Diğer 1 ay Gunaydinn? Erkenden uyananlar kimler, ya da hiç mi uyumadiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ayakta olanlar Gunaydinn? Erkenden uyananlar kimler, ya da hiç mi uyumadiniz? Cevap Yaz 5 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
selinnn97unicorn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 ay 10-11 den aşağı uyanmam ben. Yeterli gelmiyor bana az uyku☺️ 0 1 Yorumla Soran 1 ay şu an niye kalktın😊 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Günaydın depremi hissetim daha da uyuyamadim 0 1 Yorumla Soran 1 ay Geçmiş olsun hangi sehirdesin Yorumla
withiin Takip Et Xper 5 Yaş: 72 , eic 100% 1 ay Günaydin ben uyumam 0 14 Yorumla Soran 1 ay Geç olmadı mı sanki :) Yorumla Soran 1 ay Yurt dışında isen kusura bkma burada akşam oldu :) Yorumla withiin 1 ay İstteym gececiyim 🤣🤣 Yorumla Soran 1 ay Hee öyle mi :) kaçtan kaça kadar mesai Yorumla withiin 1 ay Sabah olana kadar Yorumla Soran 1 ay Daha çok varmış:) hangi sehirdesin depremden etkilendin mi Yorumla withiin 1 ay İst dedim ya Yorumla Soran 1 ay İşteyim anladm ben onu :) rahat yazabiliyor musun isteyken t k p Ed sem ol ur mu Yorumla withiin 1 ay Olur yaz Yorumla Soran 1 ay Sn yapsan o işi :) yeterli değil Yorumla withiin 1 ay 😂😂😂 Yorumla Soran 1 ay Normalde gizlidegilim ama 😉 Yorumla Soran 1 ay Eee ne yapyoruz simdii Yorumla Soran 1 ay Bsey demedin sustun Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Kötü uyandık 0 7 Yorumla Soran 1 ay Hmm deprem bölgesinde mıydın 🙄hangi sehirdesin Yorumla Cevap sahibi 1 ay Adanadayım 7 şiddetinde oldu binalar yıkıldı Yorumla Soran 1 ay Çok geçmiş olsun.🙄 Disarda misiniz şu an , evlerde mi yoksa Yorumla Cevap sahibi 1 ay Dışarıdaydık eve girdik şimdi Yorumla Soran 1 ay Kötü ya çok geçmiş olsun. Sen de hissettin de mi uyandın uykudan. Nasıl kalktiniz merak ettm Yorumla Cevap sahibi 1 ay Kız kardeşim deprem oluyor diye bağırdı ben de kalktım sonra avize sallanmaya başladı beşik gibi. Ailem de içerde fark etmiş apar topar sokaklara döküldük. Ben şok geçirdim bir süre kendime gelemedim Yorumla Soran 1 ay Hmm 🙄 şu an ne durumdasin blmyorum ama sakin olmaya calis demekten başka çarem yok. Vktn varsa egr k n da bilir myiz biraz Yorumla
uyeyimstewwq Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 ay uyumadim 1 3 Yorumla Soran 1 ay Hmm konuştuğun bri mi vardı nasıl zaman gecirdin Yorumla uyeyimstewwq 1 ay yok şarkı dinledim Yorumla Soran 1 ay Hmm. Sabah uyuyabilirsin inşallah :) uyuturlar mi evdekiler seni Yorumla
Kızlar Ne Diyor
10-11 den aşağı uyanmam ben. Yeterli gelmiyor bana az uyku☺️
şu an niye kalktın😊
Günaydın depremi hissetim daha da uyuyamadim
Geçmiş olsun hangi sehirdesin
Günaydin ben uyumam
Geç olmadı mı sanki :)
Yurt dışında isen kusura bkma burada akşam oldu :)
İstteym gececiyim 🤣🤣
Hee öyle mi :) kaçtan kaça kadar mesai
Sabah olana kadar
Daha çok varmış:) hangi sehirdesin depremden etkilendin mi
İst dedim ya
İşteyim anladm ben onu :) rahat yazabiliyor musun isteyken t k p Ed sem ol ur mu
Olur yaz
Sn yapsan o işi :) yeterli değil
😂😂😂
Normalde gizlidegilim ama 😉
Eee ne yapyoruz simdii
Bsey demedin sustun
Kötü uyandık
Hmm deprem bölgesinde mıydın 🙄hangi sehirdesin
Adanadayım 7 şiddetinde oldu binalar yıkıldı
Çok geçmiş olsun.🙄 Disarda misiniz şu an , evlerde mi yoksa
Dışarıdaydık eve girdik şimdi
Kötü ya çok geçmiş olsun. Sen de hissettin de mi uyandın uykudan. Nasıl kalktiniz merak ettm
Kız kardeşim deprem oluyor diye bağırdı ben de kalktım sonra avize sallanmaya başladı beşik gibi. Ailem de içerde fark etmiş apar topar sokaklara döküldük. Ben şok geçirdim bir süre kendime gelemedim
Hmm 🙄 şu an ne durumdasin blmyorum ama sakin olmaya calis demekten başka çarem yok. Vktn varsa egr k n da bilir myiz biraz
uyumadim
Hmm konuştuğun bri mi vardı nasıl zaman gecirdin
yok şarkı dinledim
Hmm. Sabah uyuyabilirsin inşallah :) uyuturlar mi evdekiler seni