Ben kafayı mı yiyorum yoksa bu tarz şeyler var mı?

Öncelikle korkan varsa lütfen okumasın.
Ben 26 yaşındayım aliemin 10 yıl önce satın aldığı onu deniz arkasi orman bir evimiz var. Genelde kış aylarında kardeşler gider orada kalırız 1 hafta kafar. Şömine vs yakarız. Her yıl o evde kalırken anlam veremediğim bir huzursuzluk olur içimde. Sebebini bilmem. Sanki biri beni izliyor gibi. Babam o evin içinde 7 8 yıl önce yaşlı kefenli bir kadın görmüştü hem de bir kac defa farkli sekiller de. Bazen kabus görüyordu. Ben de gittiğimiz günün gecesinde ilk önce karabasan bastı. Nefes alamadım. 1 hafta boyunca bir huzursuzluk vardi. Geceleri sanki birileri bizi izliyor gibi hissediyordum. 2 gün önce saat sabah 5 gibi köpek beni uyandırdı. Hirliyordu sakinleştirir yatırdım. Aradan 20 dk filan geçti aşağıdaki cam kapıya tıklanma sesi duydum. Tepki vermedim. Daha sonra sanki biri aşağıda bir şey arıyor gibi sesler geliyordu. Benim dışımda kimse duymamış. Ben de rüya gördüm ya da yanlış anladım sandım. Ama huzursuzluk gitmedi. Daha 5 gün daha kalacaktık ama İzmire döndük. Bu evde bir şey olabilir mi yoksa benim abartmam mı?

Ben kafayı mı yiyorum yoksa bu tarz şeyler var mı?