Diğer Karadenizin erkekleri neden yakisikli? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Karadenizin erkekleri neden yakisiklii? Güncellemeler+1 yıl Özellikler trabzonlularin coguu 😍😍 Güncellemeler+1 yıl Özellikle* Karadenizin erkekleri neden yakisikli? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl hepsi degil sadece bazilari, havasinin temiz olmasi ciltlerini guzellestiriyo 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Cogu diyelim knkk Yorumla tuXba +1 yıl hayir, normal tipli olanlar da var. tenleri iyi ama ona bise diyemem Yorumla Soran +1 yıl Trabzonundakiler afet bee 🤣🤣 Yorumla tuXba +1 yıl allah affetsin trabzonlulari Yorumla Soran +1 yıl Nedenn Yorumla
haoylemiolduknk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl karadeniz diyince herkesin aklina trabzon geliyor oysaki trabzon ile diger illerin farki cok fazla. bati karadenizin cogu esmer 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Orta karadeniz sari🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Mesela trabzonn 🥰🥰 Yorumla haoylemiolduknk +1 yıl :D Yorumla haoylemiolduknk +1 yıl sarisin erkek seven ilk seni gordum Yorumla Soran +1 yıl Sari erkek sevilmez mi yaa Yorumla haoylemiolduknk +1 yıl sen esmermisin knk Yorumla Soran +1 yıl Evet sari olsam esmer dikkatimi cekerdi niye esmer sevim aw Yorumla haoylemiolduknk +1 yıl yok knk esmerlerde esmer seviyo genel olarak herkes esmer hayrani ondan sordum Yorumla
_ÇavBellaa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Örnek olarak fotoğraf koysan bi yorum yapabilirdikk ajsdh 1 0 Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Hepsi olmasa da bazıları iyi😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Cogu diger illerin erkeklerine göre taş valla Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Diğer konusunda 992 cevap paylaştı. Hayır tip yok bende 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama cogu yabanciya benziyor Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Doğrudur ben kumral Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende karadeniz erkeğim yakışıklımıyım bari 😃 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Knk degilsin Yorumla Soran +1 yıl Sarisin seviyom ben karadenizdede sari erkek cok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana göre değilimdir belki neden kibar değilsin ben esmerim Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı. Çünkü onlar trabzonsporlu :D 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Cok tatli cogu yaaaa :( Yorumla
Classicc Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç denk gelmedim ilginç 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İlginc degil trabzondakilerin cogu beyaz tenli sarisin uzun boylu rus erkegi gibi daha ne olsun ya fjdkdksdkd Yorumla
Delikanlisback Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aynen çok yakışıklıyız harikayız mükemmeliz 1 0 Yorumla
35eegzodia1905 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl oyle sayiliriz galiba😂 1 5 Yorumla Soran +1 yıl 😍😍😍😍 Yorumla 35eegzodia1905 +1 yıl 😂😂abartmaaa Yorumla Soran +1 yıl Ahaha neyiii 😂😂 Yorumla 35eegzodia1905 +1 yıl asiri yakisiklilar dedin onu diorm Yorumla Soran +1 yıl Karadeniz erkekleri diger illere gore yakisikli evet Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yok be hepsi değil . 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hepsi olmaz zaten ama diger illere gore trabzonun yakisiklilari cok 😅 Yorumla seyda028 +1 yıl Karadeniz denilince akla nie Trabzon gelio yaa 🤦🏻♀️ Yorumla
