Hayatımın sonu?

henüz cok gencim hayatimin başladığını bile hissetmedim yaşadıklarım agir ve erken olgunlasmak zorunda kaldim gecen yil bu zamanlar bircok intihar denemem olmustu bazen annem olmemi engelledi bazen vucudum kabul etmedi hos seyler degil burayi geciyorum asil sorun su ki uzun zamandir major depresyondayim arada intihar etmeye yonelik durduramadigim ve durdurmak istemedigim bir his geliyor edersem kurtulacagim yasamama gerek yok gibi hissediyordum son zamanlarda bu tekrar geldi ama bu defa etmek istemiyorum annem kanser tedavisinin kotuye gitmesini istemiyorum ama olurse oldugunu de gormek istemiyorum hayatimin iyiye gitmeyecegini dusunuyorum boslukta gibiyim eskiden neseli bir kizdim bir anda hayatim hakkinda hersey sarpasardi daha da iyiye gitmedi gidecek gibi de degil ne zaman duzelirim bilmiyorum ilaclarim bok gibi hissettiriyordu diye biraktim tekrar baslamali mıyım bilmiyorum kendimden igreniyorum etrafimdaki insanlarinda tanidikca benden nefret edecegini dusundugum icin pek sosyal bir cevrem yok hayatim yok bosa yasiyorum bunu atacagim buraya tekrar donup bakar miyim bilmiyorum hadi saglikla kalin

Hayatımın sonu?