dışarı çıktığımız zaman herkesin bana bakacak şekilde giyinmemi istiyor. dekolte giyinmemi istiyor ve herkesin bana bakması hoşuna gidiyor. kısıtlanmamak iyi bir şey elbette ama ilk defa başıma böyle bir şey geldiğinden anlam veremiyorum. sevdiğim kişi dışında birilerinin beni arzulaması hoşuma gitmiyor. bu yüzden beni pek sevmediğini düşünüyorum. siz ne düşünüyorsunuz?
1 ay
Sevgilim beni göstermekten neden memnun oluyor?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Allah belanı verir inşallah sen artık uzak dur kime
anlamadım
seni bir eşyaymiş gibi sergilemek istiyor. onunla birlikteyken vücudunu belli edecek şeyler giyme
sanırım ayrılsam iyi olur
senin kararın ama gerçekten seven kişi seni kimselere göstermez özellikle de o kadar dekolteli halinle
ne yapacağımı bilmiyorum. bıraktım zamana
Affedersin ama güzel kardeşim seviyorsun 😑
nasıl yani?
G. a v a. t seviyorsun
İnsan sevdiğini kıskanır ama zorlamaz eyw bu baya ya değişik bir fantazisi var buna ben g a v at lık diyorum
ne alakası var ki ona güvenmek istedim sadece
evet doğru söylüyorsun bence bu kadarı anormal oluyor bana göre hoşuma gitmiyor
Eğer başkası ile ilişkinin olması onunda seyirci olması gibi bir fantezin varsa güven baya bildiğin bu tarz kafada ya da senden ayrılmak için bahane türetmeye çalışıyor
Ardamarı sağlam hiç bir erkek sevdiği kızı geçtim yanındaki kızı sevmese bile başına kötü bir şey gelmesin diye korur
ayrılalım istemiyorum dediğimde kabul etmiyor asla, bizim aramızda hiçbir şey geçmedi ondan olabilir mi
bitirdim dediğimde aşkım sevgilim diyor
Bilmiyorum valla değişik bir kafa yaşıyor.
Seni kullanıyorda olabilir ben güzel kızla çıkıyorum kızların ilgisini çekicem tarz vs olabilir
anladımm peki teşekkür ederim
Bazı erkek izlettirmekten zevk alır
neden
Farklı bir zevk bu yani beğenilen bi kadınla seks yapmak zevk veriyor
anladım teşekkürler
Sende istersen deneyin keyif verir mesaj atabilirsin bakalım başka neleri varmış
Ne diyeceğimi şaşırmak
:/
Sevilmiyorsun
ben de bu yüzden öyle düşünüyorum. abartı geliyor sadece fiziksel olarak beğendini düşünüyorum
Evet
fantezileri var senin hosuna gider ya da gitmez
neden peki
onu tahrik ediyor
seven birisi böyle olabilir mi peki bilmediğim için soruyorum
o fantazilerini yasiyor