Aylık geliyor ama sıradakiler alıyor el. Altından 2. el araba satan bayilere gidiyor sahtekarlık çok fazla var sende bende bekler dururuz piyasayı maf ettiler
işte sorun da orada. bayide bulamazsın. gelen araç sınırlı. gelen araçlar saklanıyor ve piyasaya pahalıdan sürülüyor. ayrıca bayiden alacak gibi sıraya girersen kaçıncı sırada olduğunu görürsün. örnek olarak o markadan 50 raç gelecek ise 750 kişi sırada bekliyor. bayiler de zaten bunu çok iyi biliyor. kısacası fiyatlar gerilemez.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ucuzlamaz. Hepsi döviz ile yurtdışından geliyor. İthal edilen hiç bir şey ucuzlamaz Türkiye de..
Sıfır araba için sıra bekliyorum 2 aydır araba yok 😂
Yani bende şöyle düşünüyorum sıfırlar piyasaya surulunce ikinci eller ucuzlamaz mi?
İyide sıfır araç yok kanka
Bir aya geliyor diyor bayisi
şu an yok zaten evet
Aylık geliyor ama sıradakiler alıyor el. Altından 2. el araba satan bayilere gidiyor sahtekarlık çok fazla var sende bende bekler dururuz piyasayı maf ettiler
Ya ben ikinci el düşünüyorum zaten henüz acemiyim direk sıfır almam
Ucuzlamasini bekleme hemen al bekledikçe fiyat artıyor
Valla pek ucuzlayacağını düşünmüyorum. En iyi zaman aldığın zamandır.
Hayır. Bu arabalar ucuzlamayacak, hep yükselecek bu fiyatlar.
imkanı yok. alacaksan bekleme derim ben
Sıfır piyasaya surulunce ikinci eller düşmez mi?
hayır piyasaya sürülecek sıfırlar indirimli gelmeeycek sonuçta. her zamlı sıfır ikinci eli arttırır
Haklısın evet ama şu an bir aya kadar gelecek olan sığırların fiyatı ikinci elden daha ucuz bayiyle konustum
*sığır değil sıfır😂😂
işte sorun da orada. bayide bulamazsın. gelen araç sınırlı. gelen araçlar saklanıyor ve piyasaya pahalıdan sürülüyor. ayrıca bayiden alacak gibi sıraya girersen kaçıncı sırada olduğunu görürsün. örnek olarak o markadan 50 raç gelecek ise 750 kişi sırada bekliyor. bayiler de zaten bunu çok iyi biliyor. kısacası fiyatlar gerilemez.
Evet doğru diyorsun teşekkürler
Hayır ucuzlamaz
Hayır artar
Zannetmiyorum