Güncellemeler
+1 yıl
Kardeşim değil dllama yazmıştım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Senelerdir kullanıyorum yazarım ama bir konu hakkında entry girince hemen kardeşim yeni üyeler abuk subuk mesaj atıyor profillerine bir girdiğimde ya 18+ konular ya da aşk meşk hakkında entryler batırdılar sözlüğü az önce yine bir ergen entryime cevap atmış bide yavşamış sinirimi zor tutuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eksı eskıden kalıtelıydı bazen entry gırıp okuyup cıddı anlamda dusunulecek ya da bılgılenecek seyler okurdukta Şu an youtuber fan larının sayfaları gıbı ergen abaza dolu
Aynen katiliyorumm
Abaza olsa da bura daha iyi.
Cidden öyle bozdu ergenler iyice
Yok ama şu var ki burada da abaza var ama oraya göre ergenler daha az. Vede burayı önermeyin, burası daha fena, ben burada fena oldum. Çok farklı bir yer. 😅🙂
İkiside birbirinden beter
Kesinlikle katılıyorum. Es'mü, KS'mu deseler KS derim ama.
Orası bir sözlük. Ben de inci sözlük üyesiydim eskiden çok daha farklı bir ortamı var.
Tamam ama ergenler doluştu hep kalitesi düştü
şu an ki sözlüklerde hep öyle zaten. Maalesef eski ortamın tadı tuzu yok
Al işte yine bir abaza yazmış delircem cidden 😂😂
:D. Bak sana bir seu söyleyeyim mi, bizim yazdığımız zamanlarda bir çoğu yazar cinsiyetini gizlerdi. Hatta bir konustugum kişi ünlü bir isim çıkmıştı. Anonimlik önemli olan
Kanka bende gizledim zaten ppde köpek var ama sapıklar iyice entrylerde gezinip kadın olduğuma dair bir ipucu buluyolar
Hesabı sal bana da o zaman ben erkek gibi sapıklık yapıp harun abi olduğuna ikna edeyim onları
Je nodlu
Nasıl üye oluyorsunuz bende oluyum
Napcanki orada
Üyeyim bnde