Çok utandım bidaha gitmeyi düşünmüyorum?

Motor ehliyetine gidiyorum motorun marşı bozukmuş arkadaşımda kız o da dedi ki ben motoru tutayim sen ayaak marsina bas marşa güçlü basmak gerekiyor çok sert çalışmıyor yoksa çalıştıramadık o motorun önünde tutuyodu sola geçecekti birden ayağımla çok güçlü bir şekilde marşa bastim motoru bacağını hafiften açmış tutuyodu 2 yandan ben hızlı basınca motor onun özel bölgesine geldi bir baktım kıpkırmızı gözü doldu yere eğildi ağlayarak iyi misin diyorum acısından cevap veremiyor kaldırıma kaldırmaya çalıştım ama nasıl ağladı bayan hoca geldi sordu mecbur dedim hocam orasına geldi diye bana biraz kızdı dikkat etsene bekle Bi sola geçsin kız ne hemen yükleniyorsun dedi inşallah kıza kalıcı hasar vermemissindir dedi kızın koluna girmeye çalıştı gel Bi lavaboya gidelim falan dedi kıza gittiler ama hala ağrısı varmış o saatten bu saatte kadar hocadan çok utandım bir daha gitmeyi düşünmüyorum o kadar para verdim ama bana baya Bi kızdı bende gitmek istemiyorum sizce napmaliyim bilerek yapmadım kızın önde olduğunu görmedim o da neden önden tutuyor çok sinir oldum sanki bilerek yaptım
Çok utandım bidaha gitmeyi düşünmüyorum?