dostum askere gidiyorsun zaten. kapıda 1 sene yatacak yattığı halde muayenesi sigortası vergisi pulu egzoz pulu filan zaten baya masraf tutar. kredi çekecem para biriktiremiyorum diyorsun. 1 senede harcıyacağın para + benzin filan derken aylık 300 tl bile ödesen krediye 1 senede yetiştiremezsin askere gittiğinde gelene kadar o borç sana kitlenir en mantıklısı almaman askerden dönünce biraz daha borca girer güzel bir şey alırsın
06 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ford Ka
Renault Twingo
Arıza çıkarma bakımından ve yakıt tüketimi için uygun araçlardır. Bunları da düşünebilirsin. Max 8000-9000 TL bandında temizlerini bulursun. Ford Ka yı yaklaşık 1 sene kullandım. Yakıt tüketimi mükemmel. Motosiklet gibi yakıyor.02 Yorumla
Arabalar konusunda 614 cevap paylaştı. Honda cbr 600 rr kullaniyorum, ogrenciyim benzin masrafi cok zorluyor. Sen bir de kredi ile alacaksin ve askere gideceksin kendini bosu bosuna o kadar masrafa sokma. İlla istiyorsan askerden sonra daha iyi bir model alirsin ama şu an 10 bin kredi cekmek mantiksiz gorundu bana.
03 Yorumla
Askere gitmeden hiç bişey yapma hele ki kredi? Askerdeyken nasıl ödiceksin
06 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
+1 yılİlk arabam 96 model opel tigraydı. Valla güzel araba ama adı çıkmış travesti arabası diye o yüzden hep sen bu arabayı biliyomusun diyenler oldu arkadaşlar arasında hep Rahatsız oldum ve İstanbul trafiğinde çabuk hararet yapabiliyo sıkışık trafikte. Bence alma.
01 Yorumlabir sene sonra askere gideceksen çekeceğin kredinin vaadesi bir yıldan fazla olmaz en masraflar dahil en çok 2 bin biner üstüne hesappla zorlanmıyorsan ödemede çek tigra vardı bir yakınımda o fiyat alınabilecek araba o sanayici bir akraban vardır inşl
05 Yorumla10.000 TL kredi cekersen 12-13 binlara olarak geri ödemen olur bir 1. "Amaan dünyaya bir dahami gelecez batti balik yan gider" diyerek sürekli gezersin mazot parasindan ne krediyi odeyebilirsin nede birikim yapabilirsin. Bir sene sonra borcun 20.000 TL olur. Bence hic alma.
08 Yorumlabence yapma 1 senede bitmez o borç napıcam diye kara kara düşünürsün sonra askerligini bitir gel daha fazla para ceker daha iyisini alırsın odeyecegin faiz oranına degsin 1 yıl kullanmak için araba almakta akıl karı deil...
03 YorumlaArabalar konusunda 768 cevap paylaştı. Para biriktirmek için araba almak mantıksızdır. Aldığın zaman zaten değeri düşüyor sürekli, birde kredi ile alıyorsun, faizlerini ödeyeceksin paranın... Bana mantıksız geliyor
07 Yorumlakardeş bence askerden sonraya bırak atabildiğin kadar at kenara şu an girme borcun altına stokla kenara paranı askere git gel hem daha rahat düşünürsün biraz daha sabret bence
011 Yorumla1 yıl vadeli kredi çekersen, ortalama aylık 1000 TL taksit var. aldığın maaşı bilmiyorum tabi ama 1 yıl kalmış zaten, bence alma kanka
erkek kardeş var mı başka03 Yorumla- Arabalar konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıl1 senede o parayı geri ödeyebilecekmisin bunu hesapla askerlik çıkınca babaya sığınma sonra ayrıca yaşadığın yer neresi bilmemde tigra dediğin araba bildiğin travesti arabası yani onlar biniyosu bir ara namı kötü yani
01 Yorumla
+1 yılYerinde olsam araba almam 1 sene sonra o araba kapının önünde yatacaksa kazandığın parayı bankaya at askerden dönüşünde güzel bir araba al derim
012 Yorumla- +1 yıl
Öyleyse tek kapı araba alma aile arabası al ilerde satarkende kolay satarsın
- +1 yıl
Benim arabalar ile bağlantım epey iyidir neden dersen sanayide Motorcusundan kaportacısına boyacısına elektrikcisine hepsi akrabamdır. Dolasıyla şu an parana göre alacagın arabanın hem yakıtı hemde sanayide parça sorunu olmamasına özen göster mesela ne al dersen Albea 1.2 16 valf veya Accent alabilirsin sorunda yaşamazsın accentin özellikle 1.5 enjeksiyonluları var yakıt ve performanstan memnun kalırsın.
