Bana annem, babam vs. sekil vermedi yani kimse beni bastırmadi.. İnsanın gövdesini pp ye yapmasında ki amaç ne olabilir diye düşünüyorum, başın olsa hadi sana biraz hak vereceğim ama kafa ortada yok😂Erkeklere mezeden başka bir şey değil bu. Kendine saygısı olan kadin bunu yapmaz. İlimle, bilimle bir yerlere gelmeye çalış böyle değil 😉
bi tarafım mı açık? davet mi ediyorum? ne saçma fikirlerin varmış. böyle bir ortamda yüzümü koymamam en doğru karar kusura bakma da. senin hayat görüşünün saçmalığı kadar değil benim profil fotoğrafım.
hiç bi yerim görünmüyor fotomda. açıkta bi yerim yok çok şükür. senin kafan erkekler gibi çalışıyosa sorıun bende değil sendedir. gereksiz düşüncelerini kendine sakla.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Tabi ki yapabilirsin abla
Cansın 😇
Teşekkür ederim 😇
bilmediğin biri hakkında nasıl yorum yapabilirsin ki, hakkımızda önyargı yapmak istiyorsan buyur.
Bazı şeyleri fazla dert ediyorsun
dert ettiğim tek şey gerçek sevginin olmaması. gerisi boş şeyler zaten.
Yap diyeceğim ama profil gizli ve fotoğraf da yok, nasıl yapacaksın merak ettim. :D
Sigara içmek en büyük zevklerinden
Yengeç burcu musun sen de
Yioo iyi cocuksun
Şöyle gizlisin ama kimsin merak ettim
Bekliyorum yorumunu 🤔
Dinamiksin
Teşekkür ederim 🙏😊
Merak ettim yap bakem
yap bakalım
Basit bi kadın gibisin
ne alaka?
Öyle izlenim bıraktın
insan yaftalamak bu kadar kolay demekki
Sana bir şey diyeyim mi, senin gibi gövde mi profile foto diye koysam ben kendimi basit görürüm o kadar.
standart bir fotoğrafı bu kadar abartman ne kadar bastırılmış bir kadın olduğunu anlatıyor. fazlasına gerek yok.
Bana annem, babam vs. sekil vermedi yani kimse beni bastırmadi.. İnsanın gövdesini pp ye yapmasında ki amaç ne olabilir diye düşünüyorum, başın olsa hadi sana biraz hak vereceğim ama kafa ortada yok😂Erkeklere mezeden başka bir şey değil bu. Kendine saygısı olan kadin bunu yapmaz. İlimle, bilimle bir yerlere gelmeye çalış böyle değil 😉
bi tarafım mı açık? davet mi ediyorum? ne saçma fikirlerin varmış. böyle bir ortamda yüzümü koymamam en doğru karar kusura bakma da. senin hayat görüşünün saçmalığı kadar değil benim profil fotoğrafım.
Yüzümü koyamam ama gövde bacak görsünler 😂çünkü kafam iş yapmıyo desene😂Ne kafalar var böyle. Hadi güle güle
hiç bi yerim görünmüyor fotomda. açıkta bi yerim yok çok şükür. senin kafan erkekler gibi çalışıyosa sorıun bende değil sendedir. gereksiz düşüncelerini kendine sakla.
Gizli bir cekiciligim oldugunu soylerler..
Kim demiş onu
Dişi karilar
Hiç güleceğim yoktu 😅
Vay karılara bak sen
Kari milleti işte, ne beklersinki boş beleş isler uzmanlari
Olur,
Sinirli bi yapın var
Olur
Kendine bakmayi seviyorsun
Buyrun dinleyeyim.
Şu aralar gündeminde onemli bir şey var
Yo gayet yogun is hayati ev stresi
Yap bakalım
Mutlu olacağın çok şey varken onları göremiyorsun
Ne mesela
Evet isterim
Hayati seviyorsun
Hayat sevilmez mi? Senin de var sanırım hayatı seviyorsun deyince birde bana şey derler arkadaşlar bu hayatı yaşıyorsun bende sana itafen demiş olayım
Yok zorla sevmeye çalışıyorum ben
Neden zorla sevmeye çalışıyorsun? Ki
Istedigim gibi gitmediği için
Anlıyorum evet insanın hayatı istediği gibi gitmiyor kimi zamanlar çok zorlu ve çetrefilli oluyor arkadaşım
Evet dinliyorum
Mutlu değilsin
Huzurluyum
Yorumlandın
Gerçekleştirmek istediğin bir hedefin var
Buyur şöyle bakalim
En sevdiğin şey yalnız kalmak
Valla doğru kesinlikle
yap bakalım
Takıntılısin
yalnızlık
Evet