Merhaba arkadaşlar, doğum günü için yakın bir erkek arkadaşıma hediye alacam. Ne çok pahalı ne de dandik bir şey olsun istedim. Aklıma 3 model geldi ama neyi beğenir ya da hangisi görsel açıdan erkek için daha çekici bilemedim.
1.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba arkadaşlar, doğum günü için yakın bir erkek arkadaşıma hediye alacam. Ne çok pahalı ne de dandik bir şey olsun istedim. Aklıma 3 model geldi ama neyi beğenir ya da hangisi görsel açıdan erkek için daha çekici bilemedim.
1.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
aralarında ilki içi siyah olan
Saatte en iyis casio pili bitmiyor
Casio bir tık daha ucuz da aynı zamanda
Üstüne saat tanımam.
tisot al ama ucuz bulamayabilirsin
Kaliteli tişörtte bu kadar fiyat olarak saat daha anlamlı geldi
tissot kusura bakma bi s eksik koymuşum saat markası
O çok pahalı ya bi saat için o kadar veremem sjjsjsjsjshsj. Casio marka kötü mü iyi yorumlar okudum genelde
benden tavsiye internetten alma git saatçiden al casioda iyidirde ben eskisi kadar sevmiyorum ondan dedim fikir olsun diye
Net daha uygun olmaz mk
Mı*
uygun olurda sahtede olur oyuzden satıcı isimlerine bak erdemsaat konyalı saat and saat bunların sitesinden al bence
Garanti belgesiyle birlikte yolluyorlar yorumları okudum da öyle yazmışlar hep. Bu arada hangi saat iyi sence
yani alacagın kişiye bütceye baglı casio iyi saat ben büyük kasa severim bunlar ince digital sevmem analog severim. kalın kasalarda biraz daha pahalıdır tabi casio edifice modelleri daha iyi
Bütçeye uygun çok da kaba olmayan bir şey düşünüyorum da pijama takımı da benzer fiyat şimdi de pijama mi diye düşünmeye başladım sjsjjsjsjs
artık neyin oluyor bilmiyorum ama pijama garip
Kardeşimin fikriydi pijama da vazgeçtim ya saat daha hoş olur. İşine yarar gibisinden pijamayı düşünmüştük de vazgeçtik aman neyse teşekkürler yorumlar için 🙂
Benim saatim caiso edifice ecb 800 db 1Adr
en üstteki siyah olan iyi
2. numara🙏
İçi beyaz olan saat di mi erkekler siyah sever diyorlar birkaç kişiye daha sordum da bence de içi beyaz olan daha iyi ama erkek gözüyle bilemedim😀
Aynn görselden bakınca içi beyaz olan daha hoş duruyor 🙏☘
1. Güzel siyah olan
3. bence
1. Gayet iyi
bence beyaz olan