Fatih sultan Mehmet bile bunu söylemiş ama dini alet edip muslumanim diyen çok dindarlarda var
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Fatih sultan Mehmet bile bunu söylemiş ama dini alet edip muslumanim diyen çok dindarlarda var
Yaşamaya çalışıyorum diyeyim. Ama her zaman hayat istediğin gibi gitmiyor. Çevre ve aile diye bir faktör de var. Bütün dengeleri bozan, düşüncelerini yapmana bile engel olan. "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" hadisine rağmen komşularından bihaber yaşayanlar var. Kavga edildiğinde gözünü kapatan, ailesel bir şey karışamayız diyen... Nasıl bir devre düştük böyle anlam veremiyorum ¢
Adaletin olmadığı bir dünya olduğu için bu haldeyiz aile içi kavga olsa bile polis bişey yapmıyor dışarda karı koca kavga etse başıma iş alırım diye yardımcı olmuyor kurban kesen insan etrafındaki komşuya dagitacagi yerde evinde saklıyor yani say say bitmez
Maalesef, en basitinden sadece herkes dinini doğru şekilde yaşasa bile yeter. Artık öyle bir yaşıyoruz ki insanı dinden soğutuyor davranışlarımız. Neyse ki ahiret var
inanın yaşadığımız bu dünyada çoğu insan hiç ölmeyecak kadar öbür dünyayı düşünmüyor
Ne yazık ki aslında konuşulacak çok şey var da... susmak daha doğru, Allah herkese hidayet versin
aynen öyle işte susarak ve görerek herşeyi yaşıyoruz maalesef insanlar geçim derdinde kimi aç kimi tok ve para parayı çektiği için her zaman hayatın tüm yükünü fakir insanlar cekiyor
Ama güzel yanları da var şimdi. Zengin insanlardan daha hızlı öğreniyorlar, daha kolay mutlu oluyorlar. Ve azla yetinmeyi biliyorlar, terbiyesinden bir şey kaybetmiyorlar. Bence bunlar çok değerli kavramlar. Zenginlerden çok daha avantajlı bir konuma getiriyor fakir insanları da bu yüzden
zaten fakir ya da orta halli insanın fazla bir rüyası olmuyor ve o yüzden mutlu oluyor ama zengin olan rutin hayatı olduğu için ev iş arasında gidip geliyor parayı yemeden olup gidince ya çocukları ya torunları çatır çatır yiyor tabi bazısı istisnadır orta halli bir insanın bile gözü yüksekte olunca aileden aldığı terbiye bile yetmiyor
Eyw eig için
eyvallah ☺️
Bunu soranlara kim olursa olsun sanane deme hakkınız var. Bu yüzden çokta şeyapmayın.
Sadece iyilikte, sadece ibadette yetmeyebilir. O yüzden ben iyi adamım ibadete gerek yok diye kendinizi kandırmayın.
Bu dediğini ben de yaşadım fakat kalbimi soğutmadım. Doğru yeri aradım ve buldum. Olay dediğin gibi değil Doğru yolu bulunca anlayacaksın. Sadece biraz çaba ve arzu..
Yaşadığın ne olursa olsun soğumanın uzaklaşmanın açıklaması olamaz. Şeytani bahaneler bunlar. Din karşına çıkan insanların değil bu yüzden kendini kandırma knk doğruyu görecek zekan elbette vardır
kimine göre doğru kimine göre yalnis olan vardır doğruyu bulmak için çabaya gerek yok yol önünde varsa ya düzgün yolu tercih edersin ya kısa yolu zekanın insanlara verilen değerleri farklıdır her insan kendince zekalidir senin ne yaşadığını ben bilemem benim ne yaşadığımi sen bilemezsin ve sonuç ne sadece yaşıyoruz
Yol her zaman pat diye önüne çıkmaz. Bazen sen arayıp bulursun bunun için çaba gerekir. Neyse sanırım senin kalbin epeyce katılaşmış yumuşamasını temenni ediyorum. Mutlu günler..
Farkında olman güzel ama bunun insan için bir felaket olduğunu da idrak et
Vallahi bu işin sencesi bencesi yok toprağın altı tabi ki var. Yaşadıklarınla sana fırsatlar verilmiş aslında ama sen anlamamışsın. Allah sesini duymak istediği kullarına sıkıntı verir. Bunu sakın unutma
Yoo önyargılı değilim sadece derdi verenin sahibimiz olduğunu ve yine yardımın ondan geleceğini biliyorum. Eğer yardımı ondan değil de başkasından beklersek karadelikte kayboluruz ama sen katı olduğun için anlamıyorsun. Sıkıntın bitmediyse hiç dua edip yardım istedin mi kaç kez yaptın?
Yok ben 18im daha
🙂🙂🙂 tamam abi
Cevap
1Cevap
Benim dinim yok ateistim.
saygı duyarım her insanın tercihi tabiki
Evy dostum teşekkür ederim
Doğru biz şimdi önce namaz kılıyormusun diye soruyoruz peşine hangi partiye oy veriyosun akp ysr hak ediyorusn diyip geçiyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar