Arkadasim sunu yap diyolar yapamam diyosun
... bunu yap diyolar olmaz diyosun akil verenler var gercekten olmaz diyosun yapamam diyosun ailem calistirmaz diyosun... ama acil paraya ihtiyacim var diyosun... paraya ihtiyaci olan insan markettede calisir tarladada calisir.. isin iyisi kotusu olmaz.. ama sen k. bkma ozur dileyerek soyluyorum ama.. ne emmeye geliyosun ne gommeye geliyosun.. bosuna burada insanlari oyaliyosun k. bkma61 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın.
En İyi Cevaplar
5 günde direk sana 200 lira para vericek bir is bulman imkansızdır. kötü yollara basvurman lazm borc almak istemeyen bir insana göre bir yol degil olda. yani cevrende borc alabilicegin kimsemi yok 20 30 ne cıkarsa :S
00 Yorumla
+1 yılBir yerde calisabilirsin. Derslerin iyiyse matematik, fen falan özel dersde verebilirsiniz.
00 Yorumla
Banka soy. Veya kredi çek banka seni soysun.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) 150 tl için banka mı soyayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
tarlaya gittim 4 gün 150 tl aldım
bizim burada düşük
başka yerlerde 50 falan veriyolarmış
10 gün boşluğum vardı
yağmur yağmasa 10 gün boyunca gidecektik
yarın da okuluma gidiyorum artık :)20 YorumlaDiğer konusunda 921 cevap paylaştı. Para banada lazm ya bot almam lazım kitap almam lazım kilo vermişim giysilerm buyuk ama yok yok yok
23 Yorumla- +1 yıl
Sordukmu
Soran+1 yıl:( çok acil para bulmam lazım benim
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılbir arkadaşımda unideyken senin gibi çok önemli deyip borç istemişti verdim. Çocuk aldırmak için istemiş meğer ://
02 Yorumla
Soran+1 yılAaaa yok valla öyle bir şey değil.
- +1 yıl
Bilmiyorum benim bir kere dilim yandı. Bırak tanımadığım bir insanı arkadaşım bile olsa 10 kere düşünür oldum.
+1 yılGel kardesim 200 liranin lafini mi etcez ben veririm sana^^
32 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimde vardı giittim ağac kestim sattım 3 güne temiz 500 kağıt sonra yine lazım oldu arazilerdeki meyvaları sattım hop temiz 300 kağıt sende öyle bişeyler yap :)
05 Yorumla
Soran+1 yılAğaç yok ki :( valla bulsam şöyle 2-3 günlük temiz bir iş gider çalışırım
Cevap sahibi+1 yıliş kurdan part time eleman arayanlara bak arıyolar bazen dene derim
Soran+1 yılİnternet üzerinden bir şey yapamaz mıyım? Yani namuslu bir işten bahsediyorum yanlış anlaşılmasın.
Cevap sahibi+1 yılYa anladık dalga gecenlere aldırma herkesin acil paraya ihtiyacı olur internet işine sıra gelince bazen görüyorum öyle ilanlar ama nekadar doğru bilmiyorum idaa filan oya bari nebilim kardeşim daha gecen gün 200 tl kazandı internet üzerinde oynuyor orda hazır kuponlar var bir adam varmış maclardan anlıyor hep tututruyomuş öyle birşey dene :)
Soran+1 yılHadi ya bak bu iyi fikir
Üniversite öğrencisiyim yazmışsın, bölümünle ilgili özel ders ver
00 Yorumlaacil derken neye lazım bu denli aciliyetini söylermisin arkadaşım
00 Yorumlaextra işler var istersen yollarım 2 günde kazanırsın...
02 Yorumla- +1 yıl
ne işi detaylı anlatırmısınız
gece saat 11-12 arası en yakın otoban köprüsnde bulunursan yere para atıyolar o saatlerde ordan çözersin anca kısa sürede.
00 YorumlaNe karar vericeksin çok merak ettim herşeye yapamam diyosun :/
14 Yorumla
Soran+1 yılNapiym elimde olan bir şey mi!
- +1 yıl
part time iş de olur panpa. 30 falan veriyolar diye biliyorum günde kafede
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSabah 8 akşam 5 arası işteyim o ara gel evi temizle yemeği yap 5 ten önce evdel ayrıl al sana 100 tl :)
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) güzel fikir
nerde yasıyorsun bılmıyorum ama bazı buyuk marketlerde stand elemanı olabılırsın gunluk 50 tl falan verıyorlar ya da anketorluk
011 Yorumla
Soran+1 yılO da olmaz :(
Soran+1 yılOnlara sürpriz yapıcam :) ve aldığım şeyin parasını hemen ödemem lazım
Soran+1 yılPara isteyecek dedelerim bile yok :( ikisi de öldü.
Soran+1 yılAmin sağol. Nasıl bulacaksın :)
Soran+1 yılStand elemanlığına mı
+1 yılBuradan göndermek isteyen salaklar cikar simdi. Nasil bir yokluktalarsa artik.
28 Yorumla- +1 yıl
Cok darda kaldim gecmisimde yoklugun ihtiyacin ne demek oldugunu gayet iyi bilirim sukur allaha ki simdi durumum cok. cok iyi ben parayi dagittikca ihtiyacim var diyene allahim misli misli cogaltiyor parami sukurler olsun. Haa simdi neden senin yazdigin yorumun altina yorum yaptim anlamissindir umarim. Ben salagim sen cok akillisin ama. aklini kullanamayacak kadar da aptalsin
- +1 yıl
Eğer gerçekten bir amaç gözetmeksizin cinsiyet fark etmeksizin ihtiyacı olana gönderenlere değil bu lafım.
- +1 yıl
O zaman yaptigin yorum havada kaliyor guzel arkadasim bayan veya erkek ne fark eder insaniz hepimiz bugun zirveleri oynarken yarin coplukte buluruz kendimizi ama osmanli zamaninda olan cami onlerindeki sadaka kaplari olsa kimse bu halde olmaz. Sana nacizane fikrimi soyleyeyim mi kazandigin paranin borcun olsa dahi sadakasi vardir bunu bir ara yap kendini aptal gibi gorme gonul rizasi icin ver parani
- +1 yıl
Demek istediğim şey insanlara para dağıtmak aptallıktır demek değildi. Demek istediğimi anlayan anladı. Sırf karşı cins ve belki bana yüz verir kafasıyla kızlara para gönderen o kadar çok erkek var ki. Sen çok yanlış anlamışsın.
- +1 yıl
Haa sunuda soyleleyim burada erkek olan guzel arkadaslarimada para gonderdigim oldu geri donusude oldu o paralarin hepsinin bayan veya erkek fark etmiyor bana para ile yanasacak kari istesem gderim malum yere basarim parasini diledigince... ama asil soylemek istedigimi sende anladin.
- +1 yıl
Sana laf söyleyen yok ki neden gocunuyorsun? Benim bu sözü kimlere söylediğim belli. Anlamayanlar için ise detayını yazdım.
- +1 yıl
Ilk basta yaptigin yorumda ne oldugunu ortaya koydun. Yaptigin yorum herkezi kapsiyor madem bunca hengameye girmek istemiyordun yaptigin yorumu aciklayici yapsaydun bunca laf dalaşı olmazdi guzel arkadasim
git camide mendil aç. hacı amcalar yardım eder firtik
05 Yorumla
Soran+1 yıl:) suriyeli kılığına gireyim en iyisi. Yok ama ya o da tehlike sonra beni linç ederler
Soran+1 yılFirtik ne demek
Soran+1 yılAnladım.
Temiz bir kupon çakayım sana * İddaa kazandırır 2 lira = 100 lira :D
Daha şeylerde söylenirde işte illegal :D01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olacak o ya?
+1 yılherhangi bir işe gir, garsonluk gibi ve günlük anlaş yövmiyeli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim beşyüz milyar ister e katıl 1 soru veya 2 soru bilirsin herhalded.. :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:/ keşke oraya katılmam mümkün olsa.
