Diğer Duştan herkese merhabalar nasılsınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor şu an duştayım sıcak su o kadar güzel bir şey ki gevşetiyor resmen ohh :))) siz neler yapiyorsunuz Güncellemeler+1 yıl Off yaktım resmen haşlandı :(( su sıcakmışş Duştan herkese merhabalar nasılsınız? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 490 cevap paylaştı. Ulan sizin gibiler yüzünden kuraklık geliyor zaten ihtiyacın kadar su kullanın boşa akıtmayın susuz kaldığınız zaman anlarsınız 0 0 Yorumla
okan3448 Takip Et Xper 6 Yaş: 51 , eic 97% +1 yıl Milletin yarısı şimdi gözünü kapadı duşta yanına geldi ahahahah 0 0 Yorumla
_ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl Duşta olduğunu söyleme gereksinimi niye duydun acaba. İyiyim gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ahaha duştaysan burayı boş ver burdan kimseler gelemez yanına şimdi :D 0 0 Yorumla
sarrrhoooskizzz Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Duş gerçekten iyi geliyor ben duşa girince çıkmak istemiyorum 2 13 Yorumla Artextios +1 yıl Seninle girse kimse cikmaz Yorumla sarrrhoooskizzz +1 yıl Nereni yaktin ki Yorumla Mehmet01100101 +1 yıl Görmek mi istiyorsun Yorumla sarrrhoooskizzz +1 yıl Hayır Yorumla Mehmet01100101 +1 yıl Habahhaaassay 🤣😅 Yorumla sarrrhoooskizzz +1 yıl Komik olan nedir Yorumla Mehmet01100101 +1 yıl Komik diye gülmedim merak etme herşeyi. Yorumla sarrrhoooskizzz +1 yıl Edebilirim sanane 😉 Yorumla Mehmet01100101 +1 yıl Öyle mi gelsene sen benle iki dk Yorumla sarrrhoooskizzz +1 yıl Gelmiyorum Yorumla Mehmet01100101 +1 yıl Merak etme ısırmam Yorumla Mehmet01100101 +1 yıl Bekliyorum Yorumla sarrrhoooskizzz +1 yıl Yaz ne diceksin Yorumla
canphoto_ist Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl duşa bayılırım soğuk havalarda muhteşem oluyorbirde olgun seven bir partnerim varsa o duşta saatlerce çıkılmaz 0 0 Yorumla
yüzdeyuzlibidomm Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Aynen çok güzel olur Ben de her gün yaparım sıcak su gibisi yok 0 1 Yorumla yüzdeyuzlibidomm +1 yıl Ya sıcak su çok güzel oluyor da tek başına güzel olmuyor Yorumla
plzweed Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Telefon su geçirmiyo heralde. Modeli ne 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uzaktan tutuyorum telefonu Yorumla plzweed +1 yıl Amaan ben de bişey sandım, iyi duşlamalar Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Duşta KS a gireni de ilk defa gördüm 0 1 Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Varsa cesaretin güncellemeye anlık atarsın Yorumla
frk18 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yatıyoruz saatler olsun sanada 0 1 Yorumla frk18 +1 yıl Dikkat et Yorumla
alwaysbefree Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Haha biz de sıcak yatakta yatıyoruz gevşetyerek 😅 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Telini titresime alda arayalim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aman ablam telefona dikkat ıslanmasın ejjekeje 1 1 Yorumla Mehmet01100101 +1 yıl Hjhggdf Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 7,7b cevap paylaştı. Ne zaman çıkarsın? 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. duşa neden telefon sokuyorsun dfgdfgdf 0 0 Yorumla
Sınırsız_paylasim Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Öyle bir anlattın ki benimde giresim geldi duşa 0 0 Yorumla
Mehmet01100101 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Başka ne var mesela ❤️🔥 0 1 Yorumla Mehmet01100101 +1 yıl Nazara geldin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yanına gelir uçururum seni bak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ihh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Napiyorsun Şu an Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Seni hayal ediyorum 0 0 Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. sıhhatler olsunn 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Ulan sizin gibiler yüzünden kuraklık geliyor zaten ihtiyacın kadar su kullanın boşa akıtmayın susuz kaldığınız zaman anlarsınız
Milletin yarısı şimdi gözünü kapadı duşta yanına geldi ahahahah
Duşta olduğunu söyleme gereksinimi niye duydun acaba.
İyiyim gibi
ahaha duştaysan burayı boş ver burdan kimseler gelemez yanına şimdi :D
Duş gerçekten iyi geliyor ben duşa girince çıkmak istemiyorum
Seninle girse kimse cikmaz
Nereni yaktin ki
Görmek mi istiyorsun
Hayır
Habahhaaassay 🤣😅
Komik olan nedir
Komik diye gülmedim merak etme herşeyi.
Edebilirim sanane 😉
Öyle mi gelsene sen benle iki dk