Güncellemeler
+1 yıl
Denizlide veya isim olarak düzgün masaj salonu bilen var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Denizlide veya isim olarak düzgün masaj salonu bilen var mıı
Denizlide nereye gitsem masaj yapıyorlar sonra mutlu son ister misin diyorlar 7-8 ayrı yere gittim hepsi aynı , taciz eden kadınlar bile oluyor sırf mutlu son istesin diye , nerde kamyoncu tip varsa kesin onlar geliyordur.
bu tarz yerler genel evin modern hali gibi geliyor bana
Adam gibi sadece masaj yapacak tacize maruz kalmayacağım , elit bir mekan var mı ya da firma vs..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ah ulan ahahahha abi otellerinki falan iyi olabilir ama pahalıdır aklıma fikir gelmedi
Abi gidiyorum hani düzgün dur diye ulan yatıyorum adın kıçımı okşamaya kalkıyor ya insan insanın kıçını okşar mı ya 😅,
Bir de ben hani böyle bir şey diyemem yani çekingenimdir. Kadın gitti g*** mü elledi ya böyle köpüklü araya araya sokuyor falan dedim hayı ben senin a**** koyayım.
İnsan insanın g***** eller mi ya.
Başka birine gittim ulan bu defa kalktı s***** sürtmeye başladı anasını satayım yine bir şey diyemiyorum
. Abi herkes tam hoşumuza gidiyor da yani anasını satayım tamam hadi bir şeyler olabilirdi ya böyle bir ortamda da olmasın yani kaliteli bir tip olsun anasını satayım O oraya giden her insandan yapıyordur.
Bir de fazla böyle yıkandım ettim kadın bir şey demedi ya direkt böyle hani böyle muamele istiyor musun falan dedi ben dedim ulan herhalde ekstradan başka bir şey yapacak malız anlamıyoruz kadın kalktı havluyu çekti orada peştemalıydı nedir başladı ağzına almaya ben tabii bir şey diyemedim , ben yoktu demiyorum sonra kadın dedi dur bekle çıktı tepenin manasını satayım oturdum hani bildiğin yanlışlıkla k***** da götürdük arada. . sonra gitmedim hiç
Otel pahalı sormustum. Anca hamama gitcem
Erkek hamamına git abi aman oda güvenilir olsun ama. D
Cidden ya bende bu şans varken 🤣 bide ha genel ev ha bu masaj salonları. Masaj salonları gelişmişi biraz daha.
Oraya her insan gidiyordur. Onlarla yapacağıma gider arkadaşlarla yaparım daha iyi en azından tanıdık
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!