Hala ne olduğu hakkında en ufak bir bilgi yok.
Başka boyuta açılan kapı diyen de var, ahit sandığı diyen de var, tonlarca altın bulundu diye iddia eden de var.
Acayip merak ediyorum

Hala ne olduğu hakkında en ufak bir bilgi yok.
Başka boyuta açılan kapı diyen de var, ahit sandığı diyen de var, tonlarca altın bulundu diye iddia eden de var.
Acayip merak ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence bir şey yok ama bilgim yok tam olarak
Olay tam olarak ne bilmiyorum ama inşallah yurdumuza yararlı bir şeydir. Tarihi eser, altın ne olursa olsun yeter ki yararlı bir şey olsun 😄
Fantastik şeyler bekliyorum ama ben 😂
O da iyi, yararlı kategorisine giriyor bence 😂
Kardeş, devlet bir yerin içinde ne olduğunu gizliyorsa altında tek bir şey vardır. "ALTIN"
Ahit sandığı, uzaylı kalıntısı, mistik bir şey olsa sanki açıklayacak.
Ahit sandığı dediğin şey yer yüzünde zaten 1 tane var kardeş. Oda Musa peygambere (AS) ait. Onu bulma şansın yok, çünkü kıyamet gününde bulunacak. Uzaylı kalıntısı dediğin şeyi de bulacak olsalar 4.5 milyar yılda bulunurdu. Mistik bir şeyi bulma ihtimalleri yok. Dünya üzre olan şeyler bulunur.
Yaşanılabilir gezegenleri düşünecek olursak muhtemelen bize olan uzaklıkları binlerce ışık yılı uzaktadır yani uzaylıların buraya bilinçli gelmesi uçuk bir ihtimal, daha çok bir kaza sonucu dünyaya çakılmış olan bir kalıntı olabilir.
Ayrıca Ahit sandığının kıyamet gününde bulunacağına dair herhangi bir ibare yok.
Mistik şeylerden kastım işte belki bilinmeyen bir geçmişte yaşamış ilginç suretli varlıkların kalıntıları ya da geriye ne kaldıysa, bunlar da olabilir.
Jeodezik varlıkları saklamazlar. Ahit sandığı ile ilgili mateler var genelde alimler söylermiş. Bir başka gezegenden buraya gelme hususunda, şu an 11 gezegene inmiş insanoğlu oralarda bile bir belirti yok. Orada kesin altın var.
İnşallah altın vardır :D Yeter ki dediğin olsun
Çıksa nolcak Tayyip abi çökecek altınlara😂
Niye çöksün ya, adamın elinin altında devlet hazinesi dururken oradan çıkan küflü altına mı kaldı?
Altınların söylenmeme sebebi aktivistleri engellemek için olabilir.
Trabzon'da mı neydi, altın madeni bulunmuştu, millet toplanıp protesto yaptı ağaçlar kesilmesin diye. Geri'zekalı çok.
Bende görmüştüm bu haberi ama net bir bilgi yok konuyla ilgili bulamamıştım
Hayır sonsuza dek bilemeyeceğiz de aw.
Yalan haber yapıyorlar onlar
Hangisi yalan?
Söylenenler
Sence ne var?
Orada hiç bir şey yok inanmayın
ben de cok merak ediyorum
Hiçbir zaman açıklamayacaklar gibi geliyor.
bok var
Olsa da yesek