Nisanlimin ailesi Ankarada. Bizde İstanbuldayiz aileler iyice kaynassin dugun gunu belirlensin diye Ankaraya gittik. nisanlimin ailesi birakmadi kalin bu gece dediler. nisanlim mesaj atti babanlar uyuyunca gel diye. ben kizdim once sonra gittim dayanamayip. sarildik sadece birazda opustuk o kadar cok asigiz yani ne yapalim kaynanam birden ogluna seslenip sak diye acinca kapiyi rezillik. git kizim sen yat dedi. nisanlima kizdigini duydum. sizce anneme anlatir mi? gidip konusmali miyim kaynanamla ozur dilemeli miyim?
Cevabın nedir?
+1 yılNormal zamanda olsa belki kızmazdı bu kadar, ama siz misafirsiniz orda, bir nevii sen emanetsin. O yüzden o kadar kızmış oğluna. Yoksa sana da kızardı. Yani kızması daha çok kendi duruşunu koruma güdüsünden, bira iyi davran, unutulur durum bir kaç güne:)
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisinn
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen var ya sen,
https://i.hizliresim.com/lzGvmX.png03 Yorumla
Soran+1 yılAyyy koptumm :)
- +1 yıl
EİC için teşekkür ederim. Mutluluklar dilerim.
Soran+1 yılteşekkürler :)
+1 yılbence söylemez, çünkü altta yazmışsın "ben değilde kızın babası gelseydi" demiş. bu söylemeyeceği anlamına geliyor. ama yine de düğünü en kısa sürede yapmaya bakın. uzatmayın.
04 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay kaldi :)
- +1 yıl
çok var, alabiliyorsanız erkene alın. 3 ayda neler neler olur. ayrıca gidip konuşma kadınla sakın böyle bir hata yapma paparayı yersin :D
Soran+1 yılYa erkene alirsak suphelenir herkes
- +1 yıl
şüphelensin herkes ne olacak? bu bahane olmamalı diğer yandan evlilik işi tehlikeye de girebilir. bence bunu nişanlına söyle, biran önce evlenin en azından nikahınız kıyılsın.
+1 yılHicbisy olmaz toparlamana gerek yok bisey deme evlenice ilerde kocanla ve kaynananla oturup güleceginiz bir olay yasamiz oldunuz :)
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet :)
- +1 yıl
O yuzden takma canimm amannn :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
119Cevap
- Diğer konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılBu nedir ya... Evet herkes birbiriine aşık herkes öpüşsün sevişsin.
Aşk bundan ibaret değildir ;) Çok seven bir kişi bırak öpmeyi öpüşmeyi kelimelerini-sözcüklerini bile 10 kere düşünür 1 kere söyler... Hadi diyelim 3 kişiyle çıktın çok gerçek dusunuyodun o 3 kişiylede bişey yasadın.. Peki ya sonu? Zor kardeş zor herkes alıcak-verecek hesabına takılmıs adam gibi bulanı gerçekten zor..
Sonra yok kaynanam anneme soylermı yok haberi olur mu? Sonuna kadar haklı kadın bağırmakta..
Zaten nişanlısın evlenceksin ne bu acele telaş?41 Yorumla
Soran+1 yılYa ona ne var beni niye cagriyorsun diye sakalasiyorduk sonra birden cekti optu o arada kaynanam geldi. Biz 3 yildir sevgiliydik bir kere bile birbirimize dokunmadik opmedik cinsellik manasinda. o beni gozumun nuru esim olacak insan opustuk ama masumca
+1 yılBir eliniz ayağınız rahat dursun ya, düz duvara tırmanıyorsunuz amk...
