İlk defa böyle bir rüya gördüm anlamı?

Okur musunuz bilmiyorum ama bir rüya gördüm sabah ezanından önce ilk başta kedi mi köpek mi ne bir şey besliyorum kapı önünde sonra eski okulumda ki bizim sınıfın kapısının önünde oluyorum bir anda sonra kapıyı acıyorum içerde kimse yok ama 4 kişi var sim siyah giyinmiş hiç bir yerleri görünmüyor tam geri geri kaçarken karşıda ki yana doğru yatıp geel diye sesleniyor ben biranda arkamı dönüp Ayetel Kürsi okumaya başladım sonra arkamdan bir kızın sesi geldi ne zaman öğrenicekler acaba korkmadığımızı sadece uzaklaştığımızı falan dedi arkamı döndüm tekrar kızla sınıfa girdim bu sefer sınıfta bir sürü kişi var herkes yerinde oturuyor yüzlerin tanıdık olup olmadığını hatırlamıyorum ama sanki o an tanıdık gelmiş gibiydi öğretmen masasında da biri vardı bı kadın bana duayı sesli bir şekilde okumamamı kimsenin beni rahatsız etmiyecegini söyledi bende direk korkuyorum içimden okusam en azından dedim güldü otur dedi oturdum sağ taraftan garip bir ses geldi onlardan biriydi ona baktım beni ürküttüğü için mutluydu ben kafamı eğip başladım gene Ayetel Kürsi okumaya sınıfın kapısında beni alan kız arkamadaydi biran elini saçıma koydu kardeşimle uyuyorduk o ara da kardeşim elini saçıma koyup oynattı ben bir anda tak diye uyandım ama nasıl uyandım kalbim ağzımda vücudum normal duruyor öylece uykum falan yok kafamın içinde de o kızın alaylı sesini duyuyorum sürekli Ayetel Kürsi okuyorum ama okumayı bitirince aynı izleniyor gibiydim kafamı dağıtmaya çalışıyorum dağıtamadim da sonra ezan okundu biraz rahatladım bittikten sonra biraz gene aynı şeyleri hissettim sonra uyuyup kalmışım

İlk defa böyle bir rüya gördüm anlamı?