ciddi olarak yol yordam da içeren yorumlar istiyorum
300 bin TL'niz olsa ne kurardınız?
ciddi olarak yol yordam da içeren yorumlar istiyorum
300 bin tl m olsa samimi yanıt vereyim mi önce kendime güzel ve daimi kazanç sağlayacak bir iş kurardım sonrada o işin geliri ve kazancıyla kendimi insanlara ve insanlığa adardım..çocuklar yetiştirir öğrenci okuturdum.insanlara yardım ederdim.birey olduğumu insan olduğumu hissederdim böylece..:) ahh ah keşke olsa..
tamamda ne acardin diye soruyor kizcagiz :)
şirket
gurbet kuşu allah razı olsun
kimse beni düzgünce anlamadı
arkadaşım kurucağın işin sektörünü yazar mısın?
Mülkiyet alır sora onları kiraya verir kalanını bankaya verip işleyen faizle keka hayatıma devam ederdim ne iş kurcam çalışcam falan gelen kiralar ve bankadakiyle yaşardım.He ama bunu ne zaman yapardım bir meslek sahibi olmamış olsam..
mesleğim de eğitimim de var merak etme
ben iş kurmak istiyorum
Merak etmiyorum yapmış olduğum yorum tamamen kendimle alakalı idi sana yönelik değildi üstüne almana gerek yok sormuşsun böle paran olsa naparsın die bnde fikrimi söyledim.He gerçekten böle bir paran var ve iş kurmak istiyorsun ben hayali bir soru sordun sandım.Ne iş kurmak istiosan kur..
ahah bu usluptaki kadınlardan nefret ederim---yürü...
300.000 Ancak gayrimenkulle ile değerlenir. Taksiye, otobüse,dolmuşa hissedar olabilirsin ama 300.000 tl ulaşım araçları için çok komik kalıyor artık.
En iyisi gayrimenkul bence
300 Bin az
az da ne yapalım
Benim ata mesleğim besicilik bul bir sağlam erkek yap bu işi yaklaşık yılda %65-70 kar edersin buda çok müthiş bir para lüks içinde yaşarsın bir nevi hanım ağa olursun ben bir süredir bırakmıştım bu sene tekrar başlayacağım fikrimi bir düşün yapmaya karar verirsen hemen yap bu işi
Cevap
17Cevap
saanırım birisinin 300 bin tlsi var :) valla benim olsaydıda yeterdi ya kurma işlemini olduktan sonra düşünürüdm ama büyük ihtimal gayrimenkul olurdu yatırım
Parayı bankaya yatırır,sevgilimle evlenir ve normal hayatıma devam ederdim.
faiz haram
faiz için değil ortak hesap için.
Ayrıca o kadar parayı neden evimde saklayayım ki?
işte anlayışlar farklı arkadaşım
banka kasasına konur
illa evde durması gerekmiyor
Ev ve araba alırım .. Bol bol kıyafet alırım , ayakkabı alırım <3
o dediklerini ben de yapmak istiyorum da, alısverisin sonu yok
bana kalsa 1 günde harcayabilecek kapasitedeyim
kendime özel motor yaptırıp dünya turuna çıkardım :)
300 bin tl ne kurulur gerçekçi olalım çinden mal getirir satardım
çinden ne malı getiricem ki? para büyük değil farkındayım ama bir yerden başlamalıyım
aga sucu açarım deli para basarsın millet alıştı şaşal suya
tamam ürün adı ver ne gibi birşeyler
milletin saglıgıyla oynayamam
söyle söyleyim ben bu sene yapcaktım geç kaldım çinden usb fan alcaktım türkiyede deli gibi satıyor en ucuzu gittigidiyorda 8 tl aynı ürünü çinde 0.75 dolara buldum. mesela günün ürünü dediler tabanca hortum 15 mt 24.90 aynı ürün çinden 4 dolara getiriyorsun.
benim arkadaş sırla diye bir su firmasının suyunu satıyor. 20 lt damacanayı 1.25 tl alıyor 5 tl satıyor o kadar yogunki 3 adam calısıyor su siparisi ver 4 saatten önce gelemiyor
ama bu ithalat gerektiren birşey değil mi yani resmi ve meşru olmalı
su temizse kurarım yoksa çirkef işler bana göre değil, tahlili filan yapıldı mı suyun?
dostum el altımı satcan zannettin su yüzünden hapsemi gircen vergi lefhası almadan ruhsat alıyon önce ruhsat alırken adamlar bunları istemediklerinimi sanıyorsun itfaiye planı bile istiyorlar.
tamam çin malı dedin ya, korktum yani gayrımeşru ve haram işlere girmek istemiyorum
ben onurlu dürüst bir insanım para için kendimi o durumlara düşüremem allah muhafaza dimi ama
ben 2 şeçenek sundum biri su satısı diğeri çinden ithal etmek sırlan su, nestle erikli,vsss gibi su firmaların sence sahte iiş yapma gibi olasılıkları varmı düşünsen cevabı bulcan
tamam markayı daha evvel söylememiştiniz
çinden saglıgı tehdit etmeyecek bir mal getirtebilir miyiz yani ne olabilir?
