Diğer En mutlu olduğunuz an nedir? benjjjjj Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En mutlu olduğunuz an nedir? Güncellemeler+1 yıl güncelll En mutlu olduğunuz an nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Uykuya dalacağım zaman 0 2 Yorumla benjjjjj +1 yıl İyi uykular Yorumla zalimsinhayat91 +1 yıl Teşekkür ederim size de Yorumla
gale8 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Hediye alındığı zaman 0 1 Yorumla benjjjjj +1 yıl ne tür bir hediye seni mutlu eder Yorumla
initio Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Az önce karnımı doyurup mutlu oldum. 0 1 Yorumla benjjjjj +1 yıl afiyet olsun Yorumla
sabrimkalmadiartik Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Uykumda 0 1 Yorumla benjjjjj +1 yıl kim yoruyor bu kadar seni de uyumak seni mutlu hissettiriyor Yorumla
cicimxs Takip Et Xper 1 Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Mutlu olmadim hiç 0 5 Yorumla benjjjjj +1 yıl ppndeki gün mutlu değil miydin mesela Yorumla cicimxs +1 yıl No Yorumla benjjjjj +1 yıl neden katıldın o zaman :D Yorumla cicimxs +1 yıl Sen sor diye Yorumla benjjjjj +1 yıl yaş 28 mi 2 si fazla mı :D Yorumla
cilektadindas Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Doyduğum an 0 22 Yorumla benjjjjj +1 yıl zor mu doyuyorsun Yorumla cilektadindas +1 yıl Yo sürekli acıkıyorum Yorumla benjjjjj +1 yıl o kadar fazla yeme ama kilo sorunun olur sonra Yorumla cilektadindas +1 yıl Yo hiç olmuyo Yorumla benjjjjj +1 yıl kaç kilosunda Yorumla cilektadindas +1 yıl Söylemem Yorumla benjjjjj +1 yıl ahahah neden :D Yorumla cilektadindas +1 yıl Gizli dkkgkdkg Yorumla benjjjjj +1 yıl gizliden söyle o zaman :D Yorumla benjjjjj +1 yıl e hadi çilek Yorumla cilektadindas +1 yıl Neyyyy Yorumla benjjjjj +1 yıl yazda konusalım Yorumla cilektadindas +1 yıl Ne konusucaz Yorumla benjjjjj +1 yıl havadan sudan Yorumla cilektadindas +1 yıl Hava soğuk ya Yorumla benjjjjj +1 yıl gıcık mısııın :) Yorumla cilektadindas +1 yıl Olm normal konuşan biri yok ki😞 Yorumla benjjjjj +1 yıl yazda konusalım sıkıldım baya Yorumla benjjjjj +1 yıl hem anormalde konusmam ben :D Yorumla cilektadindas +1 yıl Bana ne sıkıldıysan. d Yorumla benjjjjj +1 yıl laflardık biraz Yorumla benjjjjj +1 yıl çıkıyorum yazmıyosan Yorumla
Antimaskulızmm_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Alışveriş 0 1 Yorumla benjjjjj +1 yıl sık sık mı yaparsın Yorumla
Benesta Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Yemek yediğim an 0 1 Yorumla benjjjjj +1 yıl en çok ne yemek pekala Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Uykuya dalacağım zaman
İyi uykular
Teşekkür ederim size de
Hediye alındığı zaman
ne tür bir hediye seni mutlu eder
Az önce karnımı doyurup mutlu oldum.
afiyet olsun
Uykumda
kim yoruyor bu kadar seni de uyumak seni mutlu hissettiriyor