AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
ben hiçbir zaman olarak çocuk olarak görmem ergenlik çağına giren herkes akıllı bir bireydir özellikle günümüzdekilere bakınca anlıyorsun çok
O zaman lise önlerinde bekle kız düşür
Ergenliğe 13 yaşında giriliyor 13 yaşına da olgun diyorsanız yuh
ergenliğe girme 11 12 yok ben o işe girmiyorum ama o yaşlardakiler neler neler peşinde senin haberin yok sanırım. Olgun yaş değil ama çocuk yaşta değil o bir geçiş dönemidir
Yapıyor olmaları doğru olduğunu göstermez. Bende hatalar yaptım ama olgunlaştıkça pişman oldum. Sağlıklı kararlar veremiyor insan o yaşlarda. Ayrıca ben kendim 13 yaşında adet oldum. Nasıl 11 12 de ergenliğe giriyorum söyler misin? Daha adet olmamış bir kız çocuğu nasıl ergenliğe giriyor? Şaka mısın sen? 11 diyor ilkokul yaşıdır o.
sen 13 de girdin diye herkes mi 13 de oluyor? ben 11 de girdim? 11 12 13 yaşları ortaokul lise dönemleri. Şimdi bana burada bu kişilerin neler yaptıklarını açıklattırma. O yaşlardaki her kişi masum değil. Neler var neler lütfen. Benim demeye çalıştığım şey bu. İnsan 25 e de gelse 30 a da gelse hayatından bir sürü ders çıkarıyor öğreniyor bu konu farklı. Benim gözümde çocuk değiller akıllı her şeye akılları eren bir birey olarak görüyorum. Benim görüşüm budur.
Geneli baz alarak konuşman yanlış. Herkes mi akıllı oluyor o yaşlarda
teknoloji çağındayız eskiden olsa hak verirdim ki o zamanlar bile ohooo nelere şahit oldum ben. Evet herkes aklı başında bir birey oluyor genel olarak. Benim düşüncem budur sen katılırsın katılmazsın bilemem
12 yıl öncesi içinde geçerli mi bu dediğin?
17 de çocuk yani eskiden bu yaşlar genç kız iken günümüzde maalesef çocuk
Neye göre çocuk peki?
yaş olarak desemde genelde davranışlar
Kim diyo 17 yetişkin bana göre 20 bile çocuk
Soruma yazan emre gibi insanlar
Bakma sen onlara hadım etmek lazım yavşpı
Evet bir de cezaevinde çalışıyorum diyor yalana bak
Sana kim söyledi ki bunu 17 yaşta çocuk kanunen 18 yaşın altında ki tüm bireyler çocuk 18 yaşın uzeri yetişkin
Baksana üstte emre adlı arkadaş yetişkin demiş 15 yaş üstüyle ilişki yaşanılır demiş kendisine kanun maddesini bile attım hala üsteliyor. Belliki o yaştaki kızlarla olmuş bu yüzden olunması normal diyor
Yok öyle bisey 15 yaşındaki kızla ilişkiye girsin sonra kız onu şikayet etsin bak bakalım ceza evinde onun g. tüne jop nasıl s. kuyorlar sende izle
16 17 ile yaşanılır diyor rıza varsa. Ben kendim şikayet ettim birini.6 ay yattı reşit olmayan kişiyle ilişki yaşadığı için. Benden daha mı iyi biliyor? Tutturmuş rıza varsa yaşanılır diye
Bende diyorum ki yaşasın sonra onu s. ksinler
18 yaş altı hepsi çocuk
17 yi 18 e yakın olduğu için çocuk olarak görmüyorlar
Ben görüyorum kişiden kişiye göre değişiyor
islamda ergenlik ve akla bakılıyor
13 yaşında regl olan çocukluktan çıkıyor o zaman. Saçma
aklına da bakılıyor
Aklı ne kadar olgun olabilir ki
eskiden insan ömrünün kısa olması üreme ihtiyacı mümkün olduğunca erken yaşta evlilikleri zaten gerektiriyordu. islamda o yaşta biri günahı sevabı bilir. evlenebilir ev geçindirebilir. belki de hayata daha erken başlayıp daha erken olgunlaştığı içindir hikmetini bilmiyorum tam. şu an 13 15 yaşında çocuk dediklerimiz her türlü kötü yola düşüyor. eminim doğru islam kültürü ile yetiştirilen biri o yaşta evlenirse çok faydalarını görür. Allah en doğrusunu bilir
O tamamen bünye meselesi
Derken?
