alt dudağım aşırı şekilde şişti aslında altı az oldu diye tekrar düzeltmeye gitmiştim şimdi çok daha kötü oldu şişlik gidermi

alt dudağım aşırı şekilde şişti aslında altı az oldu diye tekrar düzeltmeye gitmiştim şimdi çok daha kötü oldu şişlik gidermi
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Şişlik gidiyor tabi zamanla oturuyor. Bence daha fazla ellemeyin😅 moralinizide bozmayın zaten bir süre sonra giden birşey💘
İlk günden bir şey beklemeyin bencd bugün yaptirdiysan normal bı haftaya kadar düzelir bence
Sıkayet et bu nolmus boyle
bugün yaptırdım 2 hafta sonra düzelmezse şikayetmi ediyim sence ama nasıl kanıtların
Yaptırdıgın yer duzgun bı yer ıse eger kamera kayıtları vardır randvu tarıhın telefon konusman faturan kartla odedıysen odeme bılgısı vs hepsı delıl sayılır zaten gecmezse sıkayet et
ne kadar süre bekliyim
Onu soylemedıler mı sana hıc yaparken oncekı ne surede toparladıysa aynı sekılde bekle bı hafta bekle baktın gecmıyo gıt hatta resımlerınıde cek sonra ınkar etmesınler boyle degıldı baska yerde ıslem yaptrmıstıe dıye
söylemediler çok ilgisiz bi yer hatta ben zaten düzelttirmeye gitmiştim bugün 3 ay önce yine burada yaptırtmıştım alt dudak üste göre cok ince kalıyordu alta biraz daha dolgu yapın dedim ama komple alt dudağım şişti ama bu sefer gerçekten artık yapmalarınıda istemiyorum dediğin gibi en iyisi şikayet etmek
Dava açsan kazanırsın çok amatör
altı çok aşırı şiş sözde duzeltmeye gitmiştim altı az olmuştu ilkinde biraz alt dudakda dolgun olsun dedim böyle oldu
Yapmayın şunu yaaaa
bence daha oynama gayet iyi
ıııyyyy