- +1 yıl
Renault 19 Europa Enjeksiyonlu , Hidrolik direksiyonlu versiyonlarıda var onlarında hem parça hemde yolda sürüşü rahattır aklında bulunsun :)
- +1 yıl
Şunuda belirteyim parana göre modeli yüksek araba almaya çalış mesela BMW e30 falan alıyorlar ya 1.8 motor yakıtı zaten koyduğun gibi içiyo kaportası çürük oluyo aldıgn günden sattıgın güne kadar arabayı düzenli sanayiye götürüp getirmekten bıkarsın dolasıyla bir bütçe ayarla ve bu bütçeye göre 2-3 araba çıkart kafanda ve bulunduğun ile git sanayide sor abi bu arabaların parçası sizde varmıdır, kıyaslamalarda yap hangisinin teknik servisi fazla hangisinin parça fiyatları uygun yakıta vs. böyle şeylere önem verip seçim yaparsan ilerde satarkende rahat satarsın :) Bende 2009 Accent Era var aldıgımdan beri sanayiye gitmedim kışlık lastik takıcam sadece demek istediğim. Sanayiciler değil sen kazan biniceksin sonuçta tipe falan çok aldanma yani :)
- +1 yıl
aman zaten asla istemiyorum bmw falan şahin doğan çook var herkes tutulmuş onlara hep ondan gerek yok benim ayağımı kessin arıza çıkarmasın yeter... yakıt lpglı bulabilrsem alcam lpgli şu an aklımda 98 model bir polo buldum tek kapı güzel bir araç bide tigra var ama onu bilmiyorum nasıl araba
- +1 yıl
Hiç bulaşma tek kapılara şimdi neden bulaşma diyeceksin sana basit bişey söyleyim araba pazarına arabanı cektiginde anlarsın kaç kişi bakıyo sen ben gibi gençler dışında evli barklı kimse o arabalara bakmaz. Dolasıyla öğrenci kesimine hitap edeceksin bu seferde onlar ne araba alacak parayı bulur bakar bakar giderler yani sinirlenirsin al 4 kapı güzel temiz aile arabası çek camlara film yap bir jant sana yeter :)
- +1 yıl
Çift kapı aracın parça sıkıntısınıda çok çekersin onların komple dizaynları farklı kaportaya bile girse sana türlü türlü masraf çıkartırlar
Al kardesim ben öyle yaptim ve sorunsuz odedim kredileri. Alisiyorsun zaten ama maasini kredi miktarından düştükten sonra hesapla, taksitli hicbir sey alma.
05 YorumlaArabalar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kredi çekeceğine askerliğine kadar adam gibi çalış para biriktir askere git-gel ve helalinden trink diye paranı bastır istediğin otomobili al.
07 YorumlaTeyze oglu bosver yaziktir kredi odemesi derdi sorunu stresi odeyememe ihtimali. gerek yok dertsiz basini derde sokma. yok muayenesi yok devri yok benzini yok sigortası kaskosu derken bide kaza yaptin mi hadi cik isin içinden
04 YorumlaArabalar konusunda 360 cevap paylaştı. dostum 10000 tl ye alacağın arabayla sanayiden çıkamazsın bunu da düşün
05 YorumlaKredi cekip araba almak bana fazlasiyla mantiksiz geliyor.
06 Yorumla- Arabalar konusunda 10,1b cevap paylaştı.
u +1 yılArac kredisi alman onerilir faiz dusuk olur ama sahsen tek kapili sevmem ben
07 Yorumla- +1 yıl
Geri donusum rakamlarina bak sana kaca mal olacak yarin satarken en fazla 500.1000 asagiya satman gerekir yoksa alman pek mantikli degil cunku alip para kazanmayacaksin bilakis cepten gidecek bence sen arac alma olmazmi
- +1 yıl
Kardesim devir ekonomi devri bence askerden sonra onune bak bilmiyorum isin garantimi issizlik olabilirmi ama ben olsam almam
- +1 yıl
O parayi ilerde ofis acmak icin sakla ozaman yasin daha cok genc ;)
- Arabalar konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yıl10.000 TL az para yalnız, zira araba pahalı bir olay...
