peki neden başmzda da saç var başlarına da mı sürmşler ayrıca erkklerde daha fazla var o zmn erkkler kızlardan daha pis :D bu konu hakkında açıklama yapar mısnz?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 18,4b cevap paylaştı. Bu bölgelerin kıllanmasının nedeni olarak bazı bilim insanları cinsel ilişki sırasında cinsel organların sürtünmesinin daha da az olduğu yargısına varmıştır. Bu sayede kıllar sürtünmeyi ve olabilecek zararları daha az bir düzeye indirmektedir. Bu iddia aslında fazla geçerliliği olan bir iddia değildir. Diğer bilim insanları bu fikire katılmazlar.
Diğer bir iddia ise cinsel organların bu kıllar sayesinde daha sıcak kalması sağlanır. Bu iddianın temelleri ise eski insanların yaşamları incelendiğinde ortaya çıkamktadır. Bu iddia üstte belirttiğimiz fikirden daha fazla geçerliliği olan ve kabul gören bir açıklamadır. Tarihin bilinmeyen yıllarında yaşayan insanlarda miras kaldığı yine bu iddianın içeriklerinden biridir.
Son olarka ortaya atılan iddia ise kılların sayesinde cinsel hormonların daha hızlı ve kolay yayıldığı gerçeğidir. Bu gerçek bilimsel araştırmalar ile desteklenmiş ve kişilerin bilgisine sunulmuştur. Daha geçerli olan açıklama ise budur. Yapılan araştırmalar bu bilginin doğru olduğunu defalarca ortaya koymuştur. Fakat bilim çevresinde bu olay hakkında kaabul gören ve bilim dünyasının evrensel olarak kabul ettiği bir gerçek yoktur. Yapılan araştırmalar ise bu kılların neden çıktığı konusunu tam olarak aydınlatma çabasındandır.10 Yorumla
ne saçmalık bu ya
ilk insan hz ademdir
her türlü bilgi ve donanıma sahip bir şekilde dünyaya indirilmiştir.
cahil cühela konuşup durmayın.
pislik sürmüşlerde kıllanmışlar geç o işi
zeka seviyeniz ne sizin01 Yorumla
Soran+1 yılduydugumu söylüorum bn pislklerini gzleme yöntemiymiş utandkları için yoksa yok de cahil ettun bizi
saçma, anamız doğar doğmaz dışkı mı sürmüş aptalca. genetik diye bişey var duymadıysan eğer sölim.
02 Yorumla
Soran+1 yılhayr öyle değil yani bu ilk insanlrdan gelen bişymş.. hayır onu duydumda hepmz kardeşz :D
- Cinsel Yaşam konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılTebrik ederim şekerim. Düz mantık hayat kuratrır gençler. :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
25Cevap
Doğrudur, sırtımızda kıl yok. Elimiz uzanmamıştır belki, ondandır.
https://www.youtube.com/watch?v=NIgDXffxlKA
O zaman bu eski insanlarda yardımseverlikte yokmuş bayan. Bir el atar insan, sırtımıza sıvar şu lanet şeyi...
Ayrıca önemli birşeydir bu dışkı denen şey. Öyle deyip geçmemeli...
www.google.com.tr/imgres00 Yorumlabütün vucut kıllıymış zamanında. galiba soğuktan korunmak için. söylediğin nedenden dolayı değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılhemi soguktan korunmak için hmm ilginç
+1 yılya saçmalık allah aşkına bir insan koltuk altına neden dışkı sürerki fayadası ne yani
06 Yorumla
Soran+1 yılsaklycak bir yer olmadığı için
- +1 yıl
ya peki az kıllı erkkler niye öyle onlar az b*k mu sürmüş
Soran+1 yılewet bnde onu soruyom ya :D
- +1 yıl
büyük bir saçmalık başka bişey değil aldırma bunlara boktan kıl çıksaydı lağımların bukle bukle saçı olurdu
Soran+1 yılahhaaha :D o eskidenmş işte ceza gbi bişy herhalde
- +1 yıl
her erkekte sakal çıkıyor bütün erkeklere mi ceza vermişler
Ne sacmaliyosun sen ya manyakmisin ilk insanlarin kim oldugunu bilmiyomusunda cahil cahil konusuyosun
110 Yorumla
Soran+1 yılya tamam da atar yapmadn acıklama yapmayı dene bn bildiğimi yazdm bunu cok duydum bn sordum hakaret etmne gerek yok
Soran+1 yıltamm bak konuşmk isteynce ne gzel jkonuşuosun hakaret etme kalp kırmk cok bast ve bn cok takıorum
Soran+1 yılya hayr gercekten bunu cok duydum ve cok söylenio etrafmdan dinimede baglym dalga gecme gbi bir niytm yok sadece acıklamyı gzel yapamdm
Soran+1 yılİMMHATİP MEZUNUYUM ilahyt düşünüorum bu konu hakknda acıklama istedm sadece ne var bnda aa tamm daha fazla uzatma sendn cok sey biliorum desem de soruna bak dersn de mi :D
Soran+1 yılhayr yazmm dalga mı gececeksn bnmle :D
ben adem ve havvanın oyle yaptıgını duydum ama gerceklık payını bılmıyorum
00 Yorumla
+1 yılUlan nasil bir soru ne alakasi var diskilari surmekle insan vucudundaki her sey insanin sagligi icindir. Nerde geldi bu soru aklina
