Fotoğraftaki yaratık Kur’an-ı Kerim’i yırttığı için çarpılan bir kız değil, bir sanatçının hazırladığı fareye benzer insan modelidir. Söz konusu görüntü, 1965 doğumlu Avustralyalı heykeltraş Patricia Piccinini tarafından”Leather Landscape” adlı sergisi kapsamında 2003 yılında hazırlanan balmumu heykele aittir.

Pompeii şehri 1748 yılında su kanalı çalışmaları sırasında tesadüfen keşfedilmiş, ardından 1800'lü yıllarda başlayan kazılarla şehir kısmen gün yüzüne çıkarılmıştır. Taşların ve küllerin altında kalan insanlar yüzlerce yıl çürüyerek boşluklar oluşturmuş, teknolojik taramalar sonucunda bu boşluklar tespit edilerek cesetlerin içine sıvı sıva dökülmüştür.
Eğer araştırmak yerine bunlara körü körüne inansaydım, yine gerçek olduklarını düşünürdüm.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İyide bunlar bazı olayların gerçek olduğunu değiştirmiyor , Lut kavminin bir gecede atom silahı ile yerlebir edildiği Kur'an'ı Kerim'de yazıyor
B-2'den atılan nükleer yüzünden silindi🙄
Anlamadım b 2 ne ben Lut kavminin bir atom silahı ile yok edildigini anlatmak istedim
Volkana şu an bildiğin atom silahı diyorsun😅
Hayır ben Lut kavmini diyorum volkan değil sana kanıtlarım aynı şekilde ebabil olayıda var onlarda kuş değil orada yer alan şey uçan dairelerdi Kuran'da kuş diye geçiyor çünkü insanlar o dönem uçan dairenin ne olduğunu bilmezdi ister inan ister inanma
Cesetlerin doğaüstü olaylarla taşlaştığına inanan ve bunu herkese anlatan sizlersiniz, aynı şekilde Kuran'ı yırttığı için maymuna dönüşen kıza vs inanıp anlatanlar da sizlersiniz çünkü araştırmıyorsunuz, aileniz ya da çevreniz neye inanıyorsa herkes gibi onu doğru sanıyorsunuz.
Aaa soldaki kız mı Kuranı yırtmış abla ya :( Fare gibi bir şeye dönüşmüş :( Çok da güzelmiş insanken :(
Annem bilgisayar ile 1 saatten fazla oynarsan sirke gibi kokarsın ve kararırsın diyordu çok korkuyordum ahshdjwkdje
Bu ne böyle ya
Daha buna benzemez neler varki
Hiç duymamıştım ben üsttekini 🤣