Diğer 1 ay Arkadaşıma ailevi herşeyimi anlatıyorum yanlış. mi bu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ailemde ne olursa biterse herşeyi bilir anlatırım kendisi de bana karşı öyle Arkadaşıma ailevi herşeyimi anlatıyorum yanlış. mi bu? Cevap Yaz 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
esmerimbiciiim Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Herşeyini anlatma iyi değil.. o derdinde bir gün seni vurur hersey anlatilmazz 1 10 Yorumla Soran 1 ay Öyle haklısın da bende onun herşeyini bilirim yani yanlış bir şey yapacak olsa benimde elimde kozlarim var hemde baya çok Yorumla esmerimbiciiim 1 ay Olsun tamam söyledin artik cok seyini anlatma ii değil bence Yorumla Soran 1 ay Zaten anlatacak bir şey kalmadı şu an için tabiki ilerisi olursa anlatmam o da anlatmasin artık o kadar sır yeter bnece Yorumla esmerimbiciiim 1 ay Aynen bundan snra anlatmamaya bak Yorumla Soran 1 ay Hım dikkat ederim o zaman bakalım teşekkür ederim Yorumla esmerimbiciiim 1 ay Rica ederim Yorumla Soran 1 ay Çok sağ ol samimi bir insansın sende anlaşılan Yorumla esmerimbiciiim 1 ay 👍👍 Yorumla Soran 1 ay İsmin nedir Yorumla Soran 1 ay Hı kiz Yorumla
Zeyneppsss Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Çok samimiyseniz oda anlatıyorsa bişe yok bunda herkes anlatır 1 23 Yorumla Soran 1 ay Samimiyiz herşeyimi sorar anlatırım bende onu dinlerim asla yanlış bir şey görmedim bugüne kadar ama anlatma diyenler de oluyor Yorumla Zeyneppsss 1 ay Kim diyor ailen mi arkadaşların mı Yorumla Soran 1 ay Arkadaşlarım söyler anlatma herşeyi diye samimi olduğumuzu bilirler Yorumla Zeyneppsss 1 ay O zamam o arkadaşında Bi sıkıntı görmüş olabilirler gidip birilerine anlatıyordur belki Yorumla Soran 1 ay Hayır anlatamaz asla anlatsa zaten millet çıkar için herşeyi yapar Anlatirsa bende çoğu şeyini biliyorum yine o sebepten anlatamaz yani Yorumla Zeyneppsss 1 ay O zaman sor arkadaşlarına neden anlatmayayım diye Yorumla Soran 1 ay Onlar çekemiyor çünkü onlara güvenim yok hiçbirsey anlatmıyorum diye Yorumla Zeyneppsss 1 ay Emin misin Yorumla Soran 1 ay Eminim ya çünkü asla onları evime almadım bir şey anlatmadım ya zorlarina gidiyor Yorumla Zeyneppsss 1 ay Peki Yorumla Soran 1 ay Sen peki arkadaşın veya sırdaşın var mı? Yorumla Soran 1 ay Hı var mı kız Yorumla Zeyneppsss 1 ay Evet sırdaşlar Yorumla Soran 1 ay Nasıllar peki sana karşı sır verdiğin de anlatır mi birine Yorumla Zeyneppsss 1 ay Yok anlatmazlar kaç yıllık dostum onlar benim onlar dışında kimseye sır vermem üniden de var arkadaşlarım onlara vermem sır mesela Yorumla Soran 1 ay Anladım peki örnek veriyorum şimdi ben seni tanımıyorum aileni vs sır versen de sana karşı bunu kullanamam ya hani böyle birine sır verir misin Yorumla Zeyneppsss 1 ay Yani kişiye göre sıra gör değişir belki aileme söylemezsin ama beni yargılarsın kınarsın vermemek daha iyi Yorumla Soran 1 ay Yok yargilamam kinamam peki sen beni dinler misin sır versem ve sende kalsa içimi açsam yargılamadan dinler misin Yorumla Zeyneppsss 1 ay Olur tabiki Yorumla Soran 1 ay Anlatmak isterim istek atsam yazar mısın peki bana Nick semisl Yorumla Zeyneppsss 1 ay Sen bana istek at isim arama yok burada bulamam seni Yorumla Soran 1 ay Tamam istek attım ben yazarsan sevinirim Yorumla Zeyneppsss 1 ay Tamamdır 👍 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Hiç kimseye bu kadar çok güvenip her şeyinizi anlatmayın hata olur 0 0 Yorumla
