Diğer Amerikadaki tuvaletlerde küçük musluk yoksa nasıl g*tlerini yıkıyorlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl bunlar niye g*ötü boklu geziyor ayrıca hastalık olur tahriş olur ıy bi de seks oral yapıyorlardır öyle Amerikadaki tuvaletlerde küçük musluk yoksa nasıl g*tlerini yıkıyorlar? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
anyl7 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yıkamıyorlar. Kadınlar bir de araya kaçan taytlar giyiyorlar. Devamını getirmek istemiyorum modum düştü 0 1 Yorumla Soran +1 yıl gördüğün şey külot değil evlat... Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Avrupada yaşadım yıllarca yıkamıyor kimse öyle alışıyorsun küçüklükten itibaren joıswokşjaksnl 0 9 Yorumla Soran +1 yıl sadece siliyor musun peki nasıl tam olarak anlatsana gidişatı Yorumla Jealous_14 +1 yıl Sadece siliyoruz tuvalet kağıdıyla ajodşkasjşknl Yorumla Soran +1 yıl tuvalet kağıdı mı ben en azından ıslak mendil falandır dedim? Yorumla Jealous_14 +1 yıl yok direkt tuvalet kağıdı bjlsdkjokojşlkjas Yorumla Soran +1 yıl iğrenç bu arada ishal falansan nolcak ona peçete mi dayanır tüm g*tğne bulaşan cinsten dışkı yaparsan noluyor Yorumla Jealous_14 +1 yıl Yine aynı bir değişiklik yok Yorumla Soran +1 yıl gö*tünüz sağlam olsa gerek bunu 1 gün yapsam tahriş olur benimki erkekleri boş ver de vajinana su tutmadan sadece peçeteyle silersen o koku yapar %100 yapar Yorumla Soran +1 yıl erkekleri boş ver deme sebebim penisten dolayı Yorumla Jealous_14 +1 yıl koku yapıyor zaten ama avrupalılar biraz midesiz jdhsoşaklşsş Yorumla
çılgınsofistt Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Teyemmüm yapıyorlar popolar kum carpiyorlar 0 5 Yorumla you4myselfcontrol +1 yıl sfghsfgsfgh Yorumla Soran +1 yıl anlamadım ne Yorumla çılgınsofistt +1 yıl @you4myselfcontrol anladı ona sor 😄 Yorumla Soran +1 yıl hee anladım tm ama ciddi sormuştum ya of Yorumla çılgınsofistt +1 yıl Yıkamıyor onlar genelde tatlım Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Pislik onlar yikamiyorlar 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı. Siliyorlar o kadar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl sıvı bir dışkılama yaptıysan peki? Yorumla Soran +1 yıl sıvı dediğim yani tüm popon bulaşan cinstennn Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Yine siliyorlar Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 15b cevap paylaştı. Yıkamıyorlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yıkamıyorlar. Kadınlar bir de araya kaçan taytlar giyiyorlar. Devamını getirmek istemiyorum modum düştü
gördüğün şey külot değil evlat...
Avrupada yaşadım yıllarca yıkamıyor kimse öyle alışıyorsun küçüklükten itibaren joıswokşjaksnl
sadece siliyor musun peki nasıl tam olarak anlatsana gidişatı
Sadece siliyoruz tuvalet kağıdıyla ajodşkasjşknl
tuvalet kağıdı mı ben en azından ıslak mendil falandır dedim?
yok direkt tuvalet kağıdı bjlsdkjokojşlkjas
iğrenç bu arada ishal falansan nolcak ona peçete mi dayanır tüm g*tğne bulaşan cinsten dışkı yaparsan noluyor
Yine aynı bir değişiklik yok
gö*tünüz sağlam olsa gerek bunu 1 gün yapsam tahriş olur benimki erkekleri boş ver de vajinana su tutmadan sadece peçeteyle silersen o koku yapar %100 yapar
erkekleri boş ver deme sebebim penisten dolayı
koku yapıyor zaten ama avrupalılar biraz midesiz jdhsoşaklşsş
Teyemmüm yapıyorlar popolar kum carpiyorlar
sfghsfgsfgh
anlamadım ne
@you4myselfcontrol anladı ona sor 😄
hee anladım tm ama ciddi sormuştum ya of
Yıkamıyor onlar genelde tatlım
Pislik onlar yikamiyorlar
Siliyorlar o kadar
sıvı bir dışkılama yaptıysan peki?
sıvı dediğim yani tüm popon bulaşan cinstennn