Flört takılıyorduk arada hesabı alman ödüyorum diye cimri ilan etti. Normal konuşuyoruz şimdi tek erkek benmişim hesabını ödemeyen sizce kim haklı hâla bana pskolojik baskı yapıyo

Flört takılıyorduk arada hesabı alman ödüyorum diye cimri ilan etti. Normal konuşuyoruz şimdi tek erkek benmişim hesabını ödemeyen sizce kim haklı hâla bana pskolojik baskı yapıyo
Bence böyle olmamalı. İnsanın insana davranışı esas alınmalı bence ilişkilerde. O kız muhtemelen "ben prensesim ben kadınım bana ismarlanacak" kafasında biri. Bu da erkek için bir süre sonra problem olabiliyor. Bence yol yakınken vazgeç 👍
ben olsam hiç görüşmezdim bidaha nefret ederim böyle insanlardan. hesabı bile ödeyen kızlar var , yeri gelir sen ödersin yeri gelir alman usulü olur normal bu böyle şeylerin konuşulması ayıp
Aynen kral anlamıyo soğudum ama arkadaşca takiliyorum
bu kadar paraya önem veren kişiler hiç bir zaman mutlu etmez kral , Allah iyilerle karşılaştırsın
Cevap
3Cevap
Bence sen haklısın hesaplar alman usulü de ödenebilir ne var bunda
Psikolojik baskı yapmasının manası yok bence
H sabini ödeyen erkekler var işte yoluna devam et dimi yok hâla benimle uğraşıyo derdini çözemedim
Bence de kiz bir tuhaf
Ben utandım burada, ayıp ya
Konu dönüp dolaşıyo paraya geliyo sohbetten keyif alamaz oldum
Uzak durun ya boyle insanlar cok igrenc
Keşke alman hesabı da yapmasaydın.:D
Neden
Kardeşim sakın para harcama bu kıza
Şimdi de kızlarla tanıştıcakmış beni mekana çağırıyor hesabı ödemeyeceğimi bildiği için küçük düşer öder taktiği yapıyo ama umrumda değil ödemem net.
22
Gel ben ödüycem senin gibi değilim kahve ismarlayım dedi. Düşme kalkma meselesini geçtim sırf merak ettiğim için gitmek istedim işin artık ciddi boyutunu geçtim. Ama onun kahvesi de içilmez diyorum kral
23
Flörtöz bildin bugün mesela date yapmış çocuğu beğenmedim diye anlatıyo bana da. Kafasına yatan birini bulduğu an konuşmayı keser beni isteme sebebi dış görüntüm ve iyi enerjimden dolayi diye düşündüm bir nevi obje olarak görüyor özel şeylere de var ama arkadaşız çok garip gercekten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?