221 Yorumla
Soran+1 yılHaha o kadarda degil sarildik sadece
O evliliği unut şimdi sen , anneler akıllıdır tecrübelidir evlenmeden seni öyle gördüyse bu kız yolludur diye düdşünmüştür şu an oğlunu inka etmeye çalışıyordur. Aynısı bizim burada bir tanıdığın başına geldi kızla oğlan öpüşürken görülmüş annesinin kulağına gitmiş kadın kızı kkovalamak için yapmadığı şey kalmadı en son erkek ile kız birbirine girdi ayrıldılar bitti , kızın birde adı çıktı şimdi evde kaldı.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok sanmiyorum nisanlima 3 ayiniz kaldi sabredin oglum demis
+1 yılAileler kaynaşması için demişsinde aileler fazla orada sanki :)) Olsun bişey olmaz anasıda ciddi kızmamıştır bence hiç açma konuyu utanmıyosan utanmış numarası yap annesinden zaten utanıyosanda yeter :)
03 Yorumla
Soran+1 yılutandim ya o kadarda arsiz degilim
- +1 yıl
Arsızsın demedim ki ben bence aşıksan gayet normal yani tamam yanlış bişey ama yargılama yapmadım. Utanıyosan yeter gerçekten konuşup daha da uzatma bence kaynananla.
Soran+1 yılHaklisin
Birbirinizi seviyorsanız sen biraz evlilik konusunda aceleci ol. Kaynanan çocuk var sanıp daha bir şevkle evlendirir sizi. Sende evlendikten sonra rahat edersin. Oğlanı da elinden kaçırmamış olursun ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılOluyoruz zaten ikimizdr bakalim
sevgili olduktan 1 hafta sonra ilişkiye giriyor insanlar, hatta önce ilişkiye girip sonra sevgili oluyor. sen nişanlını öpmüşsün ya bunu yadırgayacak toplumun ben ta...
04 Yorumla
Soran+1 yılAynrn buz 3 yilir sevgiliydik bir gun cinsel temasimiz olmadi sadece boyle hafir sarilma opme
- +1 yıl
Ne alakası var nisanlida olsa snucta bir eve gidiyorsun ve o ev kiz veya erkek tarafi olsun o şekilde bir durum yanlis bence snucta Nisan olunca koçan olmuyor Nisan atılabilir sorun olur falan her yönden düşünmek lazim hoş değil bnce birde yakalanmissnz çok ayip bir şey ben bir erkek olarak annenin gözünde kötü konumda olmasini istememem sevdiğim kadinin dikkat ederim tedbiri alacaktiniz..
- +1 yıl
ben de bundan bahsettim bilader atlamana gerek yok. görüyosun burada ne ahlaksız sorular soruluyor yani bu onun yanında çok masum kalıyor. aile evinde olması hoş olmamış diye belirtmişim zaten farklı bir şey söylemiyorsun sen de. üzerine gitmenin anlamı yok yakında evlenecek bir çift ve hiçbir şey yaşamamışlar bugüne kadar. ben uzatacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, bir derdin varsa kendi cevabında anlatırsın sorana.
+1 yılmerak etme oglunu fırcalamıs annene kalkıp bısey demez sonucta mısafırsınız evde ;) konuyu dıllendırme bırazda saygı sevgı gosterısı sıkıntı cıkmaz ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapacagim
Söylemez. Çocuk gerekenleri söylemiştir zaten.
Annene gidecek olsa kendi oğlunu da kotu duruma sokmuş olur.01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya demez insallah
ters bir ortamda yakalanmışsınız durumu nişanlın açıklayacak sen karışmayacaksın nişanlın suçu üstüne alacak sende yara almadan kurtulacaksın nede olsa anne oğul arasında yaşanmış bir olay olacak sadece
02 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyorsunnn
- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdilik sorun olmazda, ileride yüzüne vururmu bilemedim.
51 Yorumla
Soran+1 yılAynen vurmaz umarim
Gizli Üye(36-45)+1 yılSürünün lideri baskın dişi aslan ( kaynana) bekarlığında yaptığı ama sürüden kımsenin yapmasını istemediği olaylar için röntgene başlamış.