Kimisi var 18 yasında hala 15 gibi duruyor
hayır ikiside çocuk.
17 yaş yetiskin değildir tam ara yaştır
Baksana altta emre adlı arkadaş yetişkin demiş heralde canı 17lik kız çekmiş
İkisi de çocuk
15 ve sonrası
Yetişkin mi
Kanun böyle imiş
Rıza arıyorlar ama yargılama yapıp yapmadıkları konusunda emin değilim
Evet, Rıza arıyorlar. Kız ilişki yaşamış ve rızası olmuş ise suç değilmiş.
Her zaman geçerli değil o. Kanunların da ne zaman ne yaptığı belli değil kanunlara da güvenmiyorum
Bu sorunu yaşayan mı oldu çevrende
Ben şikayet ettim 6 ay yattı
Geçmiş olsun. Taciz mi diğeri mi olmuştu?
18 le 17 arasındasne fark var?
16 ile 17 arasında ne fark var?
Bence fark var olgunlaşıyorsun sana kalırsa yok o zaman 18 de noluyo vahiy mi geliyo yani
1 yılda mı olgunlaşıyorlar? Komik. O zaman 17 den gün alınca da olgunlaşıyorsun daha doldurmadan.
Evet insan 17 ile 20 arasında 3 yaş büyüyebilir ama on yaş olgunlaşır yaşın küçük olunca bu farkı anlamaman normal
Yaşım büyük. Bence sen 17 yaşındaki bir kızla olmak için fırsat kolluyorsun yoksa yetişkin demezdin
Aynen minik kız 😊
Hadi lise okullarının önüne
Ya he he haklısın ablacım
@emre626 Burada yığınla insan çocuk demiş he bir tek sen biliyorsun kardeş.17 yaşındaki kıza çocuk değil yetişkin diyen sensin ben neden ahlaksız oluyorum peki? Ben mi diyorum o yaştaki kızın kadından farkı yok, ilişki yaşanılabilir diye. Bunu destekleyen sensin. Yasalar 18 yaşın altındaki kızlarla cinsel ilişki yaşayabilirsiniz mi diyor?
Evet, diyor aç oku hür iradene kalmış.
Nerede yazıyor? O yüzden mi reşit olmayanla cinsel ilişki suçu diye bir madde var?
Kendim birini şikayet ettim reşit olmayanla kişiyle ilişki yaşadığı için 6 ay yattı o yüzden boş konuşma. Yasaları bilmiyorsun konuşuyorsun
Ben ilk defa böyle birşel duyuyorum infaz da çalışıyorum dediğine hiç rastlamadım.
15 18 yaş arası şikayet ederse ceza alıyorlar ama şikayetçi olmaları lazım. Şikayeti çekerse ya da hiç şikayetçi olmazsa senin dediğin geçerli
E ben zaten şikayet edince ceza yok demedim ki şikayet olsa her türlü veza alir tabii
O zaman neyi tartışıyon sabahtan beri? Şikayet etse de bir halt olmaz diyorsun resmen
Şikayet etse demedim rızaya bakar dedim 14 yaşında raızaya bakmaz pedofiliye girerr
Zaten öyle.15 üstünde rıza arıyorlar
Evet öyle. Kaç yaşındasın
24..
Gençsin daha. Ailen biliyo mu