bunların da herşeyleri kanserojen gibime geliyor
Deniz kıyısında insanların rakı balık için gelebilecekleri lüks bir restorant açardım.
rakı olayı bana uymuyor kardeş
:) tamam tamam
Ev alırdım birde ev yemekleri yapa tatlı türü yada ufak bir cafe hep istiyorum böyle bir şeyi :)
teşekkürler ben yürütemem bu işi
sevgilimin borcunu ödemesine yardim ederdim.nisanlanirdik
kız allah seni napmasın, bana öneride bulun diyorum sen nişanlınla hayallerini yazıyorsun
sana dua verim mi borçlardan kurtulursunuz ciddiyim bak
inancın varsa tabi..ok dersen yazayım
tabiiiii kii ok:)
bir kenara koyarım..piyasayı arastırdıktan sonra doğru bir karar verebilirdim..
bi kenarsa bekleye bekleye küflencek acilen kurmalıyım bişiler ama ne? aklına bişi gelirsey az lütfen teşekkürler
korkma bekleyen paraya birsey olmaz...tercihlerin daha önemli..arsaya falan da yatırabilirsin ama bu paraya bulurmusun bilemem..sen aylık kazancın ne kadar olsun istiyorsun?
hiç bişey yapamam yahu o parayla yapsam tadı damağımda kalır..
küçük şık bir butik olabilirdi tabiki bütün kıyafetleri kendim seçtiğim :)
cafede olablrdi :)
Restoran merkezi bir yerde olsun hatta ilçede yaşıyorsan pazar yerinin yakında olsun çünkü köyden gelen köylüler sabah erken aç karnına geldiğin tüm lokantalar doluyor
bungalo evlerin olduğu bir kamp alanı tekirdağ silivri taraflarında getirisi iyi olurdu
bu kadarcık paraya kim verir ki kamp arazisi? kadın oldugumu unuttunuz tek basıma dağlarda napıcam
mandovn çok teşekkürler nasıl irtibata geçebilirim arazi sahipleri ile
yani ilan yoluyla vs müşteri arıyorlar mı direk tekirdaga gitmeden evvel fiyatlar konusunda bir ön bilgim olsun
300000 TL ye ne yaptın çok merak ediyorum. Çünkü şu anda bendede 300000 TL var ve ne yapacağımı bilmiyorum
Benim okadar sermaye ile konfeksiyon çalıştırıyorum
bişe kurmam var zaten ev aldım 3 tane
kader herkeze eşit davranmıyor :(
sanki trilyonumuz var gibi hased etmenin luzumu yok iste senin de olur
zenginlik çalışarak olmaz sallama sende çocuuğa
Gayrimenkule yatırırım ne yapıcam iş kurup ...
alisveris magazasi kurarim yok yok hersey olacak
sence 300 bin liraya nasıl alısveris magazası kurulabilir siz ciddi misiniz ben bu paraya bi halt olmaz ama diye düşünüyorum az değil mi 300 bin_?
hayir muthis bir yer acabilirsin benim hayalimde olan yer boyle bir yer bak simdi sehrin islek bir yerinde bijuteri kozmetik cam urunleri ev esyalari elektronik kirtasiye plastik esya pasabahce vs. 250m2 bir yer bul doldur millet artik boyle yerlerden alisveris yapiyor bu para yeter
sen beni dinle soran@ bende aylardir dusunuyorm sanirim oyle bisey acacam
çok sağlam fikirlerim var ama paylaşmam.d
iyi ki de paran yokmuş
150 bine araba alır geri kalanını babama veririm.
arabam var evim de var
başka bişi yaz
hayır evlenip bebek yapıcam
Özel eğitim kurumu açarım.
baktim ben :)
ciks kasiyer yaparim senii :)
alin teriyle calismak ayipmi hem sana kasayi teslim ediyorum deli :))
hic gocunmam calismak ayip degildir :))
hmm belli belli
Hayal haricinde herşey
Ev akır kiraya veririm
daha cok kar getiren bi iş olmalı kiracılarla uğraşamam
eve karı atardım hem de her gece
ben zaten kadınım ya
bana sordun
facebook.com veya twitter youtube.com gibi. falan
ev alırdım kiraya veriridim
yeni bir ayakkabi dolabi<3
metadan bıktım tatlım, ne alırsam alayım işe yaramıyor mutlu etmiyor
parfümeri :P
50 tane parfümüm var anladım ki alısverisin sonu yok, ayrıca artık doydum istemiyorum
parfüm anladım pardon
ben de her çeşit bakım ürünü var
parfümeride mi çalışıyorsun?
Deve kuşu çiftliği.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar