Çok garip şeyler oluyor?

Son zamanlarda hareketlerim çok yavaşladı kuaförüm kaş aldığım zaman 30 dkya ulaşıyorum? Ve ben hunun farkında değilim bunu bana diğer insanlar söylüyor. Garip garip sesler duyuyorum biri bana sesleniyormuş gibi. Geceleri asla ama asla uyuyamıyorum. Sürekli müzik dinliyorum kulaklığı çıkarmıyorum. İş yeri harici başka bir yerde asla ağzımı bıçak açmıyorum. Ya zaman aniden çok hızlı akıyor; saat gece 10da ellerime manikür yapmaya başladım şimdi bitti direk bunu yazmaya başladım ve saat GECE 4? Bana 1 saat gibi geldi şakamı. Sadece ellerime manikür yaptım hadi pedikürde yapıyım yinede bu kadar uzun sürmez! Sabah 9 da iş yerinde temizliğe başladım, yaptığım tek şey tezgahların üstündeki yapışkanları makasla kazımak; işim bittiğinde saate baktım ve saat öğlen 2 olmuş! Halisünasyon görüp duruyorum zaman aniden aşırı hızlanıyor ve her şey dönmeye başlıyor birden. Deprem oluyormuş gibi sallanıyorum sürekli. Başımın dönmesinden bahsetmiyorum, resmen sallanıyorum. Artık gerçekten ya kafayı falan yiyorum ya da bu depresyon anlayamıyorum..
Çok garip şeyler oluyor?