Bir erkeği, kızı frikik denecek şekılde bir yerinin acıldığına göründüğüne şahit oldunuz mu.
Olduysanız nasıl gördünüz.
Bir erkeği, kızı frikik denecek şekılde bir yerinin acıldığına göründüğüne şahit oldunuz mu.
Olduysanız nasıl gördünüz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben şahit olmuştum ama ne Şahit olma beaaa :))))
Üniversite de iken harçlığım çıksın diye truzimde çalışıyordum.
Bir sıcak yaz günü öğlen sıraları herkes antrede ben tek başıma bardayim.
Bir aile geldi televizyona yakin en ön masaya oturdular , karı koca ve işte anneleri babaları falan.
Adamın karısı bir arka masaya oturdu telefonu ile oynamaya başladı herkes formüla 1 yarısını izliyor diye almanlar bayılır.
Kısa bir elbise giymiş bacaklarını diğer sandalyeyi çevirip uzatmış barda bana dönük bir şekilde.
Bende yarışı izliyorum tabi bardan bir iki göz göze geldik ben tam böyle bacak arasına bakarken falan gülmeye başladı.
Sonra eteğini iyice yukarı çekip bacaklarını hafifce açıp açıp kapamaya başladı.
Resmen oynuyordu benle :) bende gülüyordum. Aşama aşama gidiyordu etek hafif çekiliyor bacaklar birazdaha aralanıyor vs derken artık iyice açıp kilodunu rahatça gösteriyordu.
Tam en keyifli yerinde kalkıp tuvalete gitti tabi o. arada biri bende içki istese rezil olcaz çünkü çadırı kurmuşum:)
Bir baktım tuvaletten çıktı suratında pis bir gülümseme. Ayni pozisyonu alıp oturdu. Birde ateş bastı ya dedim bu lavobaya gitti acabami derken ve o. hafice bacaklarını aralamaya başlarken!!!
O anasını avradını alem sevesice usta mutfaktan çıkıp gelip bara oturdu bir de soruyor piiiiicccc sen hayırdır kimi. kesiyorsun diye. usta kalk kalkmaz allahin aşkına yapma isim var hayat memat derken kızı gösterip bunami bakıyorsun demezmi allahın canısı.
Hatun tabi sole ters bakıp kendini duzeltip sandalyeden çekti bacaklarını dönüp masaya oturdu surat 5 karış.
Şu gün olmuş aklıma geldikçe ana bacı avrat soverimmm pisss keko kro hayvanın hayvannn bak sinirlerim bozuldu yine ooooorrrrpuuu evladı yaaa
.
Bence adam çok haklı ben olsam ağız burun dalardım sana işiniz gücünüz pisliklik ya!
@Türkündişikurdu.
Turizmde 20 yaşlarında bir gencim karşımda alman bir manken kadar güzel kız.
Üstada orada çalışan millete bakıp eline geçmeyen okkkkuzun teki.
Hepsini geçtik sorunun içeriği belli sen iyi bir insansin bu soruda ne işin var daha bir de ne yorum yaparsın benim yorumuma beee eyyyy kasssarrrr
Ya yok gencim şöyleyim böyleyim diyipte bunların arkasına sığınmayı be.. ayrıca iki kişinin yorum yaptığnı gördüm ve onlar ne dedi diye merak ettim ve göreceğim manzaranın ne kadar kötü olduğnu tahmin edebiliyordum sadece size şu şeyleri bırakın demeye geldim bende gencim siz erkekler nefsinize hakim olamıyorsunuz!
@Türkündişikurdu peki.
🙂🙏🏻😊
Ben ayakkabı mağazasında çalışıyordum geçen sene 21 yaşındaydım 1 tane 45-50 yaşlarında olan kadından yanında 23-24 yaşlarında bir kız vardı ben onları anne ve kız sandım değillermiş aynı yerde çalışıyorlarmış birlikte alışverişe gelmişler neyse tonlarca terlik aldılar ben mağazada satıcıydım onlar terlik alırken genç olan kızın göğüsünde fermuarlı bir sweet vardı benim gözümün önünde onun fermuarını açtı hafiften göğüsünün arasını gördüm sonra birden kafamı çevirdim yanlış anlamasın diye sonra terliklerin kasaya ödemesini yaptılar ben terlikleri poşete koyarken hayırlı olsun diyip kıza verdim oda teşekkür ederim diyerek ellerimden tuttu o anlık kalbim çat çat atıyordu ellerim tirtir titremişti
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!