Didemmelek Takip Et Xper 1 Yaş: 43 1 ay normal b durum sırdadslık dostluk onemlı 1 7 Yorumla Soran 1 ay Tabiki sadece ona anlatırım zaten herşeyi bilir görür asla yanlış bir şey görmedim bugüne kadar Yorumla Didemmelek 1 ay ne guzel Yorumla Soran 1 ay Öyle evet ailemi bile güvenirim onca şey bilir asla bir kez yanlış yapmadı bende onun herşeyini biliyorum sorun yapacak olursa bile karşılıklı olur Yorumla Soran 1 ay Özelden mi yazayım anlamadım Yorumla Didemmelek 1 ay evet Yorumla Soran 1 ay Niye engel attın ne oldu? Yorumla Soran 1 ay Sana dedim Yorumla
Bandibandi Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 ay Anlatma kral 1 4 Yorumla Soran 1 ay Neden ki Yorumla Bandibandi 1 ay Bi zaman sonra döner seni vurur Yorumla Soran 1 ay Bende onun herşeyini biliyorum reis eşi ailesi ile olan şeyleri Yorumla Bandibandi 1 ay Seni vurduktan sonra sen onu vursan ne fark eder ki Yorumla
Adıbilinmeyenüye Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 ay Bence yanlış 0 1 Yorumla Soran 1 ay Neden peki bende onun herşeyini biliyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Herşeyini anlatma iyi değil.. o derdinde bir gün seni vurur hersey anlatilmazz
Öyle haklısın da bende onun herşeyini bilirim yani yanlış bir şey yapacak olsa benimde elimde kozlarim var hemde baya çok
Olsun tamam söyledin artik cok seyini anlatma ii değil bence
Zaten anlatacak bir şey kalmadı şu an için tabiki ilerisi olursa anlatmam o da anlatmasin artık o kadar sır yeter bnece
Aynen bundan snra anlatmamaya bak
Hım dikkat ederim o zaman bakalım teşekkür ederim
Rica ederim
Çok sağ ol samimi bir insansın sende anlaşılan
👍👍
İsmin nedir
Hı kiz
Çok samimiyseniz oda anlatıyorsa bişe yok bunda herkes anlatır
Samimiyiz herşeyimi sorar anlatırım bende onu dinlerim asla yanlış bir şey görmedim bugüne kadar ama anlatma diyenler de oluyor
Kim diyor ailen mi arkadaşların mı
Arkadaşlarım söyler anlatma herşeyi diye samimi olduğumuzu bilirler
O zamam o arkadaşında Bi sıkıntı görmüş olabilirler gidip birilerine anlatıyordur belki
Hayır anlatamaz asla anlatsa zaten millet çıkar için herşeyi yapar
Anlatirsa bende çoğu şeyini biliyorum yine o sebepten anlatamaz yani
O zaman sor arkadaşlarına neden anlatmayayım diye
Onlar çekemiyor çünkü onlara güvenim yok hiçbirsey anlatmıyorum diye
Emin misin
Eminim ya çünkü asla onları evime almadım bir şey anlatmadım ya zorlarina gidiyor
Peki
Sen peki arkadaşın veya sırdaşın var mı?
Hı var mı kız
Evet sırdaşlar
Nasıllar peki sana karşı sır verdiğin de anlatır mi birine
Yok anlatmazlar kaç yıllık dostum onlar benim onlar dışında kimseye sır vermem üniden de var arkadaşlarım onlara vermem sır mesela
Anladım peki örnek veriyorum şimdi ben seni tanımıyorum aileni vs sır versen de sana karşı bunu kullanamam ya hani böyle birine sır verir misin
Yani kişiye göre sıra gör değişir belki aileme söylemezsin ama beni yargılarsın kınarsın vermemek daha iyi
Yok yargilamam kinamam peki sen beni dinler misin sır versem ve sende kalsa içimi açsam yargılamadan dinler misin
Olur tabiki
Anlatmak isterim istek atsam yazar mısın peki bana
Nick semisl
Sen bana istek at isim arama yok burada bulamam seni
Tamam istek attım ben yazarsan sevinirim
Tamamdır 👍
Hiç kimseye bu kadar çok güvenip her şeyinizi anlatmayın hata olur
normal b durum sırdadslık dostluk onemlı
Tabiki sadece ona anlatırım zaten herşeyi bilir görür asla yanlış bir şey görmedim bugüne kadar
ne guzel
Öyle evet ailemi bile güvenirim onca şey bilir asla bir kez yanlış yapmadı bende onun herşeyini biliyorum sorun yapacak olursa bile karşılıklı olur
Özelden mi yazayım anlamadım
evet
Niye engel attın ne oldu?
Sana dedim
Anlatma kral
Neden ki
Bi zaman sonra döner seni vurur
Bende onun herşeyini biliyorum reis eşi ailesi ile olan şeyleri
Seni vurduktan sonra sen onu vursan ne fark eder ki
Bence yanlış
Neden peki bende onun herşeyini biliyorum