var mı böyle milletler? Merak ediyorum yoksa sadece türk soyuna özgü bir şey mi bu? Yoksa Ruslar İsrailliler gibi havacı mı hepsi?

var mı böyle milletler? Merak ediyorum yoksa sadece türk soyuna özgü bir şey mi bu? Yoksa Ruslar İsrailliler gibi havacı mı hepsi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Vardır bence
Şimdiki kızlar askerlik lafını duyunca kaçıyor bi de İsraili olanlara bak :d yüzlerce yıl önceyi bırak
Sence bizim şimdiki kadın askerlerimizin eline su dökecek bir millet var mı? Evet İsrail'i kaçar rusu güzellik yarışına girer ama bizim askerimizin yaptığnı görmedim ben daha
Birde şimdiki fotoğrafına bak birde hala bakışı kurdun versiyonu gibi
Sallama lan adamlar çatır çatır savaşıyor. Bir iki tane tc kızına bakıp ediyat yapma. Kızların çoğu asker olmak istemiyor. Bøk etma millete yüzlerce yıl önceyle övünmeye devam et
Ben adamlara laf mı ettim?
Kızların çoğu asker olmak istiyor diye bir şey de demedim! Yüzyılı da demedim şimdiki asker olan kızları dedim lafı nasıl anlıyorsun sen anlamdım seni...😂😂
Sen ne yazdığını bile bilmiyorsun anlamaman normal:d
Sg
@Sgdjka sen sg oc :d
Neyin savasi bu mk yakisikli erkekleri kapma savasi mi fgghjgd
Hayır bey amca gerçek anlamda savaş...⚔️
Kadinlarin savastigini goremiyorum eski kadinlardi savasan
İskandinavlarda vikinglerde vardi
Hmm bilgi için teşekkürler.. peki türk kadını mı? İskandivler mı daha iyi savaşta?
Yani Vikingler küçüklüğünden beri savaşmak için büyütülen bir ırktı canı sıkılır gider savaşırlardı içkileri biter gider karşı kıyıya saldırırlardı canları sıkılır karşı kıyıya saldırırlardı sağa sola saldırırlardı
Hmm anladım ama türkler canını sıkıldıkları için değil vatanları için savaşırlardı yani demek ki onlarda geçemezler türk kadınlarıda savaşçı birliklerle küçüklükten yetişirlerdi demek ki hâlâ türk kadının eline su dökecek bir millet yok
Bundan bunu mu çıkardın gerçekten mi ben hiçbir şeyi kötülemek için demiyorum ama vatan millet Sakarya'da denmez burada şimdi sen hangi kadın ırktan daha savaşta iyidir diye sordum burada vatan millet sakarya yok vatan için yok millet için denemez sırf vatan için savaşıyorsun diye daha iyi mi savaşmış oluyor sana diyorum ki adamlar küllükten beri yetiştiriliyordu onlar sadece savaşmak için adamların inancı savaşta ölürsen vallaha gidiyorsun başka bir diyarda sürekli savaşabileceğin bir yerde savaşta ölürsen anladın mı demek istediğimi
İyi tamam anladım zaten benim demek istediğim savaş sebebimiz de onlara göre çok geçerli bir sebep onlar canı istedi diye biz vatanımız için savaştık diyorum ve sonda da diyorum zaten eski türk kadınlarıda öyleydi kûçüklükten savaşa hazırlardı sen niye bu kadar büyüttün olayı anlamadım?
Sen gerçeklerden değil de vatan millet sakarya olarak düşündüğün için hayır eskiden de biz de büyütmezlerdi onu diyorum ve biz kendi milletimizi savaştığı için değil eskiden Osmanlı çoğu yere gidip saldırmıştır fethetmiştir ya da karşı tarafın deyimi ile işgal etmiştir
İyi günler sizeeeeee...👉 Tartışma yapmıycam
Cunku hakliyim
Başka Yok
Bence de kimse savaşta elimize su dökemez
Türk kadinlarimi savascimi
YPJ desem
T*rörist misin olum örneğe bak
En güçlü kadınlar en iyi savaşçılar onlar yalan söylemeye gerek yok
Evet tarihte hükümdarlık yapmış kadınlar hâlâ da o bakışların da Tomrisin torunu olduklarını anlamak zor değil...
Sempatizanısın anlaşılan. Profesyonel eğitim ve disiplin başka bir şey senin savaşçı dediklerini silah kullanmadan etkisiz hale getirecek eğitimi almış bir sürü birlik var sadece Türkiye'de değil birçok ülkede.
@SimonRiley olsun ama savaşçılık ruhumuz da var bizim gereksiz eğitim almış diyorsunuz ya birde açın bakın eğitimlerine gayet zorlu evet bende yeterli. Bulmuyorum ama o kadar da değil ne yani dağdaki it bizim vatanımızın dişi kurdundan daha mı güçlü? Can alır can verirler bu vatan için onlar o kadar kolay değil türk kadınını ala aşağı etmek
Bir tane türk kadınının savaş goruntusu atarmisin bana gerçek savaşta
Adam dağdaki it dediklerini örnek vermiş ben karşı çıkmışım sen bana mı yazdın bunu cidden 😂
@SimonRiley ya siz neyin dalgasını geçiyorsunuz be?
Atmama gerek var mı? Git asker olmadan savaşan kadınlarımıza bak 15 Temmuz destanın da kadınlar diye
F-16 ya da kafa atmistiniz doğru
Ablacım ne dalgası sen yazılanları okumuyorsun bence. Arkadaşın örnek verdiği YPJ ne sen biliyor musun? YPG t*rör örgütünün kadın kolu, yani potansiyel t*rörist. Adam sempatizanlığını yapmış ben de onları silahsız etkisiz hale getirecek birçok kadın birliğin olduğunu söylüyorum. 😂
Ya bir git işine ya! Bu kadar cahilliğni belli etme bari! @ptalmısın sen? Git bakıyım aç kadın şehitler oldu ve onlarla dalga geçmek haddine değil senin
Ben ölen kişilerle dalga geçecek birşeymi söyledim.
F 16 ya kafa atmistiniz dedim
@SimonRiley ha tamam ben şu @ptal dalga geçmişti bir ara ona sinirlendim bir ara başka bir sorum da kadın askerlerle dalga geçmişti bende siz gülünce ona hak verdiğnizi zannettim kusura bakmayın ve hala da dalga geçiyor
Ya bak bir yürü git e tamam neden kahramanlıklarından bahsetmek yerine şöyle böyle yaptın diye dalga geçer gibi konuşuyorsun o zaman
Boşverin böyle şeylere çok kafa yormayın başka şeylere odaklanın savaşmak ölmek öld*rmek iyi şeyler değil
Sen bir ara türk ordusuna da laf etmiştin onu unuttum zannetme
@SimonRiley evet değil ama erkeklerin böyle dalga geçer gibi konuşması da hoş değil size demiyorum şu densize diyorum
Amaan kim ne derse desin boşverr
Türk kadinindan başka savaşçı kimse var mı dedim bende YPJ dedim Kürt kadını yani
Bak sen git bana yazdıklarını oku öyle konuş tamam konuşmalrını iyice gözden geçir anlamıyorsun çünkü
Ne yazdığını iyi bilirim siz sadece. Kendinizi överek hayal dünyasında yasiyorsunuz
Kardeşim sen o örgütlerin içerisinde Kürt var sanıyorsan büyük yanılıyorsun çoğunluğunun kökeni Kürt bile değil. Beynin yıkanmış senin üzücü, umarım tez zamanda yaşadığın coğrafyanın gerçekliklerini görüp bu yanlıştan dönersin.
Yaa demi? Sen önce bildiğin bilgilerin doğruluğuna bak en azından senin gibilerin nasıl hayalleri olduğnu biliyorum ama en azından benim vatan için hayallerim var
Kendimi mı övmüşüm yoksa 15 Temmuz un kadınlarını mı yazdıgnı belki biliyorsun ama okuduğnu anlamadığın o kadar belliki
15 temuz 2015 Kobani olayından önemli değil bence kim devrim yazdı gördük
Dünyaya sorsan 15 temuz tanıyan 1 kaç kişi belki çıkar
Kobaniyi sorsan hemen hemen hepsi tanıyor
Git bence artık çünkü araya başka konular sokuyorsun
Hayır 15 temuz dedin bende Kobani dedim
İyi iyi tamam sensin... Şimdi git...👉