la yok sakin ol eğer bekar ölürsen seni orada bir şehitle falan evlendirecekler herkes erkek de kadın da tek bir kişiyle yine evli olacak ama erkeklere ekstra huri veriliyor ama karısı o hurilerden çok çok çok daha mükemmel surette ve güzellikte olduğu için herkes eşiyle cinsel tatmin tercih edecek :D herkesin eşi olacak ve en mükemmel en taş halinde olacak merak etme :D :D
la yok eşitiz huriler zaten hizmetçi eşi hurilerden 70 kat güzelken adam hizmetçi huriye mi şey yapıcak gene eşine atlayacak kasma bu kadar hristiyanlar şanslı falan değil sen rahat ol :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Niye insanların dış görüntüleriyle dalga geçmeye bukadar bayılıyorsunuz
Cennette herkes erkek olacak hurilerde büyük gözlü kadınlar
Gidersek görürüz artık 😂 ben ikisini de istemiyorum Margot Robbie verilsin yeter üzümlü kekim 💛
Kaç yaşındasın la sen? Bu nasıl soru.
napcan yaşımı kardeş evlatlık mı alıcaksın?
ahahahahhahhaha amin diyelim bari 😜😂
amin aşko ashaj
Nuri’ler aşağıda olanlar sakallılar🤣
tövbe de agsahdfa
kadınlara nuri verilmeyecek ki:D
nasıl verilmicek kadınlar boşuna mı müslüman o zmn neden namaz kılıyoruz?
valla isyan çıkartırız
biz cennette sürtüncez mi
la yok sakin ol eğer bekar ölürsen seni orada bir şehitle falan evlendirecekler herkes erkek de kadın da tek bir kişiyle yine evli olacak ama erkeklere ekstra huri veriliyor ama karısı o hurilerden çok çok çok daha mükemmel surette ve güzellikte olduğu için herkes eşiyle cinsel tatmin tercih edecek :D herkesin eşi olacak ve en mükemmel en taş halinde olacak merak etme :D :D
ufff bu ne ya erkeklerle yine eşit değiliz böyle dinin ben... hristiyan kadınlar bizden daha şanslı
la yok eşitiz huriler zaten hizmetçi eşi hurilerden 70 kat güzelken adam hizmetçi huriye mi şey yapıcak gene eşine atlayacak kasma bu kadar hristiyanlar şanslı falan değil sen rahat ol :D
Gangnabg izlediğine eminim fakat ispat edemem 🤣
hiç tarzım değil amatör izliyorum
Onlarda da ne çıkacağı belli değil..
Bunlara benzemiyordur bence
Kızzz bu nasıl soru Allah seni ya 😂
Size en alttakiler düşer bence dkdkdk
Üstteki ler olabilie 😂😂
ortadoğulu erkeklerden kaçamıcak mıyız biz yaaa ahirette rahat bıraksınlar bizi
haahahhahahaa bu çok iyiydi bak :D
ata...
Sakallıdır sizinkiler, maks 7cm dir
Birden fazla istiyor musun ciddenn