+1 yılDaha evvel hiç tanımadığım birisine 200 lira vermiştim. Sanal da olsa bir dostluğumuz vardı (Erkek arkadaştı bayandı da bayana yavşamak için vermedim yani) o günden sonra bir daha görmedim. O yüzden bir daha istese birisi hayatta vermem hele ki açıklayamayacağı bir sebebten ötürü asla vermem.. Benden aldığı parayı ne yapacak belirsiz. Haplanabilir b ile başlayan uyuşturucu maddeyi zula yapmak için isteyebilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınz ztn borç istemedm
- +1 yıl
Borç vermemiştim geri istemedim istemeyeceğimi de söylemiştim.
Soran+1 yılsen harçlık vermişin resmen
- +1 yıl
Bu öyle bir şey değil. Durumu çok iyiydi ama başına bir iş geldi ver bir anda yerle bir oldu. Ben durumu kötüden biraz daha iyi vasat düzeyde bir ekonomik yapıya sahiptim. Son model arabalarla en lüks mekanlarda istanbulun tanınmış simalarıyla yemek yiyen birisi olduğu için daha sonra iş aramak için çevresinden kime sorsa dalga geçiyor sanmıştılar ciddiye dahi almamıştı. Bu durum onun zoruna gitmişti. Ailesi ile arası açık olduğu için ve çevresinin durumunu bilmesini istemediği için kimseden isteyemiyordu zira benden de istedi ve geri ödeyebileceği zamanı bilmediğini o yüzden alamayacağını söyledi bende asla geri verme, borç olarak vermiyorum. bir gün durumunu toparlarsan ve bir başkası da o durumda olursa sende o na karşılıksız yardım edersin gücün kadar demiştim. 2-3 sefer para gönderdim bu şekilde sonra kayboldu gitti bir daha haber alamadım. Sürekli konuşurduk yüzyüze olmasa da telefondan ve internet aracılığı ile dertleşirdik son derece makul bir düşünce yapısı vardı. Üzüldüm
Soran+1 yılişte benim borç verdğm kişide durumu çok iyi olan snradan başına bir iş gln biriydi yardmcı oldm para verdm şimdi yüzsüz yüzsüz vermcm paranı çok beklersn diyo işte ben böyle adi şerefsz köpekle sevgili oldum
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 768 cevap paylaştı. 200 TL ye kadar değeri olabilecek bir şeylerini sat... Ne bilim bir yüzük, altın bir küpe, bileklik... Sıkışıklığın bitince yerine koyarsın yine...
Ya da bir arkadaşından borç alamıyor musun? 4 arkadaşından bir süreliğine 50 TL alsan en azından asgarisini ödersin bir nefes alırsın15 Yorumla
Soran+1 yılyok değerli bişeym arkadaştn istemeyede utanırım
Soran+1 yıldiğer yorumları okursanz anlarsnz
- +1 yıl
Bakıyorum, görev icabı da bakarım zaten tüm yorumlara genelde, çalışmak istiyorsun anladım bunu da... Fakat ben ticaretle uğraşıyorum, ve borçlu kalmam, üçüne beşine bakmam çıkarırım bir şeyi elden, faiz yemem, durumu toparladığımda neyi bozduysam yerine koyarım tekrar.
Arkadaşından borç istemek kötü bir şey değil ki, arkadaşlar dostlar kötü günler için değil mi?
Soran+1 yılolsun
öğrencisin devlet kredisi falan almıyonmu? sonra bankayla bir konuş askarisini yatır ... geri kalanıda sonra yatırırsın.. başka bir bankadan kredi çeksen olmuyomu?
02 Yorumla
Soran+1 yılöğrenciye kredi vermiyolar
kyk falan almıyorum keşke alsaydm
Eğer aileden isteyemiyorsan ve kizsan büyük ihtimalle hamilesin ve bu paraya ihtiyacın var gibi düşünüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır değilim diğer üyelere üstten geçtm durumu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
+1 yılParaya ihtiyaç oldugu zamanlarda ben
www.notallthere.net/.../...otallthere.net_.jpg.jpg
sdsd11 Yorumla
Soran+1 yılşu halmle güldürdün saol
Ailenden iate diyo da herkes farkli bir durum olmali
ya hamilesin?
Ya bir iddaa kaybettin
ya da birine yardmci olmak istiyosun
Gunluk extra olarak calis bir iki gun otellerde da extra eleman ihtiyaci olan isletmelerde uzerinide arkadaslarndan iste sonra yine bir iki gun calisio odersin onlara
yonlendirebilirim?
