İnstagram da denk geldim ritüel mitüel diye cidden böyle şeyler gerçek mi? Bide büyü muska gibi absürt şeylerle yapılmıyormuş 😆🫣
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İnstagram da denk geldim ritüel mitüel diye cidden böyle şeyler gerçek mi? Bide büyü muska gibi absürt şeylerle yapılmıyormuş 😆🫣
İnternette gezen ritüel tılsım büyü ne varsa hepsini denedim aylarca araştırdım hiç bir şey olmuyor onlardan halk arasında gezen efsane büyüler var tilsimlar arası safsata gerçek büyü ve ritüel çok pahalı yorucu bir işlem kimse mahalle arasında 300 500 liraya yapmaz ya da yapabiliyorum diye Instagram açmaz benim öğrendiğim kişi milyoner gibi bişey
Aşk bağlama için 850₺ miktar sence bu sayfa yalan ise nasıl olurda bu zmna kdr çökmedi o kdr takipçisi oldu vesaire
Instagram da takipçi sende kasabilirsin. Sayfaya yorum yap fotolara ya da şikayet et edebiliyor musun gör
Aşk bağlama işini bizzat yapıyorum kendim zaten malzemesi 3 4 bin lira nasıl 850 liraya yapacak hahahahaha
Nasıl yani şikayet mi edeyim
Etsen sonuc çıkmaz. senin ne işin var oralarda asıl
Biriyle konuştum Ermeni medyum 6800 istedi
O doğru olabilir bilmiyorum. İşlem yapmak da yaptırmak da çok zor. Ben mesela islem yaparken çok kötü oluyordum aynı zamanda karşı tarafta öyle bir hafta halsiz hayattan bezmiş bütün renkler gitmiş gibi oluyor geçici bişey ama yükü ağır
İşlem için malzemeler ne oluyo?
Yükü ne oluyo çok soru sordum 😇
Sorun değil istediğini sorabilirsin mesela bağlama büyüsünde bir iki gram altın bir kaç gram gümüş kullanılıyor tabi ki tarifini veremem. Yükü de dediğim gibi pişmanlık olabilir korku olabilir bunlar daha çok etkili oluyor
İkimizin fotosunu annelerin ismi ve idim soisim istedi normal mi?
Benim açımdan mı korku pişmanlık? Ben benim olsun istiyorum niye pişman olayım
Fotoğraflara gerek yok muhtemelen dolandırici soyisimlere de gerek yok şantaj için kullanabilir. İnanma engelle
Yazdım gitti bile
Bide bakmam lazım diyip 350₺ istedi attım 🙁
Geçmiş olsun dolandirilmissin ☺️ keşke daha önce karsilassaydil
Ya parasında değilim o kdr çocuğu arayıp bulurda anlatır mı acaba
Ondan korkuyorum
Yok o kadarını yapamaz 😂sen niye çocuk dönsün istiyosun Parana yazık değil mi git konuş çok mu zenginsin
Dönme mönme diye birsey değil ya konuştuğum ilişkimin olduğu biri ama ilgisiz soğuk
Zenginlikten değil bu durumu çok hırs yaptım gözü kararttım baya
Yardımcı olabilirim tam detayları verirsen yazabilirsin istersen
Cevap
8Cevap
Buyu gercek ama bazi seylerde safsata zaten hayir ve şer Allahtan buyu insanlara harut ve marut isimli iki melek tarafindan ogretilmistir yani ne alakada diye bilirsin imanin 6 şartindan hayir ve şer Allahtandir biz sadece seçeriz dunya imtihan
İnsanlar bir çıkış kapısı arıyor işte enerji var evet ama bunu öyle kafaya göre herkes kullanamaz yani çoğu dolandırıcı
Ritüel saçmalık ta büyü vb şeyleri yapmayı da biliyorum
Allah Allah cidden mi
Evet ciddiyim
İyi benim içinde yapar mısın
Bilmem , kime yapacağız
Aşık olduğum adama
Olur
hala buna ınanan var mı ya sene olmus 2023 ya
yapmayın gozunuzu sevıyım
Güzel dolandırıcılık fikriymiş. Bunu not aldım kullanırım.
Sazan avı hepsi
Boş tabikide insanlar da inanıyor
Hepsi sahte ben inanmıyorum oyle. seylere 😂
Saçmalama Feriha
Gerçek askom
Nerden biliyin aşko
Yok inanma sakın
Evet gercek
Para tuzağı hepsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?