Fhknn Takip Et Xper 7 Yaş: 39 +1 yıl yakisiklimiymisiz 😁 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Trabzonlu musun Yorumla Fhknn +1 yıl giresun Yorumla Soran +1 yıl Trabzonun yanı sasirmadim 😍🤣 Yorumla Fhknn +1 yıl sen nerelisin trabzondami yasiyosun Yorumla Soran +1 yıl Antalya maalesef :( buranin erkekleri hem cirkin hem esmer hem de bakir degil ühü 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 Yorumla Fhknn +1 yıl antalya guzel sehir ama bi İstanbul degim :) burada olsan tanisirdik kismet degilmis Yorumla Soran +1 yıl Yakisikli erkek olmadiktan sonra banane guzelliginden 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Evet maalesef degilmiss :((( Yorumla Fhknn +1 yıl üzdü :( Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ben karadenizli değilmiyim o zaman 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Doğuluyum Karadenizlilere benzetiyorlar 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sarisin misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Renkli gözlü kumral Yorumla Soran +1 yıl Oda guzell Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet iltifat alıyorum sağol Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ciddenn oylemi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Knk cogu rus erkegi gibiii 😍😍😍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Varmiki hoslandigin su an Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yooo ben değilim 😅 0 0 Yorumla
Ahmettbey0 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Değil 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Kıskan catlaaa Yorumla Soran +1 yıl Tas gibilerrr Yorumla Ahmettbey0 +1 yıl Ben daha yakışıklıyım Yorumla Soran +1 yıl Fmdkckdkfkskfmsdjsldbksjdks Yorumla Ahmettbey0 +1 yıl Komik m Yorumla Soran +1 yıl Evet hahahajahahajhahahahah Yorumla Soran +1 yıl Sende guldurecek seyler soyleme allah allahhhhh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
hepsi degil sadece bazilari, havasinin temiz olmasi ciltlerini guzellestiriyo
Cogu diyelim knkk
hayir, normal tipli olanlar da var. tenleri iyi ama ona bise diyemem
Trabzonundakiler afet bee 🤣🤣
allah affetsin trabzonlulari
Nedenn
karadeniz diyince herkesin aklina trabzon geliyor oysaki trabzon ile diger illerin farki cok fazla. bati karadenizin cogu esmer
Orta karadeniz sari🤣🤣
Mesela trabzonn 🥰🥰
:D
sarisin erkek seven ilk seni gordum
Sari erkek sevilmez mi yaa
sen esmermisin knk
Evet sari olsam esmer dikkatimi cekerdi niye esmer sevim aw
yok knk esmerlerde esmer seviyo genel olarak herkes esmer hayrani ondan sordum
Örnek olarak fotoğraf koysan bi yorum yapabilirdikk ajsdh
Hepsi olmasa da bazıları iyi😂
Cogu diger illerin erkeklerine göre taş valla
Hayır tip yok bende
Ama cogu yabanciya benziyor
Doğrudur ben kumral
Bende karadeniz erkeğim yakışıklımıyım bari 😃
Knk degilsin
Sarisin seviyom ben karadenizdede sari erkek cok
Sana göre değilimdir belki neden kibar değilsin ben esmerim
Çünkü onlar trabzonsporlu :D
Cok tatli cogu yaaaa :(
Hiç denk gelmedim ilginç
İlginc degil trabzondakilerin cogu beyaz tenli sarisin uzun boylu rus erkegi gibi daha ne olsun ya fjdkdksdkd
Aynen çok yakışıklıyız harikayız mükemmeliz
oyle sayiliriz galiba😂
😍😍😍😍
😂😂abartmaaa
Ahaha neyiii 😂😂
asiri yakisiklilar dedin onu diorm
Karadeniz erkekleri diger illere gore yakisikli evet
Yok be hepsi değil .
Hepsi olmaz zaten ama diger illere gore trabzonun yakisiklilari cok 😅
Karadeniz denilince akla nie Trabzon gelio yaa 🤦🏻♀️
yakisiklimiymisiz 😁
Trabzonlu musun
giresun
Trabzonun yanı sasirmadim 😍🤣
sen nerelisin trabzondami yasiyosun
Antalya maalesef :( buranin erkekleri hem cirkin hem esmer hem de bakir degil ühü 😭😭😭😭😭😭😭😭😭
antalya guzel sehir ama bi İstanbul degim :) burada olsan tanisirdik kismet degilmis
Yakisikli erkek olmadiktan sonra banane guzelliginden 🤣🤣🤣🤣
Evet maalesef degilmiss :(((
üzdü :(
Ben karadenizli değilmiyim o zaman
Doğuluyum Karadenizlilere benzetiyorlar
Sarisin misin
Renkli gözlü kumral
Oda guzell
Evet iltifat alıyorum sağol
Ciddenn oylemi
Knk cogu rus erkegi gibiii 😍😍😍
Varmiki hoslandigin su an