Diğer Mızıkçılar ne kadar para kazanıyor? Herkes mızıkçılık yapıyor. İyi kazandırıyor olsa gerek değil mi? AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Neden mızıkçılık anlatsanıza biraz 😒 Güncellemeler+1 yıl Güncelleme güncellemesi Mızıkçılar ne kadar para kazanıyor? Herkes mızıkçılık yapıyor. İyi kazandırıyor olsa gerek değil mi? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. Çok kazanmıyorlar 0 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mızıkçılıktan para kazanamıyorum ben nedennn 0 4 Yorumla AKaKesKinKa 1 yıl Halbuki sen sağlam para kazanırdın mızıkçılıkla 😂 çocukken tüm aileyi sömürebilirdin o şirinlikle ülen 😂 namaz kılman için aldığın rüşvet mızıkçılık kazancının yanında asgari ücrete İlave olan 2 lira gibi kalırdı 😂 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Kazanıyordum aslında 😂 ama mızıkçılık yapmadan 🥲çikolata yememe aşşırı karşı olan babama kutu kutu çikolata aldırmış kızım jdmdjsnd Yorumla AKaKesKinKa 1 yıl Normalde bunu ses atıp kendim söylerdim de ses atma yeri yok buranın 😂youtube.com/shorts/KYPya52Fu-w?si=-ka09nf8_Kc93e00 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben mızıkçıyımdır ama para kazanmıyom 🤔 0 8 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Bedava yapılır mı 😳 hakkın neyse almalısın 😳 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Ne kadar olsun hakkım 😂 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Asgari ücret olsun en özelde çalışıyorsan. Devlette 15 bin olur 🤔 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Hepsinin canı cehenneme sjsjsj Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Mızıkçılık yapma 😡 işini doğru yap 😡 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl İstemiyom sjsjsjs Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Sen tam bir mızıkçısın. Gizli müşteri olarak seni test etmiştim. Mızıkçılar odasıyla görüşüp senin terfini isteyeceğim 😎 aferin. Böyle devam et 😎 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Ahhhsajsjjshdss çok akıllıca Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 870 cevap paylaştı. Çok kazandırıyor aylık 10 kuruş 🤣🤣 0 13 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Bu ay maaşını alır almaz bana olan borcunu ödüyorsun o zaman 😡 maaşına el koyuyorum 😡 Yorumla tortitotilla +1 yıl uff çok korktum 😱 öyle kızma 😱 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Aklıma gelen video 😂youtube.com/shorts/oy7nw8zWNrU?feature=share Yorumla tortitotilla +1 yıl aaaaa 😱 sen bana p mi dedin şimdi 😱 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Hayır be ne mümkün öyle bir şey 😂Müslim abi Sebahattine diyor onu 😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl yoo yooo bana imaa ettin 😱 hemen tazminat açıcam sana 😂 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Yoksa adli işlemler başlatıldı mı 😱youtube.com/shorts/cKLgDorUuF0?feature=share Yorumla tortitotilla +1 yıl Hemen hemen 🤔😂 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Sana da biri adli işlem başlatırsa görürsün 🥺 Yorumla tortitotilla +1 yıl Ne kadar doğru düzgün insan bu diye şikayet edebilirler olabilir 🤣🤣 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Ne kadar borcunu ödemeyen bir insan. Senin kredi puanın çok düşüktür. Faturalarını filan da zamanında ödemiyorsundur 😪😂😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl ahahahaha dakik bir insanım ben 🤔 yaparım dedimse yaparım sana vermem dedimsemsa vermem. 🤣🤣 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Dakik olduğun kadar borcuna da sadık olmanı beklıyoruz 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok kazanmıyorlar
Mızıkçılıktan para kazanamıyorum ben nedennn
Halbuki sen sağlam para kazanırdın mızıkçılıkla 😂 çocukken tüm aileyi sömürebilirdin o şirinlikle ülen 😂 namaz kılman için aldığın rüşvet mızıkçılık kazancının yanında asgari ücrete İlave olan 2 lira gibi kalırdı 😂
Kazanıyordum aslında 😂 ama mızıkçılık yapmadan 🥲çikolata yememe aşşırı karşı olan babama kutu kutu çikolata aldırmış kızım jdmdjsnd
Normalde bunu ses atıp kendim söylerdim de ses atma yeri yok buranın 😂
youtube.com/shorts/KYPya52Fu-w?si=-ka09nf8_Kc93e00
😂😂😂😂
Ben mızıkçıyımdır ama para kazanmıyom 🤔
Bedava yapılır mı 😳 hakkın neyse almalısın 😳
Ne kadar olsun hakkım 😂
Asgari ücret olsun en özelde çalışıyorsan. Devlette 15 bin olur 🤔
Hepsinin canı cehenneme sjsjsj
Mızıkçılık yapma 😡 işini doğru yap 😡
İstemiyom sjsjsjs
Sen tam bir mızıkçısın. Gizli müşteri olarak seni test etmiştim. Mızıkçılar odasıyla görüşüp senin terfini isteyeceğim 😎 aferin. Böyle devam et 😎
Ahhhsajsjjshdss çok akıllıca
Çok kazandırıyor aylık 10 kuruş 🤣🤣
Bu ay maaşını alır almaz bana olan borcunu ödüyorsun o zaman 😡 maaşına el koyuyorum 😡
uff çok korktum 😱 öyle kızma 😱
Aklıma gelen video 😂
youtube.com/shorts/oy7nw8zWNrU?feature=share
aaaaa 😱 sen bana p mi dedin şimdi 😱
Hayır be ne mümkün öyle bir şey 😂
Müslim abi Sebahattine diyor onu 😂
yoo yooo bana imaa ettin 😱 hemen tazminat açıcam sana 😂
Yoksa adli işlemler başlatıldı mı 😱
youtube.com/shorts/cKLgDorUuF0?feature=share
Hemen hemen 🤔😂
Sana da biri adli işlem başlatırsa görürsün 🥺
Ne kadar doğru düzgün insan bu diye şikayet edebilirler olabilir 🤣🤣
Ne kadar borcunu ödemeyen bir insan. Senin kredi puanın çok düşüktür. Faturalarını filan da zamanında ödemiyorsundur 😪😂😂
ahahahaha dakik bir insanım ben 🤔 yaparım dedimse yaparım sana vermem dedimsemsa vermem. 🤣🤣
Dakik olduğun kadar borcuna da sadık olmanı beklıyoruz 😂