Neden aldatanlar , ayrıldıklarında daha mutlu?
neden hiç kötü duruma düşmezler?
neden aldatan taraf pişman olmazken , aldatılan taraf hep acı çekip toparlanmaya çalışır?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden aldatanlar , ayrıldıklarında daha mutlu?
neden hiç kötü duruma düşmezler?
neden aldatan taraf pişman olmazken , aldatılan taraf hep acı çekip toparlanmaya çalışır?
Yetiştilme tarzından kaynaklanıyor, her zaman erkek üstün tutuluyor, erkek dediğin çapkın olur, erkektir ne yaparsa yapsın haklıdır, kadın olsaydın da erkeğini elinde tutsaydın, erkek aldatıyorsa suç kadınnındır, erkek tek eşli olamaz, kadın kuyruk sallamasa erkek peşinde koşmaz... gibi sözler bu coğrafyanın bir kültürü olmuştur, işin acı tarafı da buna bazı kadınların destek olmasıdır.
bu hayatta dik durabilmekle alakalı. Birşeye çok bağlanırsan muhakkak onu kaybediyorsun sen evlendiğin ya da aşık olduğun kişiyi hayatının merkezine koyarsan hep kaybedersin çünkü insanoğlu nankördür. Sen sağlam olacaksın ki hayatında ki senin sağlamlığına aşık olsun sana kötülük yaptığında kendinin kaybedeceğini bilsin.
Cevap
8Cevap
Aldatan taraf çorap değiştirir gibi değiştirmeye alışmış aldatılan tarafta değer verdiğinden dolayı kaybediyor
Benim ne suçum var?
Neden o ilerlerken ben üzülüyorum
Onun kanında var eğleniyor sen ise kıymet verdiğin için
Mantıken öyle olması gerekmez mi zaten? Karaktersizlik denilen şeyi göze alıp aldatan kişi hayatta neyi takar ki kafasına neden mutsuz olsun?
Evet
Bunu da düşündüm
Sindiremiyorum
Sen sindiremedigin için mutsuz olman normal. Klasik olacak belki ama değer mi sence?
Değmediğini de biliyorum ama sindiremiyorum
Ben kötü bir şey yapmadım neden ben üzülüyorum?
Şimdi başka birisini hayatıma alsam , ki benimle ilgilenen birisi de var çok iyi birisi , ona haksızlık. E bunu atlatana kadar da yalnız kalınca üzülüyorum, kırılıyorum. Bu süreci bu kadar üzülerek atlatmama sebep olacak hiçbir şey yapmadım halbuki
Sadece kötü şeyler yapanlar üzülmez. Bazen iyi şeyler yapanlarda üzülüyor. Senin üzülme sebebin ise yedirememek. Umursamasan kendinde suç aramasan üzülmezsin. Aldatılmak senin eksikliğin değil ve senin sorunun da değil
Yarına kalır ama yanına kalmaz, şimdi gülüp oynasın gün gelir yaşattıklarını kat kat kendiside yaşar merak etme
çünkü siz dürüst insanlar varken gidip onları seçtiniz diye cezalandirilirsiniZ
Dedi
Kendine b. K gibi davranan kıza aşık olan adam
Geçin bu işleri
Hangi erkeğe aşık olduğu kadını sorsam kendisine b. K gibi davranan bir kadınım hikayesini anlatır
Siz de pek mantıklı seçimler yapmıyorsunuz özetle, geçiniz şu cinsiyetçi klişe lafları
İçsel huzur en önemlisidir. Aldatanın vicdani huzura ulaşması mümkün değildir.
Hiç öyle değil
Yakın çevremiz var ortak
Hiç öyle değil
Yine üzülen ben oldum , ne suçum var benim
Siz doğru olun da onlar bulur eninde sonunda hak ettiğini.
çünkü gmasız düşünceli osla aldatmaz
Alakası yok
Var ya
Ne yazık ki var..
Ortak yakın çevremiz var, adam mutlu mutlu hayatına devam ediyor işte !
Benim ne suçum var ki
Kim bu?
Birisi işte
Eskiden sevgilimdi
Var mı sende biri?
Eden bulur derler zamanı gelmemiştir.
Sahte mutluluklar
Hiç öyle değil
Yakın çevremiz var ortak
Hiç öyle değil
Buna katlanamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?