Diğer 2 ay Burada neler yapabiliyoruz? Şakacıbey Takip Et Xper 2 Yaş: 106 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Öğrenmenin yaşı yok dediler geldim Burada neler yapabiliyoruz? Cevap Yaz 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Ecem0x Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 90% 2 ay Sohbet muhabbet soru cevap 2 6 Yorumla Şakacıbey 2 ay Aradığım cevap bu ne öyle aşk meşk burdan aşıkmı olunur yav Yorumla Ecem0x 2 ay Aynen öyle valla Yorumla Şakacıbey 2 ay O değilde profiline bakana kadar aynı fikirdeyim şimdi değişti aşkta olabilir ya neden olmasın 😂😂 Yorumla Ecem0x 2 ay Neden Yorumla Şakacıbey 2 ay Espirii mayetinde Yorumla Ecem0x 2 ay Ha peki ozaman Yorumla
1Eylül01 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 93% 2 ay Soru sorulu ve cevap verilir. Hepsi bu 1 1 Yorumla Şakacıbey 2 ay Teşekkür ederim
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı. Görüş atılıyor 0 1 Yorumla Şakacıbey Yeni 2 ay Nasılsın yani siyasi mi
Pikauv Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 2 ay Takla atabiliyoruz abi 0 3 Yorumla Şakacıbey 2 ay Attığımızı nasıl kanıtlıyoruz Pikauv 2 ay Geceleri disko topu indiriyoruz siteye. Gece olursan görürsün Şakacıbey 2 ay Gece benim işim ya ben uyumam ki beklerim bak
Gizli Üye (18-24) 2 ay Dost arkadaş sevgili sohbet gibi 1 9 Yorumla Şakacıbey 2 ay Biz zamanın gerisinde kalmışız bizim zamanımızda hepsi yüz yüze idi Yorumla Cevap sahibi 2 ay Kaç yaşındasın ki Yorumla Şakacıbey 2 ay 106 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Gerçek yaşın bizim zamanimnz dedin ya merak ettim korkma seninle sevgili olmayacağım benim zaten sevgilim var Yorumla Şakacıbey 2 ay Vav konu hangi ara sevgiliye kadarr geldi 😂 30 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Kendine birini bul yanlız kalma Yorumla Şakacıbey 2 ay Yalnızlıktan korkan kim ya da birini bulmak isteyen yanlizligin nekadar keyifli birsey olduğunu bilmiyorsun Yorumla Cevap sahibi 2 ay Biliyorum ama sevgilisiz olmuyor ya hayatın tadı olmuyor Yorumla Şakacıbey 2 ay Yoo hayattan nasıl keyif aldığına bağlı hayatın sana ve senin hayata ne verdiğine Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Bebekk 0 5 Yorumla Şakacıbey 2 ay Okadarr kolay yapılıyormu Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yeap Yorumla Şakacıbey 2 ay Enteresan nasıl oluyor birii telefonun bir ucunda diğeri diğer ucunda Yorumla Cevap sahibi 2 ay Çshshsk Yorumla Şakacıbey 2 ay Hemen birini bulmam lazım hemen 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sohbet muhabbet soru cevap
Aradığım cevap bu ne öyle aşk meşk burdan aşıkmı olunur yav
Aynen öyle valla
O değilde profiline bakana kadar aynı fikirdeyim şimdi değişti aşkta olabilir ya neden olmasın 😂😂
Neden
Espirii mayetinde
Ha peki ozaman
Soru sorulu ve cevap verilir. Hepsi bu
Teşekkür ederim
Görüş atılıyor
Nasılsın yani siyasi mi
Takla atabiliyoruz abi
Attığımızı nasıl kanıtlıyoruz
Geceleri disko topu indiriyoruz siteye. Gece olursan görürsün
Gece benim işim ya ben uyumam ki beklerim bak
Dost arkadaş sevgili sohbet gibi
Biz zamanın gerisinde kalmışız bizim zamanımızda hepsi yüz yüze idi
Kaç yaşındasın ki
106
Gerçek yaşın bizim zamanimnz dedin ya merak ettim korkma seninle sevgili olmayacağım benim zaten sevgilim var
Vav konu hangi ara sevgiliye kadarr geldi 😂 30
Kendine birini bul yanlız kalma
Yalnızlıktan korkan kim ya da birini bulmak isteyen yanlizligin nekadar keyifli birsey olduğunu bilmiyorsun
Biliyorum ama sevgilisiz olmuyor ya hayatın tadı olmuyor
Yoo hayattan nasıl keyif aldığına bağlı hayatın sana ve senin hayata ne verdiğine
Bebekk
Okadarr kolay yapılıyormu
Yeap
Enteresan nasıl oluyor birii telefonun bir ucunda diğeri diğer ucunda
Çshshsk
Hemen birini bulmam lazım hemen 😂😂
ne güzel