Cevap sahibi+1 yılNiye akıldan zorun mu var hadi ben okumuyom. onuda mı yapamıyon ee okuma o zaman gitçalış. :) Ertele borcu yap bak keyfine oku oku nereye kadar boşa zaman kaybetme o zaman :)
arkadaşın varsa ayrı topla ne kadar hesaplıyorsa artık :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D hallettim.
Gel bizim atölyeye. Günde 40 tl den 200 tl cebine girer. :)
Cok ciddiyim zaten yana yana eleman ariyorum21 YorumlaHemşerim Ulaş bana madem Adana dedin yardımcı olmam lazım sana
07 Yorumla
Soran+1 yılCanını yediğim aslan bacım ya
- +1 yıl
Bencede xd
- +1 yıl
dövmen güzelmiş.
150-200 TL ayarlamaya ne olucak git 4-5 gün calis bir yerde bunuda bizmi soyleyelim konu basligni okuyunca bende bir kaç milyar lazimdir DİE düşündüm her
10 Yorumlaidda oyna :D 1 haftadır 700 tl kazandım :D ama şans işi dene istersen. p
00 Yorumla
+1 yılKim ne derse her cevaba olumsuz dönmüşsün bu neyin kafası?
10 YorumlaHic bisey yapamiyosan part-time calis gunluk 20 liradan kurtarirsin ama hala burada millete cevap yetistirdigim icin 4 gunun kalacak
00 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. benimde acil paraya ihtiyacım var ama yüklü bir miktar iste insanın herzaman istediği olmuyor dostum
02 Yorumla
Soran+1 yıl150 tl işimi görür.
+1 yılHesap numarani ver gondereyim ciddiyim sen durumunu duzeltince gonderirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten yapar mısın?
- +1 yıl
sazan avı :)
- +1 yıl
Evet yaparim. Bu arada sazan avi yazan guzel arkadasim asagidada senin gibi yazan bir arkadas oldu ona bir cevap yazdim biraz asagida oku anlarsin haaa gonderdigim para geri gelir mi gelmez mi allah bilir ama dardayim diyen guzel bir kardesimiz var ve komsusu ac iken yatan bizden degildir diyen birde soz benim 200 liram gider belki ama allah bunun misli mislini gonderir
Soran+1 yılKesinlikle borç sayarım
- +1 yıl
Ozelden hesap numarani gonder istersen
+1 yılnapıcaksın ben sana söylim günlüğü 80 90 liradan evlere temizliğe gidiceksin güzel bir temizlik yaparsan 100 tlde koparabilirsin evin hanımından başka birşey gelmiyor aklımda.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 gün boyunca günde 5 saat ıslak havluyla vurayım.1000 TL?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim işim dalga. Sonuçta burada ekstra para kazanma yolu bulamayacağını biliyon. Ya Part-Time çalışırsın. Ya tarlada çalışırsın. Ya borc istersin ya da kotu yola dusersin. Başka para kazanma yolumu var sanıyorsun? :)
ailenden iste
mantikli bisey icin lazimsa neden vermesinler cok buyuk rakam değil sonucta00 YorumlaDiğer konusunda 548 cevap paylaştı. Kuyumcuyu soymakla tehtid edip lazım olan parayı iste
00 YorumlaAl bir flüt in istiklale öttür bir günde kazanırsın
00 Yorumla
+1 yılAnlayacağını bilsem iddaa toto flan oyna derim ama ondan da anlamazsn ki sen!!
07 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyorum :(
- +1 yıl
Ayy ttlm üzülme :D
Soran+1 yılÜzülüyorum :(
- +1 yıl
:D üzülmeeeeeee
Soran+1 yılPeki :(
- +1 yıl
Peki diyp üzülüyosn ama üzülmk yaşam tarzn mı? :)
Soran+1 yılYok :D hep melankolik hissederim ama belli etmem.
+1 yıl150tl borc verecek arkadasin ya da akraban yok mu cevrende.