31 Yorumla
Soran+1 yılHahaha aynen pis rontgencii 😄
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYok hiç hiç birşey deme. Sen nisanlina söyle çok uyandığını o gitsin senin için özür dilesin çok istiyorsan
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru konussun
Daha mı zevkli oluyo böyle Sıkışık vakitlerde Vay be.. De mi Evde sadece siz olsanız hiç bir zevki çıkmaz böyle yarı yakalanma korkusu yarı Stres altında vayy bee... Zevk cidden zevkli bişeymiş :DDDsafsad
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha bir heyecan oluyor tabi 😊😍
- Diğer konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılufffff cok kotu durum:((( ne konuscan ya daha rezil olma
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen :(
sENİN NİŞANLI ana kuzusuymus canım :D bu duruma annesı gelıp ona kızdıysa sole ona evlenmesın anasının etegınde otursun !! ben olsam sanane be kadın kız benım nısanlım manıta yapıp eve kız atmadıkya derim :)
13 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
onu ilgilendirmez oğlu istemiş hem evleneceksiniz zaten anlaması lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen az kaldi zaten
+1 yılhayır özürde dileme sadece bişey konuşuyorduk kusura bakmayın diyebilirsin. annene söylemez merak etme
011 Yorumla
Soran+1 yılYa konusuyorduk desem sacma olur bitbirimize sarilmistik yanagimi opuyordu :(
- +1 yıl
oraya konuşmaya gittiğini bilmesi yeterli. yanağından öpmesi normal değil mi :) bişey olmaz abartma
Soran+1 yılAynrn yeter be seviyorum uleynnn 😍☺️
- +1 yıl
hiç be ya :D
Soran+1 yıl😃😃
- +1 yıl
@eeeroxx çok inanadırıcı olmadı bu :D
- +1 yıl
işte gece orda olmasından dolayı ufk bir açıklama tavsiye nezaketen. kaynana kim :)) @eeeroxx
Diğer konusunda 11,7b cevap paylaştı. Kafana takma bence... Kıskanmıştır oğlunu ama onun sorunu bu..:))
014 Yorumla
Soran+1 yılYa anneme soylerse annem paralar benii
Soran+1 yılYa iyi kadindir cok ama bilmiyorum iste
Soran+1 yılYa kadin ne bilsin oglunun odasina gidecegimi
Soran+1 yılYok ya biz o kadar modern aileler degiliz :)
Soran+1 yılYok yok az kaldi zaten :)
Soran+1 yılHaha heyecan oluyor ya iyi boyle :)
Soran+1 yılPeki sag ol :)
+1 yılAnlatmaz ya o kadarda değil sonuçta oğlu var arada sence böyle bir şeyi göze alır mı?
020 Yorumla
Soran+1 yılBilmem ki baya kanka oldular annemle yedikleri ictikleri ayri gitmiyor
- +1 yıl
Hayır canım sorun olmaz merak etme. Yanlış anlama ama üst üste yakalasa bile emin ol sesi çıkmaz diyorum?
Soran+1 yılİnsallah ya :)
- +1 yıl
Icin rahat olsun:) bu arada yakalandık derken üzeriniz giyinİkti demi?:)
Soran+1 yılEvet heralde yani
- +1 yıl
E tamam o zaman be sen daha neyi düşünüyorsun dert etme:) ben de uygunsuz vaziyette gördü sandım
Soran+1 yılYok duvara yaslamisti beni opuyordu yanagimi falan
- +1 yıl
Sonuçta senin suçun yok suçlu olan oğlu doğru değil mi o seni duvara sıkıştırmıs
Soran+1 yılEvet ben sakalasiyordum onla o birden sıkıstirdi kaynanam girdi sonra
- +1 yıl
Oğlu rahat durmadurmamis canı yaramazlık istemiş anlaşılan? Gelininde sıkıntı yok bunu kendisi de bilir. Hem nişanlısı değil misin demi yani ister sıkıştırır ister yatırır
Soran+1 yılYok ya abartmamak lazim
- +1 yıl
Abartı değil de yani istediğinizi istediğiniz gibi yasarsınız buna siz karar verirsiniz demek istedim. Hem arada özlem var olur o kadar yaramazlık:)))?
Soran+1 yılUniversiteden yeni mezun olduk goremiyordum surekli malum sehirlef farkli bir ozlem oluyor :)
- +1 yıl
Anlıyorum seni gayet normal birsey yaptınız arada böyle küçük küçük yaramazlıklar olur hem daha tatlı olur demi ama;)
- +1 yıl
Nişanlın bu durum karşısında ne dedi peki?
Soran+1 yılYa zor duruma dusurnek istemezdim ikimizide ama bana bu aptalligi yaptiran senin guzellib %70 dedi
- +1 yıl
Demekki göz alıcı güzelliğin var ki çocuk dayanamadı :) ayrıca seni öyle geceliklerle tatlı tatlı gördüyse kesin istemiştir bence?
Soran+1 yılGecelik yoktu ustumde fayet normal bol bir pijama
- +1 yıl
Olsun sonuçta seni her halin ile seviyor ve tatlı buluyor:)
Soran+1 yılBende onu canim sevdigim :)
Diğer konusunda 438 cevap paylaştı. yok ya evleneceksiniz olur böyle şeyler... onlarda zamanında gençti :) ... hem böyle yeni çiftler yanlız bırakılmalı çünkü tehlikeli oluyorlar her an ne yapacakları belli olmuyor :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha haklisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılkapıyı kilitleseydiniz bari onuda mı ben söyleseydim :D
35 Yorumla
Soran+1 yılYa ona ne var beni niye cagriyorsun diye sakalasiyorduk sonra birden cekti optu o arada kaynanam geldi 😄
Cevap sahibi+1 yılBişey olmaz unutur. gençsiniz aşıksınız evleneceksiniz zaten.
Soran+1 yılİnsallah unutur
Cevap sahibi+1 yılsanki o yapmamıştır zamanında yapamamışsada istemiştir :)
Soran+1 yılAynen o da istemistir ya da yapmistir belkidee
Iyiki odaları karistirmamissin birde odaları karistirdigini düşün :))
10 Yorumla
+1 yılCam yılmazın ZAMPARANIN BASILMA ANI... skeci geldi aklıma... korkma bişey olmaz yarı yarıya helalin o senin.
04 Yorumla
Soran+1 yılUtandim ya keske gitmeseydin
- +1 yıl
Bişey olmaz utanma. İnan bu durum kötü bişey değil. Gençler seviyolar birbirlerini derler.
- +1 yıl
Ne yari helali la helalin yarisimi olur? İyicene sapittiniz.
- +1 yıl
bir müftümüz eksikti tam oldu. Nuh un gemisi kalka bilir.
+1 yılanlatmıştır bile ama sonuçta nişanlısın istedikten sonra herşey yapılır gizlide yapılır bunu ailen engelleyemez ki
010 Yorumla
Soran+1 yılYa tabi oyle ama cok ayip oldu :(
- +1 yıl
en ileri bu kadar mı gittin dürüstçe
Soran+1 yılYa sakalasiyorduk duvara yapistirdi birden opusuyorduk kaynanam geldi
- +1 yıl
daha önce daha sonra daha ileri ne oldu
Soran+1 yılOdaya cagirdi 1-2 saat sonra gittim uyuyordu kaldirdim niye cagirdin dedim o da guldu pencereden disariya bakiyordum oda kendine cekti sarildik sonra duvara yasladi opustuk annesi geldi
- +1 yıl
kötü oldunmu arkadan yaslayınca
Soran+1 yılYoo niye olayim
- +1 yıl
tahrik olmadınmı yani
Soran+1 yılOldum tabi
- +1 yıl
anlatman mümkünmü zaten gizlisin herşeyi anlat bana memnun olurum
valla kusura bakma biraz açık sözlü olcak ama bokunda boy vermişsin ya durumu bir anlatırsa yandı gülüm keten helva...
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya konussammi acaba?
Soran+1 yılYa sey demis aklini basina topla surda be kaldi ya ben degilde kizin babasi gorseydi gencsiniz kaniniz deli ama olmaz hakkimi helal etmem sana bir daha olursa demis
+1 yılahaa demesin sonra ogluna sennle uyuyan baskasıylada uyumustur boz bu nişanı diye ne kadar kotuyum dmi saka yahu sessiz kal simdilik unutur belki bu durumu
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen sessizlik en iyisi
+1 yılÖyle cahil bir kaynanaya sahipsen söylemesi içten bile değil
10 Yorumla
+1 yılözür dileyecek bir sey yok ortada. annene de söyleyecegini sanmam ki zaten yaşınız olgun ve evleneceksiniz kime ne:)
00 Yorumla
+1 yılNe kadar basitsin, keşke ölsen...
Yarın seviyorum diye de verme sakın...23 Yorumla
Soran+1 yılYa he he kaybol git ya esin olacak insan o sarilip opmem ne kadar yanlis?
- +1 yıl
kaybolup gideyim ama , eşin olacak onu öpsen versen ne olacak belki düğün günü olamayacak belki ayrılacaksınız ne belli belki seni kullanıp atacak bu kadar saf olmanın ne gereği var?
Soran+1 yılOrasi oyle ama 3 yildir birlikteyiz cinsel temasimiz asla olmadi olmayacakta evlenene kadar o kadarda gerizekali degilim bekaretimi verecek kadar
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok be ne olacak sonuçta sen onunla evliliğe bir adım atmışsın öpmk sarılmak olabilen şeyler yani kaynanan da muhtemelen oğluna farklı nedenlerden kızmıştır takma kafaya gül geç ben güldüm okuyunca :D
04 Yorumla
Soran+1 yılSabredenedin uzak dur kizdan demis haha :)
Cevap sahibi+1 yıl:D çokk iyi ya :D kesin o senin geldiğini duymuştur odaya ondan gelmiştir :D
Soran+1 yılBencede oyle yapti ya
Cevap sahibi+1 yılsalla boşver :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıloraya gittiğini annen bilmiyormu ilerde kocan olacak yatacaksın bile. azcık edepli ol ama evde niye öpüyon elin adamını ses kadınsın sen ağır baslı ol yosma derle vala adama haa..
şimdi yazarsan adam seni almaz kaynanda cok farklı düsünür karşimm00 Yorumla
+1 yılAnnem birşey diyemez
Beraber gorduyse kapiyi kapatir gider02 Yorumla
Soran+1 yılKizdi nisanlima ama
- +1 yıl
Nisanlinin biraz otoritesi olsa kizamazdi
Anneye otorite olma ama hafif olacak
Anne de biraz anlayisli olmalidir
Sen kotu bise yapmadin
Nisanlin sonuçta çok seviyorsun
Ayrıca artik siz bir ciftsiniz
Yani nikah sadece iki imza öyle düşünüyorum
Yanlis bise yok takma kafana
Anlatmaz birsey olmaz aile olucaksınz yakında kadın seni düsünüyor. Hiç birşey olmaz Özür de dileme onane
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru soyluyorsun ya sonucta abartili bir sey yapmadik
+1 yılGözüme kirpik kaçtı de.:-) Cinsellik icin evlenicek olan bir sevgisiz cift daha. Aşıkız demeyin intihar ederim
010 Yorumla
Soran+1 yılBiz 3 yildir sevgiliydik bir kere bile birbirimize dokunmadik opmedik cinsellik manasinda. o beni gozumun nuru esim olacak insan opustuk ama masumca
- +1 yıl
Beni baglamaz. Sizin sorununuz
Soran+1 yılSevgisiz cift yazma o zaman
- +1 yıl
Özür dilerim ama yani yaptgn yanls degilmi. Peder uyuyunca gel demis
Soran+1 yılEvde birbirimize bakamiyoruz bile baya misafir geldi gitti herkes bizi inceliyor falan. o da cekiniyor babasindan bende o yuzden yazdi uyuyunca bulusalim herkes diye
- +1 yıl
Sen çekinmiyor musun peki
Soran+1 yılTabikide cekinirim babam benim her seyim cok seviyorum babami ama nisanlimla sakalasmaya konusmaya varligini paylasmaya bayiliyorum o gun hic konusamamistik
- +1 yıl
İyi Bayramlar
Soran+1 yılAnlamadim?
- +1 yıl
Hayırlı Olsun evliliginiz.
+1 yılmisafirsin la yaptıgın ayıp bence. özür dile elini öp
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizin genç olduğunuz birbirinizi arzuladığınız gerçeğini yok sayıp da bunu yüzüne vuracaksa bir bu kadar daha yaşasa yine olgunlaşamaz o kadın
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisinn
yan odada baban yatarken diğer odada fingirdemeye utanmıyon mu
12 Yorumla
Soran+1 yılAbartma be alt tarafi sarildi masumca optu
+1 yılKıyamam size yaaa. Unutulur gider bence biraz zaman geçsin de.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyneb ya gecsin zaman
içim sıkıldı resmen kötü durum :D ama yok ya niye özür dilicen olmamış gibi davrancan artık yapıcak bişey yok gençsiniz evleniceksiniz siz
00 YorumlaÇok komik olmuş bence güzel bir anı olmuş. Annene anlatsa ne olacak ki. Bıraz mirr miir eder sadece
01 Yorumla
Soran+1 yılOylede kizarr
- Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKorkma halden anlayan bir kadın bu belli. Ailene söylemez. Lakin opluna kızmaktada haklı :) sıkıntı yapma.
