Diğer Sanırım aldatıldım sanırım ama adam evli ve eşcinsel napıcwm ya aaaa neden bu adam evli derseniz adamı ailesi zorladı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kesinlikle aşdatılmıiom hemde gay barda ben gidip müslüm gürses dinliyip ağlicam Sanırım aldatıldım sanırım ama adam evli ve eşcinsel napıcwm ya aaaa neden bu adam evli derseniz adamı ailesi zorladı? Cevapla Aldatma Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
derdibilinmez Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl evet 30 a merdiven dayayım ailem eşcinsel olduğumu biliyor ve benim ailemdede var evlen bir kız bulalım kafası benimkiler hala evlendirme derdinde yani evli ve eşcinsel olan insanlar vardır mümkündür 0 0 Yorumla
Furkaniv411 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Adamın evli olmasını sorun etme bence eşcinsel ne ya 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yani evli bir insan ile çıkmakta problem yok? Yorumla Furkaniv411 +1 yıl Ya var ama diğeri daha vahim bence Yorumla Soran +1 yıl Bende eşcinselim? Yorumla Furkaniv411 +1 yıl Kadınlar bana normal geliyor ama bir erkeğin eşcinsel olması iğrenç bence Yorumla Soran +1 yıl Ama kimse kadın kadına cinsel sağlıktan bahsetmiyor bune Yorumla Furkaniv411 +1 yıl Amman bea onuda siz düşünün napalım yaw Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşım camdan dustu sanırım Yorumla Furkaniv411 +1 yıl Bende aydayım dünyaya iniyorum şimdi Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Hem evli hem eşcinsel hemde aldatildin nasıl başardın bunu anasını satayım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sorgulama abi hüü Yorumla MoRTeamRFB +1 yıl Alismissiniz sorgulamayan beyinlere yapıştırın bakalım:) Yorumla
Metkbarr Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 91% +1 yıl Nasıl biye anlamadın adam yav evli sen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Beynim yetmedi dediğinize Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl :D bu nasıl bi çelişki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :D cidden baya kötü Yorumla
sosyete_kizi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl hg Trollcan :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şşş Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ewli ile nasıl yanaştınız 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hepsini yazmaya üşendim Cevap sahibi +1 yıl dm dn gel an Cevap sahibi +1 yıl anlatsan dinlerim Cevap sahibi +1 yıl selam nasıl snn
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Yok daha neler 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşımda aynısını söyledi... Yorumla yolcu3434 +1 yıl Tarihe gecicen trolde Yorumla Soran +1 yıl Hocam şşşş sesiz Yorumla yolcu3434 +1 yıl Hocaya bağırma Yorumla Soran +1 yıl Tamammı Yorumla Soran +1 yıl Aaaaa sürekli çeviriyor bu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
evet 30 a merdiven dayayım ailem eşcinsel olduğumu biliyor ve benim ailemdede var evlen bir kız bulalım kafası benimkiler hala evlendirme derdinde yani evli ve eşcinsel olan insanlar vardır mümkündür
Adamın evli olmasını sorun etme bence eşcinsel ne ya
Yani evli bir insan ile çıkmakta problem yok?
Ya var ama diğeri daha vahim bence
Bende eşcinselim?
Kadınlar bana normal geliyor ama bir erkeğin eşcinsel olması iğrenç bence
Ama kimse kadın kadına cinsel sağlıktan bahsetmiyor bune
Amman bea onuda siz düşünün napalım yaw
Arkadaşım camdan dustu sanırım
Bende aydayım dünyaya iniyorum şimdi
Hem evli hem eşcinsel hemde aldatildin nasıl başardın bunu anasını satayım
Sorgulama abi hüü
Alismissiniz sorgulamayan beyinlere yapıştırın bakalım:)
Nasıl biye anlamadın adam yav evli sen
Beynim yetmedi dediğinize
:D bu nasıl bi çelişki
Bilmem
:D cidden baya kötü
hg Trollcan :D
Şşş
ewli ile nasıl yanaştınız
Hepsini yazmaya üşendim
dm dn gel an
anlatsan dinlerim
selam nasıl snn