Ama cidden ihtiyacn varsa.00 Yorumla
+1 yılGüvendigin birinin yüzünde borc yüküne girmek kötü bir duygu. Parca parca tamamlıcan artık parayı. Ailene Elbise aldım diceksin 100 tl ama 50 tllik olck. Oarafan bir kımını ayırcan.
Arkadaşlardan isticen parca parca.
Bu şekilde kimseye caktırmadan tamamlarsın.
Ailenden başka türlü alamazsın gibi duruyosa.00 Yorumla
+1 yılailenden iste.. baban abin
olmadi amcan teyzen
olmadi halan dayin12 Yorumla
Soran+1 yılisteyemem açıklayamam çünkü
- +1 yıl
valla yapcak baska birsey yok bir bayan icin
K. bkma ama günlük 400 lira kazanabileceğin bir şey yok.. iddaa oyna sana mac veriyim belki tutar :D?
18 Yorumla
Soran+1 yılgünlük değil ztn ayn 21ne kadar zamanm var kredi kartı 3 ayı doluyo
Soran+1 yılben bilmem oynamayı
Soran+1 yılarkadaş sanki kapıda bekliyolar kaç yere gittim biliyomsn
Soran+1 yılevet
+1 yılBorsa hakkında bir bilgin varsa tüyo verebilirim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılyok maalesef
+1 yılKredi kartın varsa ve bankayada borcun yoksa kredi çek derim bence bu miktarı kolayca ödersin ha aklına karpuz kabuğu sokmuş olmayayım durumun yetmeyecekler hiç Çekme kredi :) (çok kafa karıştırdım sanki)
00 Yorumla
+1 yılGünlük 50-75 tl veren yerler var.
Kredi kartı borcudur bu senin büyük ihtimal.
Eğer asgarisi değilse 400 tl olan 220 vs civarında yatırdıgın zaman faiz veya başka bir sorun olmaz.03 Yorumla
Soran+1 yıl400 tamamn borç
kredi kartı evet ama benim harcadğm değil- +1 yıl
asgarisi vardır onun 200 küsür lira onu yatırdıgın zaman sıkıntı olmaz
Soran+1 yılaynen
+1 yılkardes iddaa tuttur diyecem zor aileden alamazmissin arkadaslarin da olmazsa eger o parayi bir gunde alan bir tek eskortlar var k bakma ama gercek bu...
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 gnde değil diğer ayn 21ne kadar ama ne kadar cabuk olursa o kdr iyi
- +1 yıl
hmm o zaman 1 aylik is bakmalisin her turlu. part time isler var ya da bu yeni acilis yerleri oluyor onlar onunde tanitim yapabilirsin
+1 yıl400 liranın lafını yapıcaz ya?
Gel kanka ben veririm sana =/00 Yorumla
+1 yılKredi kartın varsa ondan çekebilirsin sonra her ay askarisini öde. d
00 YorumlaBirisinden borç al kredi çek hiç olmadı iddia oyna :)
02 Yorumla
Soran+1 yılöğrenciye krdi vermiolar
iddia bilmyrm
+1 yılevde değerli bir eşyan var mı 400 tl edecek gereksiz şeylere çok merakım vardır alabilirim
03 Yorumla
Soran+1 yılyok maalesef
- +1 yıl
kredi kartındamı yok 500 lira limit oluyor onu kullan
Soran+1 yılkredi kartımda borç ztn öğrencym 400 lmt
+1 yılOkadar çok acil bulmak kolay değil borç iste birisinden desem zaten bulabilecek olsan sormazsın hayırdır ne olduda peki 400 tl lazım iddaa oyna derim aklıma bu geldi sadece
00 Yorumla- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılAilenden iste ya da yakın bir arkadaşından borç al. Başka bir yolu yok.
00 Yorumla ''Bel altı şeyler '' yazdım al nolucak :DDsfsaadasfsadsf
41 Yorumla
+1 yılbel altı şeyler yazmayın diyince bel altı şeyler yazasım geliyo :D
halbüki siz yazmıyınca hiç aklıma gelmiyo :D00 Yorumlagünlük iş veren ajanaslar var marketlerde tanıtı yapılıyor
gülük 50tl 8 gunde kazanırsın11 Yorumla
Soran+1 yılhmm bakayım
+1 yılstandlarda falan çalış marketlerde hosteslik falan yap extra işlere git İzmir gibi bir yer de çok da zor değil yani. Bilgisayarını sat ya da
01 Yorumla
Soran+1 yılbilgisayar benim değil bakıyrm iş ztn
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBuyur 500 TL
https://i.hizliresim.com/Wrv6kE.jpg02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya anladım ki arkadaşın morali çok bozuk maddiyatsızlık tan dolayı, bende biraz neşelendirebilirim belki diye düşündüm :d
Ya ailenden isteyeceksin ya da bir yerde part time çalışacaksın tavsiyem bu
00 YorumlaBirinden isteyemeyeceksen yapacak bisi yok zamanim varsa gunluk calis biyerlerde
00 Yorumla@RememberUS zengin
@-Ares- fabrikası var :/
2 side verir mesaj at22 Yorumla- +1 yıl
-Ares-'in fabrikasında çalışan bi' zenginim, parayı bende istemesi ironi olur =(
Gunluk ev temizligine git 50 100 tl arasi zaten bir hafta calis
03 Yorumla
Soran+1 yılağzına sıçtğmnn ilinde iş yok onlarca yere gittm
Soran+1 yılmaalesef
Acil mi :d şuanda sana nasıl yardımcı olabiliriz seni tanımıyoruz bile :D
03 Yorumla
Soran+1 yılfikir vereblrsnz iş bulmaya çalışyrm zaten onlarca yere gittim iş için
+1 yılDiz üstü seyler yap bel altı demiyorum bakk :D Şaka bir yana ailenden iste? Neden istiyosun ki
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim harcamadğm bir kredi kartı borcu için
- +1 yıl
Umarım bulursun canım :/ Üzüldüm gerçekten
+1 yılyav aklıma hiç fikirde gelmiyor :/ satabılcegın bir eşya felan yok mu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDolabındaki eşyaları, elindeki bişeyleri sat. Ya mutlaka bir arkadaşın vardır
00 YorumlaBen iddaadan 450 tl tutturmustum sana verebilirim istersen?
00 Yorumla
+1 yılgünlük parttıme işler bakmalısın ya da at yarışı oyna
00 YorumlaGünlük 400 tl kazanmak istiyorsan ne yapacağını biliyorsun gizlican -,-
00 YorumlaDiğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. arkadaşın da mı yok. 2 gün önce arkadaşım istedi benden verdim trink
00 Yorumla
+1 yılseni dövüp dilendirelim
33 Yorumla
Soran+1 yılsnn bacağını kırayım dilen öyle daha fazla işe yararsn
- +1 yıl
atarlı kimliksiz
Soran+1 yılyürü len
Ne için lazım ki? Valla marketlerde ürün tanıtımı yapabilirsin mesela
00 Yorumlaelinde değerli eşya yoksa, bel altından başka para kazanma yolun sıfır üzgünüm.
00 YorumlaDiğer konusunda 835 cevap paylaştı. Ailenden akrabandan isticen bunudami biz söyleyelim yani
10 YorumlaMantıklı bir açıklaması varsa yardimci olabilirim
00 YorumlaPara ne için lazım ve karşılığında ne verebilirsin söylersen yardımcı olurum :)
00 Yorumla
+1 yılmüzik aleti çalabiliyorsan çal sokakta, güzel para kırarsın. 400 olmasada baya para kazanırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçerli bir sebebin varsa ve çok zor durumdaysan gel ben vereyim. kesinlikle isim adcres sormayacam, beni ikna etemen yeterlio olacak
02 Yorumla
Soran+1 yıltskler ama olmaz öyle şey
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
Bobreklerin sagliklimi :D
51 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşına göre çok istiyon panpa.. piyasada Değeri 40 50 gidiyor bu aralar,,
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGördüğün gibi buraya sormanın bir faydası yok. Alayı beyinsiz
00 YorumlaDiğer konusunda 11,8b cevap paylaştı. Neye karşılık istiyorsun bu parayı?
03 Yorumla
Soran+1 yılfikir istiyorum para değil
Soran+1 yılkalitesz snsn
+1 yıl10 tl eksik olsada versem cinim ya :-S
04 Yorumla
Soran+1 yılbnmle bu şeklde dalga geçiyosn ya umarm yaşarsnda anlarsn
- +1 yıl
Canm bu durumları herkes yaşıyor fakat burdakilerden akıl istemende mantıksız yani. Kim sana gel verim dicek? Ailenden yakınından veya olmadı hocandan iste ogrenci halinden en iyi onlar anlar
Soran+1 yılsadece fikir istiyorum kaç yere iş için gittim 2 aydır yok yok
- +1 yıl
Istedigin için bulunmaz işler hep böyle oluyor zaten.. öğretmen en mantıklisi olmadı ailen ne güne duruyor..
- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKardeş falan yok mu isteyecegin
04 Yorumla
Soran+1 yılyok maalesef
- +1 yıl
İşe gir 1ay çalış
Soran+1 yılçok yere gitim almadılar arıyrm
- +1 yıl
Bulursun inşallah
Diğer konusunda 12,5b cevap paylaştı. Bekle sabret.. Ya da ailenden iste..
08 Yorumla
Soran+1 yılneyi beklicem bankaya 2 aydır ödemiyorum
Soran+1 yıl90 günden sonra?
Soran+1 yılhapis falanmı yani
Soran+1 yılyalan söyledm ödedim dedim eve tebligat gelrse yanarm
iddaa'da şikeli maç bulmaya çalış.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbel üstü olarak ağzını kullanabilirsin.
80 Yorumla- Diğer konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılGündelik iş bak git çalış ne diyim
04 Yorumla
Soran+1 yılbakıyorum iş
- +1 yıl
ya da en basit yoldan değerli bir eşyan yok mu telefon tablet altın takın falan onlardan birini seç vazgeç birinden durumu düzeltince alırsın
Soran+1 yılyok maalesef
- +1 yıl
Nerede ikamet ediyorsun yakınsan iş bulmana yardımcı olmaya çalışırım günlük stant tanıtım temizlik bebek bakmak sv anlarsan söyle
- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSaat bisiklet telefon bunlardan birini sat
02 Yorumla
Soran+1 yıldeğerli bişeym yok telefnu ztn satmıştm borç vermek için onu geri alamaynca bu duruma düştm şu 400 tlyide ben harcamış olsam gönlm gam yemicek
- +1 yıl
Öğrenciysen işin cidden zor o zaman
+1 yılNe yapacaksın bu parayı?
02 Yorumla
Soran+1 yılkredi borcu benim harcadğm değil ama benim kartm
- +1 yıl
Git arkadaşına söyle kredi kartını ödersen sana veririm de hemen öder
+1 yılyakinlarda cami yok mu
10 Yorumlane yapacan o kadar parayı
02 Yorumla
Soran+1 yılyorumlrı okuyun
Telefonunu ya da laptopunu satabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılolsa satcam ztn
Soran+1 yılbenim pc değil
+1 yılKurtaj icin mi? Eger oyleyse halledebilirm
09 Yorumla
Soran+1 yılhayır kredi kartı için
- +1 yıl
Öyleyse tek yolu bel alti 1 gecede kazanmak. K. bakma kirmak istemem seni ama tek yolu bu en kisa sekilde
Soran+1 yılhey allahım
- +1 yıl
hipokrat yeminini unutma tipsiz tıpçı :D
- +1 yıl
tipimi nerden biliyosun da boyle emin konusuyosun :D @TrypsnosomaZ cruuzi :D :D
- +1 yıl
@TrypanosomaZ :D
- +1 yıl
dikkatini çekmek için yaptım meslektaş :)) sen varya brad pit gibisindir şimdi :D
- +1 yıl
ego tatminine gerek yok meslektaş :D artislik yapacak olsaydık foto atar dururduk ya da kötü olsaydık başka bir nick bulurduk dimi :) neyse iyi akşamlar @TrypanosomaZ cruuzi :)
- +1 yıl
sanada bro
- Diğer konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılHangi şehirde oldugunu söyler misin?
08 Yorumla
Soran+1 yılİzmir
- +1 yıl
Hım.. Mersinde olsaydın olurdu.
- +1 yıl
Ne diyorsun ya.. Aklını kaybettin galiba
Soran+1 yılborç istemedm sadece fikir ver dedim
- +1 yıl
Ben borç verecem mi yazdım? bir yazdgımı oku bakim
Soran+1 yılöyle anlaşılıyo çünkü şaplakta ondan öyle şeyler yazmış öyle anlamış ilişki karşılığı tarzı
- +1 yıl
Öyle anlaşılacak bişey yazsam açıkça yazarım ben kimse gibi gevşek kolpa değilim sana adam gibi burada olsaydın sahilde buluşup paranı verip ordan arabamla ayrılmak olacaktı.. kimseyi kimseyle karıştırma.. bayan iyi günler..
Kredi kartından nakit avans çek
01 Yorumla
Soran+1 yılöğrenci kartımda zaten borç
+1 yılBenimde 10000 ne ihtiyacim var
02 Yorumla
Soran+1 yıldalga geçn hemen
- +1 yıl
Dalga gecmiyorumki
Yeni bisiklet
Gecegorus
Parazit makinesi
Google glass icin tazim