Beraber giymicem arkadaslar merak etmeyin.
Elbise guzel mi? ayskabi nasil? O ayakabi hangi renklerle kombin edilir? Cunku sarilik var icinde..

Beraber giymicem arkadaslar merak etmeyin.
Elbise guzel mi? ayskabi nasil? O ayakabi hangi renklerle kombin edilir? Cunku sarilik var icinde..

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O elbiseye o ayakkabı seçimi çok yanlış kalem bir eteğe o ayakkabı gidebilir
Krdesim okusan...
O elbiseye o ayakkabiyi giymicegimi söyledim zaten
Hızlı okumuşum pardon Bende kalem etekle giyebilirsin dedim çok yanlış seçim ve sende yanlış olduğunu söylemişsin
Yok güzel değil
Ikisidemi kotu
Elbise kötü
Ayakabi nasil sarili
Hangi renkle kombin edilir?
Elbise neden kotu
Klasik kot pantolon altına gider ayakkabı. Ya elbise ilk anda manto hissi veriyor bana. Yırtmaç o kadar belli değl
Belki olmasin zaten dikicem ben orayi
Hımm iyi dik bakalım. Kalçan da büyük olmalı ki otursun güzel görünsün
Elbise güzel de mankene olmamış
Kötü beğenmedim.
Hsngisi
Kıyafetleri.
Elbisenin mesi kotu
Tasarımı, alt kısımdaki çizme filan.
Ne giyecekti cizme. yerine?
Baştan başa kötü zevksiz.
Hicte kotu degil tipsiz sey
Sen kendine bak kezban
Beğendiğin elbiseden belli ne olduğun pacoz
Kendkne bak lavuk benden zayifsin
Hadi kızım köyüne
Burlar aşar seni köyüne sen
Köyümdeyim. zaten galan
Sende gel de insanlik ogren
Belli köylü olduğun zevksiz pacoz.
Köylülerin tirnagina kurban ol ahmak.
Sende mi ogrenicem insanlığı djsjxj çirkefsin sen gel benden öğren
Doğrulari söyledik diye yerden yere vurmaya başladı kezban.
Yo. Kimsenin yerden yerr vurdugu yok. Hakarete ilk sen başladîn. Bunun bedelinide ödeyeceksin
Ödediğim bişey yok, her kezbani dikkate alsaydık Türkiye de kezbandan bol bişey yok be köylü.
Şu an ödemiyosun belkide adliyeden mektup gelince ödersin. sen turk halkina kin kustun. Insanimizi kotuledin. Nereden geldigini unutarak.. Pardonda sen tam kimsin amerikada unlu is adami falanmi beyaz atletli killi kekocum bdksksk
Bi dönmediniz ülkenize.
Boş yapma hadi köylü
Yukarda kimin neyi başlattığı görülüyor.
Ben alışkınım adliye mektuplarına rahat ol sen.😂
Belli firlama seni. Bununla övunuyor birde. Ama busefer yanlis insana cattin bebegim diyeyim. sana. avukat asuman Gürses bu ismi unutma
Farketmez canım konusmalar ortada
Kötü zevksiz dedim diye tipime laf ettin ortada her şey
Aynen öyle. Kurtar bakalim kendini kurtarabiliyorsan. Her kuşun eti yenmez
Peki bende dayıma soylerim artık seni bakalım sonuç ne olucak
Kendisi avukat
Tamam kuzu selamda söyle. Ha bu arada gizlenmen falan bir şey değiştirmez. Hersey ekran alindi profilin adin var zaten. Yarin ip adresinden bulmalari an meselesi. Öptüm
Bende canım avukatlari kapışırriz artık bende de var ssler
Sen gizlisin diye gizlendim canım
Okuman yazman yok sanirim. Avukatlari kapistiracak birsey yok ben avukata para vermeyecegim avukat benim zaten.🤣 ve yarin ilk iş senin işlemleri baslatmak. Özür dilersin konu kapanir diye dusunmusdum ama yapmadin. Yazik olayin büyümesini sen istedin
Ya tamam da sen başlattın
Avukatım diyosun tipime laf ediyosun en zaafım olan nokta bu yani
Ayrıca kilo alamamak benimde canımı sıkıyor buda ikinci hakaretin zaafima.
Bir dakika sen troll filan değilsin yani ciddi misin?😄
Bunu tartismayacagim. Tipsizi şakasina söylemiştim ama sen paçoz "git köyüne" vs hakaretlerle geldin. Sen bu halka kin kusamazsin. Herkes haddini bilecek
Elbette ciddiyim.
Sinirle söyledim senin yüzünden şu an beş tane kıza tipsiz miyim sence ben dürüst ol diye soru sordum 😒
Tamam özür dilerim
Ben nerden bilebilirim şakasına dediğini. Ciddi anladım zaten takıntım var.
Kaç yaşındasın sen? ananın babanın dedelerinin köyü yok mu saniyorsun? 🤣
Takintin olduğubelli olyuor.
Yahu sinir etmek için söyledim sen tipime kiloma laf edince. Sonucta zayıf olmak benim seçimim değil ve bunla ilgili şeyler canımı sıkıyor.🙄
25 im ama zayıf olduğum için genç gösteriyorum 19-20 saniyolar buda canımı sıkıyor tam damarıma bastın işte.😄
Sinir etmek için söylemedin. Bir köyümün olduğunu bilemezdin.
Hayır iki dakika konuşursak özelden aciklicam herşeyi
Herkesin soyu köyden gelir bu kötü bişey değil. Ama seni öyle elit Pelinsu Ece biri sandım. Koylu dersem sinir olursun diye düşündüm.😄
Şu an kiviriyosun :)
Tamam sözüm geri özür dilerim troll filan sandım.🙄Sence ben tipsiz miyim cidden ya.
Takıntı yaptırdın gece gece ama 😒 beş kıza daha sormam lazım tipimi.
Beni ilgilendirmez
Özür dilerim valla açma dava filan ya troll filan sandım.🙄Sözüm geri sinirle söyledim hepsini. Zaafimdan vurunca sen.
Tanısan seversin biliyon mu. Nerden bileyim ki senin şaka için tipsiz dediğini zaafima laf attığını.😒
Ne trollu? Neyin trolu olacakti bu
Hani cok mektup gormusdun
Ne bileyim hani korkutmak için filan atıp tutarlar ya.🙂Gördüm ya icra filan gelmişti 😅
Seni sosyetik bişey sandım sinirle sinir etmek için köy muhabbeti açtım gıcık ol diye hepsi bu.
Özür dilerim sözüm geri♥️ o an zaafimdan vurmasan köy muhabbetine filan girmezdim zaten.😒Gıcık etmek icin dedim sosyetiksindir diye
Tamam yanlış biseydi dediğim haklısın, sinirden de olsa köyü filan söylememem gerekiyordu. Sonucta yediğimiz içtiğimiz herşeyin mimari onlar.
Asuman hanım günaydınnn ♥️😄