Güncellemeler
+1 yıl
Hakaret sosyal medyadan
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gideceğini sanmıyorum. Bu konu okulunu ilgilendirmez.
Ne yaptın peygambere mi sövdün? Kuran’a mı sövdün? Sin kaflı küfür mü ettin?
Peygambere
Ya küfür dediğim 3 harfli herkesin cümlesinin sonuna nokta niyetine koyduğu küfür ama ihbar etmişler
Bu arada okuduğum lisede eski bir idareciyle konuştum eğer 2. defa ifadeye gidersen bizim haberimiz oluyor demişti ben bırak ifadeyi direk duruşmaya çıkıyorum okuduğum okulun şu anki idarecileri aşırı sağ muhafazakar insanlar dinlerine felaket bağlılar
A... m... k böyle işin ben. Yalan söyleme, hak yeme, hak yiyenin karşısında dur, yanlışa yanlış de, doğru bildiğinden şaşma, göz zinası vs yapma, dedikodu etme, iftira atma, harama bakma harama el sürme gibi gibi konularda din akıllarına gelmez. Dinin bu kurallarını içselleştirmezler ama “DİN” müessesine en ufak bir eleştiriyi bile çok görürler. Sonra derler ki “Bak ben en iyi Müslümanım. Benim peygamberimi eleştirdi, küfür etti vs.” deyip milleti şikayet ederler. Ben de şikayet ediyorum ama benim şikayet ettiklerim şehitlere askerlere küfür eden, pkkyı alenen desteklediğini söyleyen şehit vermemizden mutluluk duyan ve bunu söyleyen tipler. Çünkü terörü destekleyip övücülüğünü yapıyor ben de bunu şikayet ediyorum haliyle. Ama adam inanmıyormuş, eleştiriyormuş inanmama sebeplerini söylüyormuş falan bunlar bir şikayet gerekçesi olamaz. Laik bir ülkede, anayasasında laiklik olan bir ülkede olamaz. Sen yine de a... m... k yazmamaya çalış.
Mesela benim dini “EN ÇOK ELEŞTİRDİĞİM” yer kadınlara karşı tutumu. Bir de bana İslam kadınlara aklının alamayacağı haklar vermiştir diyorlar ya hepten beni çıldırtıyorlar. Ne hak verdi lan diyorum cevap yok. Aklımın alamayacağı bana bir hak söyle diyorum. Cevap yok. Ulan İslama göre benim babamın “ÖZ BABAMIN” mirasından erkek kardeşimle eşit hak alma hakkım bile yok. Sokakta başımda bir erkek olmadan dışarı çıkmam bile yasak. Camide bile ibadet etmem doğru karşılanmıyor. Erkekler 5 vakit namazını isterse camide kılabilir ama din diyor ki tamam işin gücün vardır 5 vakit camide kılmasan bile olur en azından cumaları gel. Cuma namazlarını farz yaptım camide kıl der. Kadınlara ise evde namaz kılmalarını ister. Kadınlara da aman iyi siz de çok mızıkçılık yaptınız teravihe gel bari demişler. O da sünnet de değil farz da değil. Hatta bazı çevreler onu bile doğru bulmaz dinde. Kadın İslamda dinden kovuluyor ama karılar hala dinim de dinim diyor.
İslam hakkında konuşulcak çok şey var ama konuşmayı kestim Twitterımıda temizledim muhtemelen mahkeme hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verecek buda demek oluyo ki 3 yahut 5 yıl bişey yapmazsam hiç bişi yok para cezası nı bile ödemiyoruk sicilim dahi kirlenmiyor ama 5 yıl içinde benzer bir suç işlersem hem sicil hemde para cezası yicem onun için ne İslam hakkında ne siyaset hakkında konuşurum cumhurbaşkanıdır muhalefettir serbest piyasadır o dur budur hepsi bitti benim için fikirlerimi kendime saklicam
Saygı duyarım yapmak istedikleri şeyi başarmışlar.
Sana kötü olumsuz bir eleştiri yapmıyorum haklısın.
Tabi ki olur. Saygı duymayı öğrenirsin belki bu şekilde