00 YorumlaAilenden iste ya da kredi çek ya da bişi sat ya da...
00 Yorumla
+1 yılmadem adanali hemsomsun ne oldugunu soyle ona gore bir dusunelim ne yapablir die
00 Yorumla
+1 yılne için lazım söyler misin? onu yaz ama ciddi olsun lütfen.
00 Yorumlayok bir hayırsever ben veririm diyecek :) hiç mi yok eşin dostun arkadasın? ayrıca ne için acil?
00 Yorumlaİddaa oynamalisin ben bir haftada 250 aldim ama garantisi yok tek mactan yatarsan kafayi yeme:)
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de ne emmeeye geliyon ne de gommeye her seye yapamam demissin
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam la parayı buldum zaten tatava yapmayın.
Cevap sahibi+1 yılHadi ordan laymis konuşmaya bak
+1 yılcevreyoluna çıkıver 2 saatte kazanirsin helallinden,, d
10 YorumlaHmm hevesli abazalada açık ilan :D birazdan mesaj kutun dolar
00 YorumlaGünlük işler bulmaya calıs. Cocuk bakmak temızlık gıbı eger yapabılırsen.
00 Yorumla
+1 yılseni dövüp dilendirelim
21 Yorumla
Soran+1 yıll*n iyi fikir de yapamam işte
+1 yılAnne baba kardeş dayı amca yok mu çok değil bu para.
00 Yorumlaben vereyim sana ama ne için bu para lazım o önemli
10 Yorumla
+1 yıliddaa ama almanya liginden uzak dur süprizler le dolu :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla e-5 de 1 saaatre alırsın müracaat için bana ulaşabilirsiniz.
00 YorumlaGündelik temizliğe git
53 Yorumla
Soran+1 yıl@ebbyy bana aşık olan birinden istedim parayı. Yani kimseden kolay kolay isteyemem. Ona da bir arkadaşın paraya çok ihtiyacı var bende de o kadar yok sen ver bikaç gün içinde geri öderim zaten diye söyledim.
bana ozelden mesaj at
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
bende atayım mı :)
Neye lazım özel değilse
04 Yorumla
Soran+1 yılAileme süpriz bir şey aldım ödeme yapmam gerekiyor rezil oldum süpriz olduğu için ailemden de isteyemem. Yakın zamanda epey para aldım zaten babamdan
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten ama kabul edemem.
+1 yılbir kupon yap Banko maç vereyim sana :D
05 Yorumla
Soran+1 yılTutar mı
- +1 yıl
:D :D
- +1 yıl
çok şükür 1-2 maç Mağlubiyet gördük diye takımı bırakıcak değiliz bir zamanlar 2 defa üst üste şampiyonluğu vardı çook önceki zamnlar uefa kupası vardı hala müzede duruyor ilk günki gibi.. Bir zamanlar şimdide olur allahn izniyle
- +1 yıl
ahahah tutar Tutar :D
+1 yılne için lazım olduğuna ikna et para cebinde
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
ben ciddiyim ama sen değilsin
Soran+1 yılOlur mu ya tanımıyosun etmiyosun ben senden hangi yüzle para isteyebilirim
- +1 yıl
sen istemiyosun ki ben sana teklif ediyorum 2si arasındaki ince çizgiye dikkat
+1 yılhiç yok mu isteyebileceğin bir akrabana falan
01 Yorumla
Soran+1 yılDüşünüyorum da o kadar iyi akrabam yok
5, mac veriyimde yatir al 300 ;))
10 YorumlaE5e cik kanka akakskdjdisksjdj
53 Yorumla- +1 yıl
:)))
+1 yılinşaatta çalış iyi para getirir sana :)
00 YorumlaOtobüs parası sanırım
00 Yorumla- Diğer konusunda 959 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşından borç alman'ı tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılBir yerden 2-3 tl bul kupon yap bence
00 Yorumla
+1 yılfakirler ölsün yaaaa :d
02 Yorumla
Soran+1 yılFakir değilim ama bu para acil lazım işte
- +1 yıl
saka yaptım be zaten.
tekstile gubdelikci git veya garsonluk
- Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi