Yapan kisi kadin ama yinede bir kadinin bir kadini oyle gormesi haram fakat mecburi yapiyorum lazeri. Ama ramazan ayinda dahada dikkatli olmak gerekir sonucta. O sekilde lazere gidersem orucum bozulurmu?
Tum vucut yaptiriyorum
Yapan kisi kadin ama yinede bir kadinin bir kadini oyle gormesi haram fakat mecburi yapiyorum lazeri. Ama ramazan ayinda dahada dikkatli olmak gerekir sonucta. O sekilde lazere gidersem orucum bozulurmu?
Tum vucut yaptiriyorum
Hayatım lazerin nesi mecburi? Kadının kadına haram olan yerleri belli. Sen tüm vücut diyorsun neyi kastettigin ortada. Orası zaten normalde de haramken sen ramazanda gideceksin üstelik oruçluyken. Iyi misin? Bunu ciddi sormuyorsun inşallah!
Haram oldugunu biliyorum fakat orucu bozuyor diye bisey gormedim biryerde
Yahu oruç nedir? Sen orucu tek midenin açlığı mı saniyorsun? Oruçluyken kendine bile bunu yapmanın doğru olmadığını idrak edemiyor musun? Illa bir yerde yazması mı gerekiyor?
Ben orucu sadece midemin acligi sanmiyorum rahat ol ben islami gayet iyi biliyorum. Bilmedigim birsey vardi onuda sordum ama böyle hadsiz cevaplarla arsilastim. b urada gelip bana şov yapma bence
Hayir dersin olur biter senin niyetin kalp kirmak baskada bisey degil
Yazik
Hiç tanımadığım birinin kalbini neden kırayım? Bana bir zararın mı dokundu da intikam alacağım. Kusura bakma ama bu soruya da normal cevap verilmez. Zaten benden önce başkaları da olmaz demiş sen onlara da durumun olabileceğini söylemeye çalışmışsın. Bu normal zamanda bile olmazken yani haramken ramazanda oruçlu halde hiç olmaz.
Ayrıca bir ay gitmezsen lazere kıl yumağına dönmezsin sonuçta.
Cevap
5Cevap
Lazer caiz değil. diyorlar.
Sebeb
Vücuda çok zararı varmış
Yok
Valla bilmiyom bı kaç yerde okudum ama işime yaramayacagi için fazla araştırmadım kesin bilgim yok
Orucu bozmaz, ama yanlış yine
Biliyorum yanlis oldugunu ama napabilirim ki gitmesem araya cok hafta girer
Ramazanla alakalı değil, normalde de yanlış demek istedim
Evet biliyorum ama mecburum bu sekimde evlenilmez.
Evlenilir nolcak
Hem cocuk hem ev bide bununla nasil ugrasyim
Isimi kolaylastirir iste böyle
Var mı biri
Hayir
Olunca konuşursun bunu nolcak, yapma sal
Hyr bunumu konuscam. tanisma. doneminde
Evet konuşulur, ben yanlış anlamazdım
Yok bizde öyle degik
Neden
Bozulur tabi sabret sonra gitt
Neden bozulur?
Neden bozulmasın. 🙄
Neden bozulsun? Ne alaka?
Offf amann yaa 😂🙈
Bilmediginiz seye bozulur diyosunuz gunaha giriyosunuz
Hehee
Bozulur
Sebeb?
Çünkü ister istemez ıslanıcaksn
@Şhrnnyağzdelikanlısı bos yapma 🤣
Gayet dolu valla kesin ıslanır
Kadın olması mahremını acabılcegın anlamına gelmıyo cunku
Bunu yazdim bende zaten. Ama bu bozulur anlamina gelmiyor bilgin yoksa gunaha giriyosun bil istedim kafada sallamakla olmuyor
Bozulur tabi
Niye bizulur?
Göstericen vajinanı, elleticen, daha ne olsun
Iyide kadn
hewes oluyor
Obne
O ne
dürtü
çıplaklık dürtüsü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?