04 Yorumla- +1 yıl
Birincisi çok yakar o araç, ikincisi de ikinci el aldığınız için çok iyi araştırmanız gerek...
- +1 yıl
Eski olduğu için...
+1 yılbnce askerden gelince dusun şu an sadece calis parani biriktir askerden gelince is hayatina devam et planlarinide ozaman hayata gecirmeye calis
05 Yorumla- +1 yıl
buda guzel bisey kimseye bagimli kalmadan kendi ayaklarinin uzerinde durabiliyosun ama askerlik aradan ciksin yani ozaman kalicilik adina ataklar yaparsin
- +1 yıl
cok guzel allah isini daim eylesin hayirlisini nasip etsin kredi olayi araba felan askerde sana dert olmayacaksa problem yok
Bosver bayarsin kiredi taksidi araba masrafi borcuna borç katar 10.000 tlye alacağın araba illaki her ay masraf cikartir oyle yapacagina taksit tutarina altin ala sakla gittinmi satarsin ya da döviz al
05 YorumlaAraba demek masraf demek. Ödeyeceğin kredinin yanına yakıt vergi muayene tamir ıvır zıvır vs. eklemen lazım.
03 YorumlaKanka ödemesi zor bak garantinin müşteri temsilciliğinde çalışıyorum ve az buçuk biliyorum hiç girme o işe
09 Yorumla
+1 yılhocam hiç girişme bence. araba şart değilse heleki.
02 Yorumla- +1 yıl
kredi 10 çekiyorsan 5 fazlasını veriyorsun bir 10 ay dişini sık 1000 lira maaş alıyorsan 800 ünü bankaya at 200 kalsın sende birde askere gidicem 1 senem var diyorsun askere kadar ödiyemezsen kredi borcun sürekli artar.
+1 yıl6 ay biyerde çalışmış olman yeterli. Ama ihtiyaç kredisini 12bin ödersin.
01 Yorumla- Arabalar konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılAskere git gel oyle bence bu olaya gir duzenini kurup
04 Yorumla- +1 yıl
Kredi ceksen faizi cok olucaktir. Yazik arabada sen gelene kadar iyice deger kaybetcek sen en iyisi kendine hedef koy her ay bir tam altin al sakla hem altin deger kaybetmez
- +1 yıl
Tamam ortak altin yapin
Arabalar konusunda 1,5b cevap paylaştı. üstadım 10000 tl çekcen 13000 tl geri ödicen.3 bin tl bankaya gidcek. hiç girme derim o işe
04 Yorumlaaskerden gelince alırsın hacı şimdi krediyi çekeceksin sonra ödeyemeyip ailene kalacak boşver arabayı, daha yaşın genç inş ilerde daha iyisini alırsın
01 YorumlaTigra tavsiye ederim 1 yıldır kullanıyorum sürüş keyfi bambaşka istersen satabilirim
01 Yorumla- Arabalar konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılTigra nin ne arabasi olduğunu biliyorsundur umarim :)
12 Yorumla- +1 yıl
Polo alirsan basina bela alirsin 2 3 bin daha koy 92 93 civic al bnden sana tavsiye
askere git gel sonra alırsın bu süreç içerisinde araştır hangi araba sana göre vs. vs.
03 YorumlaCalis 3-4 bin biriktir 5 bin kredi cek 8-9 da BMW e-30 bulursun bro ;)
02 YorumlaArabalar konusunda 1,1b cevap paylaştı. Elin seyiyle gerdege girme kardesim askere kadar biriktr askerden sonra alirsin. bide askere giderkeb satip zarar ediceksin
06 Yorumla
+1 yılhataya düşme. 10.000tl 400 tl dosya masrafı sigorta vs. kesilecek kalacak 9600 TL tofaş mı alcan? gerek yok kardeş.. playstation al aynı tadı veriyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Aldat o zaman o playstationu.. Abisi ;)
+1 yılSen sen ol krediyle hiç bir işe girme! Ilk arabayı aldığında mutlu olacaksın ama ödeyene kadar anan ağlıcak kardeşim biriktirneye çalış sadece
00 YorumlaTek kapı araba genç adama yeter vadeyi kisa:tutarsan faizde:odemessin
02 Yorumla
+1 yılbenim 10000 tl var ama o parayla yurtdisina gidicem birdhada dönmeyi dusunmuyorum :)
111 Yorumla- +1 yıl
Ayakta durmk icin mecbur çalıscan ben kendime ayri bir hyat kurcm birilerine bagli yasayamiyorum. d
- +1 yıl
Iyi hoşda gidecrm diye parami vermiyor enistem. d
- +1 yıl
Gidecem diye dedim ya. d
- +1 yıl
Cesaret aldm bgun bidha gidiyom istemeye. d
- +1 yıl
Yurt disina gitmek okadar kolaydi ya :)
- +1 yıl
Yurtdisinda sevgilim var o aldircak beni vatandasligini aldi o. @__veliaht__
mallık yapma bir kaza yaparsın arabada gider paranda gider
05 YorumlaClio al az yakar çok kaçmaz hatta gitmez çoğu zaman itersin ^^
01 Yorumlabence alma 1 sene sonra askerden gelince al daha mantıklı olur
05 Yorumla- +1 yıl
bence para mara az buçuk biriktirmeye bak askerde harcarsın veya üstüne kredi ceker 10 bin tl nin üstünde bir araba alırsın Şimdi 10 bin tl lik araba alırsan 1 sene Sonra askere gidip geldikten Sonra Yani 2 yıl geçmiş Olarak O arabayı değiştirmek isteyecen 1 senelik kredi Ödemişliginde Olacak yani zarara binersin dostum
bence kardesım askere gıt geldıgınde al arabayı bosuna kredı masrafınada gırme
09 Yorumla- +1 yıl
iyide arabayı alıp kullanmak var bıde arabayı alıp yatırmak var piyasa zaten dengesiz biraz sabret arastırmalarını yap istediğin bir model vardır belkı 15000 tl cıvarında askerden geldıgınde 10000 e fılan dusmus olur fıyatları 1 sene daha boyle sık dısını sonra zaten ıstedıgın olur
Hadisi Şerif : Faiz, alan da veren de Allah’a savaş açmış gibidir
00 Yorumla
+1 yılKredi çekip araba alma derum 10 BİM sekcen 4 binde banka koyar nerden Baksan sarar
03 Yorumla- +1 yıl
İyi hangi banka taksitler kaç benimde aklimda var araba almak
1,4 16 valf dürbün gögüs pola al derim sportline güzel araba
02 YorumlaArabalar konusunda 740 cevap paylaştı. reis 10 bine alıcagına az sabret 15 18 tlye honda alırsın
03 Yorumla
+1 yılPara biriktiremiyorsan nasıl krediyi ödeyeceksin kardeşim vadeli ise bilmem ama opel Astra var
05 Yorumla- +1 yıl
ben olsam askerden sonra kredi cekerdim
- +1 yıl
İnş gönlüne göre olur
kristal meth de iyi iş var
112 YorumlaBence bu isleri askerden sonraya birak
03 Yorumlafiesta al bence 1.3 lerinden
02 Yorumla
+1 yılFord fiesta flair 1.3 güzel araba
01 Yorumlabende istiyorumda vermiyorlar :((
07 YorumlaAlacaksan polo al tigra alma derim :D
03 Yorumla- Arabalar konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılBankadan 10000 tl çekip araba al kanki.
04 Yorumla- +1 yıl
Benimde fikrim bu zaten :D
- +1 yıl
Aynen :D
+1 yılAskere kadar topla askerdn sonra al kanka
03 Yorumla- +1 yıl
Alacaksan bide Polo al kanka
paran varsa cek odemen 15000 tl olcak cunku
01 YorumlaArabalar konusunda 642 cevap paylaştı. kredi işi sıkıntı ya
01 Yorumla
+1 yılŞahin mi Doğan mı?
07 Yorumla- +1 yıl
Bende seninle aynı düşüncedeyim. Al bir tane 1963 Model Beetle doya doya bin :)
- +1 yıl
Konforu var aga. En azından avrupa :) Ben hanımı ikna edemiyorum. Hayalimdeki araç.
- +1 yıl
Masraf değil sıkıntı olan. Görüntü :) Yine de en iyisi sende düşün derim.
Yapma
04 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne