Güncellemeler
+1 yıl
Yani hak ettikleri için Allah iyileştirmez mi demek istedim?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dünya imtihan dünyası! Hastalıkta sağlıkta Allah'tandır. Evet belki de Allah onları bu dünyada cezalandırmış olabilir! Ve onlar bu duruma çok sevinsinler, cezaları öteki dünya da kızgın ve azap verici ateşe kalmadığı için...🤲
Ama zaten ahirette herkes cennete gidecek onlar neden böyle acı cekiyorlar
Ahirette herkes cennetemi gidecek? Sen bunu nerden ögrendin kim söyledi sana bunu?
Heyy kime diyorum? 👋🏻
Herkes etrafında gördüklerini beyninin içinde görüyor orada hakkını helal etmeyen kişi belkide Allah cehennem görüntüsü göstericek ama cehennem olmicak sadece görüntüsünü gorucez Allah yakıp nr yapsın sonsuz sevgi sonsuz şefkat sahibidir Allah
Ama Allah zaten kendisi söylüyor cehennem zalimler için bekleyişte diye
Evet ama bir ayette de iğne nin deliğinden deve geçerse cennete girilicegi söyleniyor Allah herşeye kadir geçirir deveyi delikten herkesi cennete koyar bu kadar basit Allah çok merhametli çok şefkatli
Anlatabildim mi
Tabi ki öyle ama sence Allah mazlumun hakkını zalim de bırakırmı? Ayrıca onun demek istediği müslümanlar cehennemlikte olsa eninde sonun da cennete girecekler çünkü onlar en azından bana inandılar demiştir. Ama kâfirler için terazi bile kurulmayacak o derece düşün
Sen beni anlamadın diyorum ki herkes cennette Allah yakıp ne yapsın
Ya tamam sen anlamıyorsun belliki bak biraz kuran ayrtlerinin videolarını aç dinle cehennem için videoları hocalardan dinlersin iyi akşamlar...🤗
İmtihandayiz belki bunlar günahlara kefaret belki şerde hayır vardır
Ya hak ettilerse ve iyilesemezler se böyle de olabilir
Allah bilir kimse bilmez vardır bundada bir hayır
Var tabi ki hepsi de imtihan
Ama ya hak ettilerse