00 YorumlaNeyin kafası bu? Dışkıdan kıl mı türetmişler o zaman bütün keller kafasına b. k sürsün mü diyorsun?
06 Yorumla
Soran+1 yılhayr ya araştrma yap biraz görceksn o yzden kıl cıkıomuş vucutta
Soran+1 yılilk kez mi duyuyon ya
Soran+1 yılne bilim cook önceden beri biliorum herkes bilio sanıodum bn :)) cok iyi biln birine sor
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. öylemiymiş, kim dedi? İsviçreli bilim adamları demediyse inanmam :)
00 Yorumla
+1 yılKulagindan ve burnun icinden cikan killara uzuldum simdi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Entrasan yaklasim. Gulu seven killarina katlanir.😄
00 Yorumla
+1 yılSen bunu nerden duydun merak ettim kıllı olmak genetik bir olay değilmiydi :) böyle sorular error verdirtiyor Bana :)
00 Yorumla
+1 yılBu rezin açıklaması tabi gerçekden böyle bir idda varsa. Düşünceyi ortaya atanın zəka konusunda ki seviyesinin sadece temel ihtiyaçlarını karşılayacak seviyede olması
00 YorumlaDelinin biri kuyuya tas atmis 40 tane akilli cikaramamis
00 Yorumla
+1 yılkızlarda en çok kafasına sürmüş demekki orman gibi saç var :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Şaçları dökülenin dışkısı mı kuruyor ben hiç bir şey anlamadım
00 YorumlaSenin ataların bokun içinde yüzmüş olabilirler... İlk insan Hz. Adem'di ona ettiğin hakareti bir düşün.. Dünyada ilk insandan bugüne medeniyet var...
22 Yorumla
Soran+1 yılbn sadece duydgmu söyledm daha sıcak yaklaşamz msn
Burun içine de mi sürmüşler yani? ya da göze?
00 Yorumla
+1 yılAdam kendi kicina surmus senlik durum yok. ;)
00 Yorumla
+1 yılSenin canın mı sıkıldı canım:))
01 Yorumla
Soran+1 yılheeee
+1 yılBenim atalrim surmemis demekki kilsizim
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D bilmm de ilk kez mi duyuyon bole bişy
- +1 yıl
İlkkez tabi ve sacma o zaman bende basima surimde sac fazla ciksin :)
+1 yılşaka falan degil dimi bu
00 Yorumlabenim saçlar gbi varmıya mis mis
00 Yorumla
+1 yılbilim diye bir sey var :D
00 Yorumla
+1 yılben sürtünmeyle alakalı olduğunu okumuştum
00 YorumlaÇok gereksiz bir bilgi öğrendim sağol bacısı
00 YorumlaEpilasyon yaptirsinlaryaaa -,-
00 Yorumla
+1 yılYetkililere sesleniyorum, bunu burdan alın
00 YorumlaPis olan gizli kullanıcılar
00 Yorumla
+1 yılSacmaa
00 Yorumla
+1 yılCok sorgulama derim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. İlk kez duydum :))
00 YorumlaÇok boktan bir soru.
00 Yorumla
+1 yılSaçmalık ötesii
00 Yorumla
+1 yılSacmaladin sanki :))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılCool story bro.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Arkadaşlar kıllı olmamızın nedeni ilk insanlrın dışkılarını o bölgelere sürmesnden kayanaklanıo?*?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat