Güncellemeler
+1 yıl
Bilmiyordum ilk defa yazdım 1 hafta önce ulaştı gözüküyor ama ona verdiler mi henüz bilmiyorum cezaevini arasam yarın ordaki çalışanlar yardımcı olamazlar mı
Güncellemeler
+1 yıl
Bilmiyordum ilk defa yazdım 1 hafta önce ulaştı gözüküyor ama ona verdiler mi henüz bilmiyorum cezaevini arasam yarın ordaki çalışanlar yardımcı olamazlar mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yok geçti o da sorun olmaz ama o mektup ona cok gec ulasir ceza evinde
Neden geç ulaşır benim numaram yok diye mi
Hayir okunup teslim edildiginden cok fazla mektup oluyor o yuzden seninki okunup ona gidecek onunki okunup sana gelecek falan numara yazssaydin en azindan geleni takip ederdin
Bilmiyordum numara yazması gerektiğini ilk defa yolladım ben. Özel uygulama ile gönderdim ona hemen gitti cezaevini arasam yardımcı olmazlar mı
Olmazlar da dene sansini
Peki o benim adresime gönderecek ya ben o zaman evde olmazsam şubeye mi gidicek en yakın ptt şubesine
Aynen imzasiz teslim olmaz
Mektubu geri yollamazlar değil mi ondan korkuyorum pttye gidip her hafta bakabilirim yani gelmiş mi mektup diye
Yok ya iadeli tahadutlu degilse geri gitmez
Buna çok sevindim çok teşekkür ederim ya huzursuzluktan uyuyamıyorum telefon numaramızı mektubun sayfasına yazmamız gerekiyor değil mi bir dahakine öyle yapayım
Mektubu acele yazmiycan kagidi iyi oku o hatayi bende yapmistim🤣
Aslında o mektubu saatlerce yazdım ama uygulamadan yazdım bilgisyaardan numaramı yazmam gerektiğini bilmiyordum çünkü uygulamaya numaramı kaydettim o direk sms ile bilgi alıcaksınız mektubunuz yola çıktığında dedi öyle de oldu bana hep bildirim geldi izledim kargo sürecini ama onun bana yolladığında bildirim gelmesi için telefon numaramı vermem gerektiğini bilmiyodum ya :(
Sorun olmaz ya ulasir iki turlu de
Bilmiyorum korktum bazı yerlerde takip numarası olmayınca postacıların umursamadığını mektubu çöpe attıklarını falan söylemişler dağıtıma çıkmadığını takip şeyi yok diye korktum
Kayitsiz gonderiye bahaneyi cok buluyorlar eve geldik yoktunuz gibi getirmiyolar falan oyle sorunlar olabilir
Onu ptt ye gidince söylüyolar herhalde demi numaram yok ya bildirim gelmek telefonuma herhalde
Aynen ama sen o gonderiyi 2 tarafli olarak mi ayarladin
Öyle bişi yazmıyodu ki uygulamada sadece gönderme kısmı vardı mextup uygulaması var ondan gönderdim tek taraflı ya da iki taraflı diye bi seçenek yoktu
He anladim yani cevabi kendisi yazacak ceza evi de gonderecek
İki taraflı diye bir şey de mi var o ne
Gidiş dönüş var
Ay o nerden ayarlanıyo bari bidahakine öyle yapayım :(
Ptt de var bilmiyorum diyerlerini de ceza evini ara numarani iletmelerini iste arkadasina o sekilde kayitli gelir
Ay inşallah 🙏 yardımcı olurlar yarın hemen arayacağım öyle bi seçenek var yani iletebilirler değil mi
İnsiyatif meselesi daha olmadi bir mektup daha at numarani gonder yani
Öyle yapayım artık çok teşekkürler 🙏
Rica ederim😊
Bir mektup daha gönder ve numaranı yaz, eğer daha garanti olacaksa kendin git ve görevliye ver , icerde ki çok yakınım lütfen kendisine verin de , arkadaşın sana cevap verene kadar bunu yap ama her mektuba da numaranı yaz
Yazıklar olsun bunca zamandır bu kadar karektersiz olduğunu bilmiyordum sude
Noluyo lan?😂
@Bearcan buraya bunca zamandır dengesiz birine uyumuşum meğer bana neyse
Ne biliyim soruyla alakasız iki yorum atan erkek olunca şaşırdım. Ya yanlış yere yazdılar ya da soran kadını tanıyorlar diye düşündüm.
3 ay oldu evleneli biz halen daha bsey yapamadık aşırı sinir bozucu olmaya başladı bu iş
Ne alaka lan?
Duzelmez
Evetttt
Uygula ma mı var