10 Yorumla sen en ıyısı sus hıc bısey olmamıs gıbı o unutur bu kanuyuu okeyy
01 Yorumla
Soran+1 yılGaliba oyle yapacagim
Diğer konusunda 908 cevap paylaştı. Özür dileyebilirsin nezaket açısından ama kaynana bu duruma kızma aksine oğlunu sevdiğin için sevinir.
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarimmm
+1 yılKurban öncesi hayvan pazarına gittiğimde birbirlerinin üstüne çıkan hayvanlar geldi aklıma. Bu acele niye?
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sarildik opustuk alt tarafi ya yataga girmedik
- +1 yıl
Olmuşken o da olsaydı, doĝru bir mekanın olmadığını biliyosun
+1 yılbundan sonra yaptigin hersey tuy dikmek olur... hic ksristirma efendi ve mutevazi davran gencler iste kanlari kayniyor der hecer bir sure sonra
01 Yorumla
Soran+1 yılNisanlimada oyle demis zaten sabret demis
bence kesin söyle dusunmus: bu hizla bunlar ilk sene kocamda bir torun verirler,
00 Yorumla
+1 yılÖzür dilesen ne fayda gorduklerini gidehilecekmisin bosver salla bukadar da takma
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya gozlerimin icie uzun uzun bakip askim dedi tam optu kaynanam geldi
- +1 yıl
O kaynana yi më yapmali:)
+1 yılKaynananda okadarını anlasın yani uzaksınız birbirinize hasretsiniz hem kötü birşeyde yapmıyormuşsunuz
00 Yorumlanişanlına kıyar ayıp falan diye hani kaynanan değil başkası görse diye düşünmüştür bir de annene söylemez merak etme
10 Yorumlayazık olmuş ya tamda tahirik olduğun bir anda dimi :)
12 Yorumla
Soran+1 yılOrasi onemli degil zaten 3 ay kaldi
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla müdür dediğin gibi sadece öpüşürken yakaladıysa sıkıntı yok..
hem gidip annene de seni kötüleyecek hali yok..
bence sen nişanlınla konuş o konuşsun kaynananlaa...04 Yorumla
Soran+1 yılOpusuyordukta sonra o yuzumu sevip yanagimi operken birden girdi Allahtan
Cevap sahibi+1 yılsıkıntılı bir durum yoktu diyorsun.. eğer annene söylemesini istemiyorsan dediğim gibi nişanlınla konuş, o konuşsun annesiyle..
Soran+1 yılPeki tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim.. mutluluklar dilerimm :)
+1 yılGördüğüne utanıyorsan konusurken utanmayacak mısın, hiç karıştırma bence. Tabi dediginden fazla bir iş üstünde yakalanmasından.
10 YorumlaAnlatmaz ama hakkinda iyi seyler dusunmuyordur artik. Ozur dileme kapat konuyu
01 Yorumla
Soran+1 yılYa o kadar samimi degildik o gordugunde
+1 yılNeden bu kadar azgınız ya düğünden önce olmamalı öyle seyler.. Cok basıt kişiliğinizden kaynklanıyo bnce !
12 Yorumla
Soran+1 yılbir sey yapmadik abartma !
- +1 yıl
Yapaydınız 😬
sıkıntı yok kimseyi ilgilendirmez bir şey olmamış gibi davran
10 YorumlaDiğer konusunda 5b cevap paylaştı. G... Giren şemsiye açılmazmış, kanka olan oldu boşver
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen olan oldu
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBirşey olmaz genç bunlar derler ve unutulur gider :)
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah
aileler kaynaşsın diye gitmişsiniz ama daha çok siz kaynaşmışsınız :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha ben onu gordugum ilk gunden beri seviyorum 😍😊
+1 yılonu cok sevmen iffetinden tqviz verme ve dugunden once koynuna girmen gerekir anlamina gelmez. her seye hazirlikli ol.
00 Yorumla
+1 yılbir gece dayanamadiniz dimi sizi azgin liseliler.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe liselisi bee
- Devamını Gör (108)
Devamını Gör(153)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri