Bana sorarsanız bunun temel sebebi sürü psikolojisi milleti dizi ve film izleyerek tarih öğrendiğini sanıyor ve bu bilgiler kulaktan kulağa yayılıyor araştırmadıkları için doğal olarak bunu gerçek sanıyorlar

Bana sorarsanız bunun temel sebebi sürü psikolojisi milleti dizi ve film izleyerek tarih öğrendiğini sanıyor ve bu bilgiler kulaktan kulağa yayılıyor araştırmadıkları için doğal olarak bunu gerçek sanıyorlar
Osmanlı döneminin en parlak ve güçlü devleti olmuştur ve adaletiyle ünlüdür çağının en üstün medeniyetiydi fakat zamanla liyakatin bozulması ve yenilikleri takip edememesi yüzünden Osmanlı çöktü
Asterix ve oburix sorun tam olarak bu genelliyorlar fakat aynı şeyi hatta daha hafifini başkası yapınca kafir ilan ediyorlar konu Osmanlı olduğunda ise Osmanlı torunuyum ben diyorlar
Onlar mal onlara itibar etme
Cevap
7Cevap
Osmanlı'da olan Türkiye kurulduğundan bu yana katlanarak artan bir şey birde bu tip kişiler genelde okumuş aydın nedense
Oğlancılık 600 yılın tamamında mı vardı ona bakmak lazım. Hayatında sayılı kötülük yapman seni kötü insan yapmaz.
Kendi tarihimizi kotulwmenim anlamı yok
Osmanlı bir devirdi yaşandı bitti
El ele verin çocuklar, popo göte gelin çocuklar diye şarkı söylerdim, gerçekmiş 😏
Demek ki sen Türk değilsin.
Ermeni, rum ya da yunan falansın
Ne alaka ne alaka
Başarılar harici ne demek yav 😂😂😂😂
Sen haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?