Asiri pasakli ve pintiyim biktim gercekten kendime bile bakamiyorum yemek bilmiyorum surekli kiziyolar bakimlida degilim kiz gibi degilim hergun uyuyabilirim her saat yatakta olsam bikmam.. hic hevesim yok biseyemotivasyonum yok dusu bile gerekmedikce almiyorum. Sacim yagli simdi. Yillardir böyleyim ve 22 yasindayim hayatzan bezmis durumdayim resmen hicbisey yapmak istemiyorum icimden gelmiyor hicbirsey aylardir ev isi yapmiyorum hicbirsey istemiyorum ve yillardir böyleyim bu gercekten canim cok yaniyo biktim hep kiziyolar hicbi isin ucundan tutmadigim icin
Napicam gercekten nasil toparlarim bilmiyorum hicbirsey fayda etmiyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim bir arkadasim vardi ayni sen. Ben memur oldum o da azmetti memur oldu.
Atandi gitti baska sehre benim gibi ev tuttu.
Ev temizlemez, evine guzel esya almaz, ucuz ve varostan ev tuttu, harcamiyor evinde yemek pismiyor. Evi buz gibi, hep hazir yiyor, sagliksiz, evinde tuvalet kagidi bile yok.
Hic kendine bakmaz ucuz giyinir, ucuz kuafore gider saclari cingene gibi kotu boyanmis, spor salonuna gitmiyor kilo almis, yuzu kirismis gel botoks dolgu yuz bakimi yaptir diyorum parasina kiymiyor, dislerini yaptir diyorum parasina kiymiyor.
Sonra çopcatan teyzeler ona kismet buluyor adamlar bunu begenmiyor bu da ağliyor. Isyerinde birinden hoslaniyordu adam bunu red etmis. Kizim bakmiyorsun kendine diyorum. Bana diyo ki sen cok savurgansin
Ya gercekten elde olmuyan bisi bende kotu giyiniyprum yeni seylerim oldugu halde, cimriyim kiymiyorum paraya yani nebiliyim bi sebebim yok kendime bakmiyprum deger vermiyorum hicbi sebebim yok bunun icin ozguven sevgi sifir
Yeni ayakkabilarim olsugu halde alti yirtik olanla gidiyorum hep islaniyorum işe giderken
Iste kendine layik bulmuyorsun. Özsaygin yok. Psikiyatriye git bence
Sen buluyomusun nasil basariyosun
Ruh haline bağli, olmuyosa doktira git ilacla duzelirsin
Bugun biraz kiydim
Bunlari aldim ve 3 pantolon. nasil?
Bu aldığım kiyafetler iş yerinde giyilmez mi? Güzel mi? Oversize kiyafet? ↗
Yeleği begenmedim digeri iyi
Toparlanmana yardım edecek birisi lazım
Var zaten ama yinede yapmiyorum
Seni düşmanca eğitmeli belki düzelirsin
O ne demek
Sert sıkı eğitim almalısın