bugün yavaş yavaş kahvaltıda yumurta tahin pekmez falan yemeye basladim ama az önce doktorun verdiği gargarayi yapıyodum sanırım o tarafa ufak artıklar kaçmış bi sıkıntı çıkarırmı korkuyorum
3 ay
Acaba bi sıkıntı olur mu? bilen birileri?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dikisli tarafta yemeyeceksin. Diger tarafla cigne ve yarali kisma denk gelmemesine dikkat et. Enfeksiyon kapmasin dikkat et. Ben direkt dis cekildigi gun dürüm yemistim ama yavas yavas ve o kisma degdirmeyerek.
Bir dakika ya 3 gün geçmiş zaten. Bir sey olmaz.
Yok ben zaten o tarafla yemedim diğer tarafla yedim ama çalkalarken tükürdügumde yemek artığı vardı biraz acaba o tarafmi diye korktum bi şey olur mu diye
Evet 3 gün oldu bugün 4 . gün o yüzden sordum annemde bişey olmaz çıkar gargara ile o dedi o yüzden
Bir sey olmaz zaten buyuk olcude kapandi yaralar.
Peki teşekkürler cuma günü dikisi alinicakta
Geçmiş olsun. Su ile ya da gargara ile hafifçe çıkar. Yemek artığı problem yaratır uzun süre kalırsa.
Peki teşekkürler günde 3 kez yapiyorum nerdeyde umarım çıkıyodur diğer tarafımla yavaş yavaş bişeyler yiyorum küçük küçük umarim o tarafa gitmiyodur 2 gün sonra dikişi alıcak doktorum
Bizim zamanımızda ağzımızda diş kalmazdı ne doktor kontrolu nede ilaç vardı ama dişlerimiz hiç doktor yuzu görmedi
Temizlemelisin kapanma İçin gargarayı iyi yap
Yapıyorum
Ok
dikkatli ol
Ya umarım o tarafa gitmiyodur dikkat etmeye çalışıyorum bide gargara yapıyorum doktor vermişti medikal gargara o önlüyor dimi iltihap olmasını