... hmm
öhü öhöö fdsöfdsdöfsdfs ds.. Şaka şaka yaşıyorum. Ambulansta birazdan gelir. Ölmeyeceğim yani.. Şaka bir yana yemek mükemmel olmuş. Tabağını kapan gelsin...
hepimiz evde salçanın üzerini atar kullanırdık ama küfü üzerinden atsan bile küflü yiyecek yemek zararlıymış çünkü vücutta birikirmiş
Küf yok, koku var. Tek sorun kokusu. Tadı da yenecek gibi. Çok hafif ekşi.. Yani normal küflenmeyi biliyordum da kokması çok değişik bir şey..
alt taraflardan alarak kullan
Üst tarafları komple attım. Alt taraflardan aldım ama koku aynı. Salça kabına fazla fazla yağ dökmüştüm. Belki de o bulaştırmıştır kokuyu dedim gizli hanım.
yağın değil küfün kokusudur
Hiç küf yok.. belki de bozulmaya başlamıştır..
yağ kokutmaz ki
O zaman bizi salça sizlere ömür. Gidici.. Teşekkürler cevaplarınız için..
Zaten normalde salça küf tutmasın diye üzerine biraz yağ koyarlar bişey olmaz kullan gitsin :D
Koydum yemeğe, bakalım birazdan anlayacağız tadını değiştirecek mi değiştirmeyecek mi :)
biz öğrenci evindeyken, küflü kısmın altından temiz salçayı alır onu kullanırdık.. ne sörvayvır dı be...
O başka onu ben de yerim. Bu salçanın tadıyla alakalı.
biz de yazabiliyoz mu?
Yaz da zehirlenirsem şikayet ederim :)
Normal kokusu o değil biliyorum. Dediğini yaptım ve hala koku var. Acaba üzerine döktüğü yağdan mı..:/
Ben de onu düşündüm şimdi, deneyelim ölmezsem anlarız :) Ben yağdan şüphelendim. Alaksı belki hiç yok ama.. Niye böyle bir şey yapsın ki.. Belki de bozulmaya başlıyordur ondandır..
Cevap
0Cevap
Küf tadında tuaflık yoksa kullan hiçbişey olmaz
Küf hiç yok. Salça çok hafif ekşi. Kokusu ölümcül.. :/
Yani tadında değişiklik varsa at
üstünde küf yoksa sorun yok bozulması yakındır ama
Yemeğimin tadını kötü yapar mı? Üzerine ucuz yağ dökmüştüm 300 ml gibi.. Yağ ile alakası olabilir mi?
Tabiki kullanır üzerindr küf yoksa sorun yok
Ama çok kötü kokuyor. Yemeğin tadını bozarsa dökmek zorunda kalırım. Küf hiç yok..
Çok kötü değil tadı ama.. Dolaba üstü açık şey koymam. Titizimdir..
At bence
Azıcık açıklama alabilir miyiz cici bayan?
Hmm.. Eyvallah..
Kullan
Kullandım. Yemek on numara oldu..
Ne yemegi yaptin
Kuru Fasulye
Midemde gaz olsan osurmaya kıyamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar