Anneniz / babanız elinde sürekli telefonu görünce veya bilgisayar basinda görünce nasıl tepkilerle karşılaşıyorsunuz?
Soru için @LaLkiLaL e tşkler :) Allah tuttuğunu altın etsin <3 :D
Soru için @LaLkiLaL e tşkler :) Allah tuttuğunu altın etsin <3 :D
Hic bir tepliyle karsilasmiyorum :) yanlarinda gayet free sekilde laptop kucagimda ipad evde elimde disari cikarken cantamda gayet rahatim telledr istedigim gibi oynarim gorusurum babamin yaninda telim calar kalkar giderim izaklasirim kim o demez hatta ben anlkk yokken babamin yaninda telim calsa bbam acmaz ;) ailem cok anlayislidir o konular
Sen Bayağı bir teknoloji ile donatılmış gibi takılıyorsun ;))
Kafam da öyle bir canlandırdım ki seni bir elde telefon çantanda i PAd kulaklıklar ugg notlar ;)) laptop felan :D şekil
Kafam da bir anda öyle bir kalpana canlandırmıştım ki bir anda tekrar ters kölşe yaptın beni :)) peki giyim tarzından görsel bir örnek verebiilirmisin? :)
Eskiden cok sinir olurdu elimizde telefon görünce ama simdi kendi elinden düsürmüyor mac sonuclarina bakiyor sürekli :) biz kiziyoruz gol olunca gol sesi geliyor , kapat sunun sesini diyoruz
Yoksa iddaacımı benim gibi peder de :D
Eyy gidi abu
bırak artık sunuu bırak da ders calıs :)))
zaten ders calısıyorum bende :)
Cevap
0Cevap
Babam Karışmazda annem bırak şunu elinden ne var orda neye bakıyorsun falan söylenir :)
Babam Relax adam beraber giriyoruz nete :)
Annen babana da alıştırdığın için bırak diyor o halde böcükkk :D
Babana da bir ks Hesabı aç :d
Babama face açtım annem kiskancliktan deliriyo heh heh şuna bak diyo :D
Ne ks si be adam raydan çıkar :)))
Be olucak soru isteyenlerin birken iki olurdu :D
Günlük 5 soru çıkarmazsan sokağa Çıkma yasağı felan :D
Ahahah ne komedi olurdu ya :D
😁 aa ben ne bulduumm renkli gülen süratle :D
Soru güzel dini? :D
Hicte guzel degil :/
Kıskanma :p bence kendini daha iyisi ile kanıtlamaalısın :D
Evet haklisin hmen bir slru patlatiyorum bakalim kac cebap alicam :D
O soruyu bana ver ben patlaataayım iddia ediyorum dünden farklı olacak :D
Ya fsrkli olmzsa ozamn sen bittin dostum :D
Tamam dostum söz :D
Ben kendime bir tane buldum ama sana gore degil :))
Sana bulucam dusunmem. laim
Tamam önce kendi işini hallet ben. Beklesem de olur :D
Bırak artık şu telefonu elinden yat uyu saat kaç oldu bide telefonla uğraşırken gülüyorsam annemin o bakışı çok fena her güldüğümde erkek arkadaşımla msjlaşıyorum sanıyor :(
Onunla ilgilendigin kadar baska biseyle ilgilenseydiniz kim bilir simdi nerde olurdun ! Ve daha bir suruu sey
Napıyon sen ders mi çalışıyon
Kalk ders çalış :))
Annem-"Yüzüne hasret kaldık."
Babam-"O telefonu duvara fırlatırım, kasayıda balkondan aşağı atarım."
Ikiside bisi demiyo cünkü ikiside benden kötü, ben onlara kiziyorum :D
Daha az önce uyandı, fırça attı: 'Hani uyumuyor muydun sen ne yapıyorsun yine bunun başında, yat uyu'' diye :D
Annem kızıyor arada. Eh sonuçta önümde geçmem gereken bir sürü ergenstyle sınavlar var , annem sağ olsun hiç aklımdan çıkarmaz.
Ayda 1 gorusebildigimiz icin sitem ediyorlar. "Birak sunu elinden de bizimle ilgilen yuzunu gorelim" tarzi
Eşek kadarım; karışmıyorlar.
Alıştılar gariblerim.
Tedaş'a ortağız zaten diyip trip atıyorlar.
Yuz ifadesinden anliyorum
tepkisizler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar