İneğin, öküzün, eşeğin, kuşun böceği, malın, mülkün ve kısmen sürüngenlerin olduğu coğrafyamızda bulunmamasına rağmen kutup ayıları aklınıza geliyor mu hiç?
Küresel ısınmayla türü tehlikeye giren en güzel hayvanlardan. En azından yakışıklı.

İneğin, öküzün, eşeğin, kuşun böceği, malın, mülkün ve kısmen sürüngenlerin olduğu coğrafyamızda bulunmamasına rağmen kutup ayıları aklınıza geliyor mu hiç?
Küresel ısınmayla türü tehlikeye giren en güzel hayvanlardan. En azından yakışıklı.

Hayır hiç olmuyor. ama genel olarak hayvan sevdiğim için hayvanları sürekli düşünürüm. çünkü hayvanları düşünmek beni çok mutlu ediyor. ama maalesef iklim değişiklikleri ya da ısınma sorunu yüzünden maalesef bazı hayvanların soyu tükeniyor umarım bunun için yeterli önlem alabilirler korumak için.
Sevdiklerimi hep ayılardan seçerim, kutup ayılarının yeri tabiki başkadır nadir bulunurlar o yüzden özeldir.
Kutup ayıları adına teşekkür ederim
Rica ederim, seversin.
Sevdiğim şeyleri çok iyi bilirsin☺️
Cevap
3Cevap
Kutup ayılarını düşünmedim hiç 🙄
Bu açıdan bakınca üzücü tabiki.
Dünyaya geliş sebebi, dünya üzerinde bir görevi, Allah'ın gönderme sebebi vardır mutlaka.
Fakat nesli tükeniyorsa bununda bir sebebi vardır diye düşünüyorum.
Evet belgesellerini seyrederim sevdiğim bir hayvan, soyu tükenme tehlikesinde olması çok üzücü
Düşünmez olur muyum gece gündüz aklımdan çıkmıyorlar.
Millet komşusunu düşünmüyor. Ayıyı mi düşünecek 🤣🤣
Evett keske onlar gibi uyusam sürekli diyip kıskanıyorum hatta
Evet kadınların ayılardan hoşlandığını ayılara layık olduklarını biliyorduk zaten söylemenize gerek yok. En azından yakışıklılar.
Gördüm de aklıma sevimli pofuduklar
Sürekli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?