Acikcasi ben normal oldugunu falan dusunmuyorum bu durumun... 3 senas gittim kökler hala var ve oldugu gibi cikiyor normal mi simdi bu? Bilgisi olan lutfen yardimci olsun

Acikcasi ben normal oldugunu falan dusunmuyorum bu durumun... 3 senas gittim kökler hala var ve oldugu gibi cikiyor normal mi simdi bu? Bilgisi olan lutfen yardimci olsun
3 seansta mucize bekleme.5'ten sonra daha güzel sonuç almaya başlarsın ama seninkiler niye bu kadar uzun anlamadım benim 3'te bile ince ve kısa kısaydı aksatıyor musun acaba ayda 1 gitmen lazım
Benim seanslarım tamamen bitti bu arada. O kıl köklerinin görünümü de gidiyor bacaklarım pürüzsüz şu an ama ilk zaman benim de seninki gibiydi çünkü jiletliyorsun çok normal ona da takilma
Her ay gidiyoeu. canim. benim zaten uzundu hep
Sen kac kez gittin komple? normal mi yani boyle olmasi
Bildiğim kadarıyla lazer 10 seans olması lazım. Aralarda dökülmeler görüyorum. Gayet normal ilerliyor. Mutlaka ipek kese ile keseleme yapmalısın ya da hamama gidip kese yaptırmalısın.
Cevap
3Cevap
3 seansta kıl sorunu çözülseydi estetisyenler salonlar vs işsiz kalırdı
Cogu insanda baska yerlerde 2 3 defa gorunur sonuc elde ediliyor fakat ben bi ilerleme gormuyorum
Yok artik.. tam tersi sixah ve cok oldugu icin isikk onu hemen gorur ve cabuk slnuc elde edilir sen niye böyle diyosun kim verdi bu bilgileri sana
Fikir alisverisi yapiyoruz surda
Bende üçüncüye yeni girdim kökler halaa var evet çıkıyor ama daha ince çıkıyor gittikçe
Ince cokmasi bize ne faydasi var? Tamamen gitsin diye gidiyoruz
Yani 4. seanstan sonra gidicek dediler bana bakalım
mantikli degil. 3 seans gitmişsin ve fark olmamış 1 seansla nasil etki edecek
Fark var döküldü bir çok yer çıkanlarda ince çıkıyor
Canim. ince cikmayacak tam gitmeli
Benimki gibi mi daha mi az
10 seans yani başta bitecekse niye o kadar gidelim ki
Daha az ve daha ince
Valla baska yerlerde 3 cüde etki goruylar
Ben 3. ye yeni girdim daha uzamadı bilmiyorum
Tamam ozaman sende etki ediyor bende etmemis
Olabilir
Lazer hangisi?
Soprano titanoum
diodelar iyi değil zaten
paket almadıysan devam etme bence.
Paket almadim. Neden iyi degil dedinki? En etkili oymus ipl istemem. Alexandrada cok fazla okadar param yok.
alexle tüm vücut yaptırdım çok memnıunum.
O bana cok pahali
konforsuz o lazerler ıpl zaten boş
sadece bacak mı yaptırıyorusn?
Tum vucut
Fotodaki kolum
daha önce kolunu aldın mı hiç başka yöntemle?
Orman ıdaresını cagr buna
Bos yapma
Normal değil benim baya dökuldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?